Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

Εδώ σε άλλους θα λείπουν δόντια,διότι έκαναν εξαγωγή από μικροί,δεν έβαλαν κάτι στη θέση κι έχουν κενά.Από όραση,ακοή,μπορεί να σε κόψουν αν έχεις πρόβλημα.Για ένα σφράγισμα με τίποτα.
 
Γεια σας Είμαι 15 χρονών και έχω κι εγώ το μικρόβιο της αεροπορίας. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι λιγω τραβηγμένο. Αν κάποιος ξέρει πως μετράνε τη μυωπία εκτός από τα γράμματα στον τοίχο. Ευχαριστώ. Συγγνώμη αλλα εχω άγχος για τέτοιου είδους εξετάσεις
 
Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος...Αν έχεις έστω και 0,25 βαθμό μυωπία,ξέχνα την Πολεμική Αεροπορία για ιπτάμενος.Μόνο για μηχανικός.
 
Απο το γραφείο ενημέρωσης κοινού της ΠΑ δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση στο mail πο έστειλα. Μήπως συμβαίνει κάτι πχ κλειστά λόγω καλοκαίρι ή άλλαξε το mail. Ξέρει κανένας
 
Σχολη ικαρων

Γεια σας, θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν υπαρχει αλλος τροπος εισαγωγης στη σχολη Ικαρων περαν των πανελληνιων εξετασεων.
 
Re: Σχολη ικαρων

Μόνο με πανελλήνιες.

Από το site της σχολής

"Η επιλογή των Ικάρων γίνεται μετά από επιτυχία στα μαθήματα, κατά τις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά και ανταπόκριση στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες επαγγελματικής καταλληλότητας."

https://www.haf.gr/career/academies/haf-academy/
 
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω πως κάποιος πάει στα ελικόπτερα της ΠΑ. Ευχαριστώ
 
Απο τη σχολή Ικάρων.
Λαβε υπ όψιν σου όμως οτι η Πολεμική Αεροπορία είναι ένας στρατιωτικός οργανισμός. Απ τη στιγμή που θα ενταχθείς σε οποιονδήποτε τέτοιο οργανισμό εκτελείς διαταγές, δεν αποφασίζεις εσύ για την επαγγελματική σου εξέλιξη.
Με λίγα λόγια κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τι τύπου αεροπλάνο θα πετάς. Μπορείς να εκφράσεις την επιθυμία σου αλλά πάντα προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες και ο σχεδιασμός του όπλου.
 
Δημήτρης φι":3u31ignl said:
Απο το γραφείο ενημέρωσης κοινού της ΠΑ δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση στο mail πο έστειλα. Μήπως συμβαίνει κάτι πχ κλειστά λόγω καλοκαίρι ή άλλαξε το mail. Ξέρει κανένας


Τα canadair ανήκουν στην ΠΑ. Μονο απο σχολη ικαρων μπορεις να πας. Στη πυροσβεστικη μπορεις να περασεις σχολειο για χειριστης των super puma της ΠΥ.
 
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω κάποιες ερωτήσεις.αρχικά να ενημερώσω πως τώρα θα δώσω πανελλήνιες επομένως είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνομαι.αρχικά το ύψος μου είναι 1.88.Μήπως υπάρχει κάποιος που έχει περάσει ο ίδιος εξετάσεις για να κριθεί αν κάνει για ιπτάμενος.Πόσο αυστηρά ελέγχουν το ύψος ;;αν είμαι 1.89 τι γίνεται;;Έπειτα κάπου διάβασα ότι ακόμα και να γίνεις δεκτός και να τελειώσεις την σχολή το ύψος σε αποκλείει απο κάποιους τύπους αεροπλάνων (έχει να κάνει σχέση νομίζω με το εκτινασομενο κάθισμα και τον χώρο για τα πόδια μέσα στο αεροπλάνο.για να μην φλυαρω και επειδή ενδιαφέρομαι για τα μαχητικά τα γρήγορα ( f16 mirrage)δεν ξέρω πως να τα χαρακτηρίσω αλλιώς γιατί δεν γνωρίζω και την ορολογία :D ξέρετε κάνεις αν το ύψος μου αποτελεί πρόβλημα ;;.Τέλος ας πούμε ότι Η βάση Έχει Χ μόρια και εγώ έχω βγάλει λιγότερα απο Χ .ωωστοσιαν κάποιοι είτε αποτυγχάνουν στα αθλήματα είτε κατά το πρώτο έτος αποχωρησουν απο την σχολή.τί γίνεται τότε ;;παίρνουν κι άλλα άτομα με χαμηλότερα μόρια
Παρακαλώ όποιος έχει προσωπική εμπειρία και είναι Ίκαρος ή έστω γνωρίζει να μου απαντήσει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 
Top