LGST/JSH Sitia

Βουλευτικές Εκλογές
25 Ιανουάριος 2015
Εκλογική Αναμέτρηση
Κρήτη
ΠΕ Λασιθίου
Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα
Τελευταία Ενημέρωση: 26-01-2015 10:25:27 Σύνολο Τμημάτων: 1.173 Καταχωρημένα Τμήματα: 1.173 (100%)
Εγγεγραμμένοι: 533.685 Ψηφίσαντες: 366.938 Ποσοστό Αποχής: 31,24%
Λευκά: 2.079 Άκυρα: 6.287 Έγκυρα: 358.572
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ) 161.408 45,01%

Βουλευτικές Εκλογές
20 Σεπτέμβριος 2015
Εκλογική Αναμέτρηση
Κρήτη
ΠΕ Λασιθίου
Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα
Τελευταία Ενημέρωση: 21-09-2015 00:47:24 Σύνολο Τμημάτων: 166 Καταχωρημένα Τμήματα: 166 (100%)
Εγγεγραμμένοι: 68.732 Ψηφίσαντες: 39.988 Ποσοστό Αποχής: 41,82%
Λευκά: 595 Άκυρα: 616 Έγκυρα: 38.777
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ) 15.198 39,19%
 
Και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ συνεχιζεται . :rant: :rant:
Σημερα το πρωι ακουστηκε οτι η Α3 πηρε το δρομολογιο ATH - JSH - ATH .
Μεχρι το μεσημερι ανακοινωθηκε απο την ΥΠΑ , οτι ... ξανακυρωνεται , ο διαγωνισμος :rant: :rant: , και οτι πρεπει να ξαναδωσουν , οι ενδιαφερομενες εταιριες , προσφορα ...... ΑΥΡΙΟ , για να ανακοινωθει η αποφαση ... ΜΕΘΑΥΡΙΟ , την Παρασκευη , !! :thx: :thx:
Την Παρασκευη ( ως γνωστον ) ειναι 30 Σεπτεμβριου . Για την επομενη ημερα ( Σαββατο 1η Οκτωβριου ) ειναι ΟΛΑ στον αερα . :wall: :wall: . Δεν υπαρχουν εισιτηρια , . Δεν γινονται κρατησεις , κλπ. !! :rant: :rant: Υπαρχουν οικογενιαρχες , που δεν ξερουν αν θα εχουν δουλεια αντιμεθαυριο . !!! :rant: :rant: . Ελλας το μεγαλειο σου . !! :wall: :wall: :wall:
 
Από το Αεροδρόμιο Σητείας στις 12 Νοεμβρίου 2016 θα δοθεί η εκκίνηση μιας πτήσης Διπλάνων ( Tiger Moth ) , που θα καταλήξει στη Νότια Αφρική! Στο ταξίδι συμμετέχουν 12 ομάδες, που θα διανύσουν 8.000 μίλια. !!!
http://www.vintageairrally.com/event
 
Μολις 9 ημερες πριν αλλαξει το προγραμμα πτησεων , :thx: , η GQ ανακοινωσε το προγραμμα , για τους επομενους 2 μηνες .
Ετσι οι ( Παντα μεχρι τωρα ) 3 πτησεις απο / προς AXD και PVK , μειωνονται :rant: σε 2 την εβδομαδα , και οι γνωριζοντες λενε , οτι μαλλον αυτο θα παραμεινει ετσι και για τους επομενους μηνες , μεχρι το τελος της σαιζον . !!! :wall: :wall:
 
Πριν μερικές μέρες δώθηκαν τα δρομολόγια, προσωρινά μέχρι Σεπτέμβρη όπου λέει ελπίζουν να έχουν μόνιμο ανάδοχο. Για τις συχνότητες, λογικά πάνε με τον νέο σχεδιασμό που χωρίζει το έτος σε 3 περιόδους...
 
