Wizz Air στην Ελλάδα

Δεν έχω χρησιμοποιήσει extra υπηρεσίες της wizzair, οπότε όσα γράφω είναι όσα θυμάμαι να έχω δει σε πτήσεις της wizzair.
pankot1979":2xoqubhi said:
1) πως περνεις θεση με XXLong Extra legroom Seat αφου στο boarding pass δεν εχει θεση??
Η υπηρεσία XXLong Extra legroom Seat συμπεριλαμβάνει την υπηρεσία Xpress priority boarding. Δηλαδή μπαίνεις από τους πρώτους στο αεροσκάφος και η κάρτα επιβίβασής σου έχει ένα στικεράκι, ως ένδειξη ότι έχεις αγοράσει την υπηρεσία XXLong Extra legroom. Βλ. και εδώ: https://wizzair.com/en-GB/travel_services/extra_legroom
pankot1979":2xoqubhi said:
2) η προτεραιοτητα επιβίβασης είναι σαν της ryanair ??
Στην αρχή μπαίνουν οι επιβάτες που έχουν αγοράσει το Xpress priority boarding και οικογένειες με παιδιά. Μετά ακολουθούν οι "κανονικοί" επιβάτες.
 
Οι XXL Legroom είναι οι δυο σειρές στα Overwing Emergency Exits.
Μπαίνεις στο αεροπλάνο και κάθεσαι σε οποιαδήποτε από αυτές θέλεις και είναι ελεύθερη (συνήθως όλες ελεύθερες είναι).
Εξίσου μεγάλο χώρο για τα πόδια έχει και η πρώτη σειρά του αεροπλάνου η οποία όμως πωλείται κάτω από τον τίτλο Reserved Seat.
Reserved Seats είναι οι τρεις πρώτες σειρές, όμως μόνο η πρώτη έχει και μεγάλο χώρο για τα πόδια.

ΥΓ. Τις θέσεις αυτές μπορείς να τις αγοράσεις και αφού μπεις στο αεροπλάνο.
 
Αγαπητοί συμφορουμίτες..
Πριν από λίγη ώρα εκανα dummy reservation στη Wizzair με σκοπό να δω την τελική τιμή,υποθέτοντας ότι εχει χρέωση και στη χρήση πιοστωτικής--δεν μου έβγαλε τελικά εξτρα.Ελα όμως που για να προχωρησει η κράτηση ήθελε μέιλ και λογαριασμό και πιστευοντας εγώ ότι επειδη εχω δωσει μέιλ για τις προσφορες μπορω να ξαναβάλω το ίδιο, το εβαλα με το...ψευτικο όνομα της κράτησης.Αποτέλεσμα ειναι ότι μουρθε μέιλ account number, contact info με ψευτικα στοιχεια και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω..Διότι όταν θα θελήσω να κάνω κανονική κράτηση με τα αληθινα μου στοιχεια το μέιλ που θα δηλωσω θα εχει ως profiler άλλον....τωρα δεν ξερω τι να κανω..πως μπορω να ζητησω να το ακυρωσουν ωστε να μπορω να χρησιμοποιησω το μειλ μου κανονικα στην κράτηση της Wizzair?
 
^Πολύ απλά φτιάξε ένα άλλο λογαριασμό ταχυδρομείου
 
Εκτός των δύο δρομολογίων που έχει η εταιρεία από
SKG-BUD 1,5
SKG-KUT 5
Ξεκινά τον Ιούνιο και
ZTH-BUD 4 από 22 Ιουνίου
RHO-BUD 1,5, από 16 Ιουνίου
HER-BUD 1,5, από 16 Ιουνίου
CFU-BUD 3,7 από 18 Ιουνίου
CFU-WAW 6 από 17 Ιουνίου
 
Αλλο ενα..."κουφό" δρομολόγιο για τη Θεσσαλονίκη από τη Wizz..Τη στιγμη που θα μπορουσε να πιασει OTP,BEG,PRG,WAW,KTW,IEV etc.. (να μην πω τι δυνατοτητες θα ειχε αν ανοιγε μίνι-βαση)..ξεκινάει απο 1/5/18 το IAS-SKG...! :shock: ...Μαλιστα από 2 to Mάιο αυξάνεται τον Ιουνιο σε 3 εβδομαδιαία, καθε 2,4,6 με ώρες : IAS-SKG 1350-1535/SKG-IAS 1610-1750...

https://wizzair.com/en-gb/information-a ... -in-iasi#/
 
Λογικη η απορια σου, αλλα νομιζω πως ειναι μεγαλη φοιτητουπολη το Ιασιο (ιατρικη/οδοντιατρικη κτλ)....απο κει και περα, θα θελα κ γω να καταλαβω πώς ακριβώς σκεφτονται...
 
Ίσως σκέφτεται τους Ρουμάνους που θέλουν να κάνουν διακοπές στην Βόρεια Ελλάδα (γι’ αυτό κι η αύξηση από τον Ιούνιο) ή/ και έχει κάποιες συνεργασίες με tour operators. Και γενικά τους Ρουμάνους που ζουν/ εργάζονται στην Βόρεια Ελλάδα.
 
Δεν διαφωνω μαυτα που λετε..Εξαλλου στους προαναφερθεντες προορισμους μου συμπεριλαμβανεται μεριδα του κοινου που ερχεται εδω για διακοπες οσο και ελληνες που πανε εξω για διακοπες..
 
Top