LCLK/LCA Larnaca

Reposiotioning ειναι, το κάνουν οι Thomas Cook Scandivania και η Tui Nordic στην αρχή και το τέλος της σεζόν. Από τη Ρόδο πάνε TFS αν θυμάμαι καλά.
 
Ο λόγος που γίνεται αυτό το ξέρουμε γιατί νομίζω πως η βάσεις αυτών των δυο εταιρειών είναι σε σκανδιναβικές πόλεις;
 
Αυτό το κάνουν στην πρώτη πτήση της σεζόν και στην τελευταία οπου στην πρώτη φέρνουν κόσμο από την Σκανδιναβία και μετά άδειο το αεροσκάφος πετάει σε Τενερίφη, Λανζαρότε η Πάλμα για να πάρει επιβάτες προς Σκανδιανβια και αντίστροφο τέλος της σεζόν.
 
Τρίτο περιστατικό Medical emergency με Α380 της Emirates στη Λάρνακα. Ευχαριστου αυτή τη φορά, λόγω τοκετού έγινε εκτροπή της πτήσης Ντουμπάι - Παρισι και αποβίβαση της επιβατη. Σχετική ανάρτηση στο facebook, Cyprus aeropolis - larnaka and pafos airports official
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Star Alliance, το Sunjet Executive Lounge (αυτό που ήταν των ΚΑ) είναι contract lounge της OS.
Αυτό σημαίνει οτι επιτρέπεται η πρόσβαση από *G μέλη/επιβάτες business class όταν ταξιδεύουν με οποιαδήποτε εταιρία της Star Alliance, ή μόνο όταν ταξιδεύουν με OS; Επίσης εμφανίζεται ακόμα ενα contract lounge της MS, το Cyprus lounge. Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται;
 
Μόλις έλαβα e-mail από την Aegean ότι:
Aegean Airlines":377svtra said:
Με χαρά σας ενημερώνουμε πως το Aegean Lounge του αεροδρομίου της Λάρνακας "Γλαύκος Κληρίδης", θα επαναλειτουργήσει από αύριο, 4 Αυγούστου 2017.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευχόμαστε να απολαύσετε τον ανανεωμένο μας χώρο.

Τώρα βέβαια, κομίζω γλαύκα εις Αθήνας, δεδομένου ότι σχεδόν όλοι όσοι έχετε πρόσβαση στο lounge έχετε ήδη πάρει το ανάλογο e-mail. Μπορεί όμως να έχουμε κάποιον με κάρτα Lufthansa.
 
Απ' ό,τι είδα στη φωτογραφία, υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης, αλλά ο χώρος παραμένει χωρίς θέα προς τα έξω.
 
Έτσι ακριβώς, το A380 είναι en route.

DK1102 from Copenhagen to Larnaca https://fr24.com/VKG1102/1d58e654

Γνωρίζει κάποιος πληρότητες;
 
Αν αληθεύει το δανέζικο άρθρο, μάλλον μεταφέρει 212 άτομα (στην πτήση της μετάβασης τουλάχιστον)...τα οποία θα έχουν τρελή άπλα στο 380...

Det er 212 chartergæster...
There are 212 charter guests...
 
Top