Δεν ξέρω αν τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν διεθνής πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Σητεία, πάντως φέτος το καλοκαίρι έχει πτήσεις η SAS από Στοκχόλμη και η Danish Air Transport από Billund :great:

Ευχές για θετική αύξηση της επιβατικής κίνησης :great:
 
SomethingWild να σε ρωτησω κάτι αν θυμάσε η Danish Air Transport αρχικά δεν ειχε προγραμματίσει το Κοπεγχάγη-Σητεία και μετά το άλλαξε, έτσι δεν είναι;

ΥΓ. Αυτό το θυμάμαι επειδή το είχα δει στο routes online και θέλω απλώς να επιβεβαιωθω.
 
Ετσι ειναι . Η DAT ερχεται καθε Πεμπτη και η SAS καθε Κυριακη . !! Ομως εαν επισκευτεις τις ιστοσελιδες των εταιριων δεν φαινεται τιποτα . !! Μονο εαν μπεις στο = www.apollo.se ( Που ειναι ο τουριστικος πρακτορας ) θα βγαλεις καποια ακρη ( θα πρεπει να εχεις και το τρανσλε'ι'τορ ...''παραμασχαλα'' ) μια και η σελιδα ειναι ΜΟΝΟ στα Σουιδικα . !!!

Με την ευκαιρια να σας αναφερω και οτι απο τις αρχες Ιουνιου στο δρομολογιο ΑΤΗ - Σητεια - ΑΤΗ σημειωνονται συχνες καθυστερησεις ( πολλες φορες , πολυωρες ) με αποτελεσμα οι επιβατες να ταλαιπωρουνται . Τα Αταρια δουλευουν ασταματητα , και η δικαιολογια παντα ειναι οτι αργησε να φτασει στην Αθηνα απο το προηγουμενο δρομολογιο ( Χαρακτηριστικα η πτηση στις 27 Ιουλιου ειχε πανω απο ΔΥΟΜΙΣΗ ωρες καθυστερηση , και ο χαντλερ τυπωσε ( εκτος των αλλων παροχων) ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρεια σε ΟΛΟΥΣ τους επιβατες ).

Αλλα νεα ( δυστυχως οχι ευχαριστα ) οτι χθες Κυριακη το πρωι , ο φιλος πιλοτος ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΦΟΣΤΕΡ ( Μολις 38 ετων ) , ( που μπηκε στο βιβλιο Γκινες , για την πτηση ( με microlight ) που εκανε απο το αεροδρομιο της Σητειας , μεχρι το νοτιοτερο ακρο της Αφρικης ( και επιστροφη ) ( http://www.bognor.co.uk/news/video-flig ... -1-6073303 ) κατα την διαρκεια της πτησης του απο Αγγλια προς Ισπανια , ενειωσε αδιαθεσια και μολις προσγειωθηκε , εξεπνευσε . Οι διασωστες δεν καταφεραν να τον επαναφερουν . Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει . Τον ειχα γνωρισει προσωπικα , και ηταν ενας θαυμασιος ανθρωπος , γεματος καλωσυνη και ενεργεια .
 
Το αεροδρομιο της Σητειας επελεξε η ΠΟΡΣΕ για την παγκοσμια πρωτη παρουσιαση του ανανεωμενου Cayenne . Απο την Δευτερα 23 Οκτωβριου , θα ερχονται ειδικα ναυλωμενες πτησεις γεματες δημοσιογραφους του ειδικου τυπου ( υπολογιζουν περισσοτερους απο 450 δημοσιογραφους , απο ολον τον πλανητη ) .= https://sitia-news.blogspot.gr/2017/10/porsche-300.html
 
jsh4all":2b5xk83b said:
Η πτηση της Αστρα σημερα , δεν μπορεσε να προσγειωθει , λογω βλαβης στα φωτα του αεροδρομιου . Μετα απο μερικες βολτες πανω απο την περιοχη , τελικα γυρισε πισω στην Αθηνα . !!!

Αααχ, τα χρόνια της αθωότητας. :mrgreen:

Ευχαριστούμε jsh4all.
 
Top