Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Δεδομένου της κατάστασης της Alitalia, μάλλον δεν είναι τυχαία η FR να επιλέξει κι άλλο ιταλικό αεροδρόμιο, και ανταποκρίσεις σε/από αρκετά άλλα ιταλικά αεροδρόμια.

Θα δούμε, εάν εκεί προσφέρουν καλύτερες ανταποκρίσεις, δηλ. με λογικό connecting time, κι όχι τουλάχιστον 2 ή 3 ώρες όπως το έχουν στη Ρώμη.
 
Δύο νέα δρομολόγια άνοιξε η εταιρία από Θεσσαλονίκη μέσω του αεροδρομίου Milan Bergamo (BGY). Είναι ήδη διαθέσιμα για κράτηση από τη σελίδα της.

Barcelona–El Prat Airport (BCN) - Thessaloniki (SKG) με συχνότητα 4/εβδομάδα μέχρι τον Οκτώβριο και από Νοέμβριο γίνονται 2.

Porto (OPO) - Thessaloniki (SKG) με συχνότητα 1/εβδομάδα μέχρι τον Οκτώβριο.
 
Τί ανταποκρίσεις και πράσινα άλογα ρε Ryanair, έλεος να πούμε, βλέπω τώρα κάτι 3 ώρες αναμονή στο Bergamo για να συνεχίσεις για το El Prat; Είναι δυνατόν; Κράτα απλά την Girona 2x all year round και τελείωσε το παραμύθι...
 
Στην επιστροφή από BCN βλέπω συνδέσεις με πάνω από 5 ώρες αναμονής....

Αυτές οι λεγόμενες «ανταποκρίσεις» της FR είναι πραγματικά γελοίες. Όπως το βλέπω πληρώνεις τα 2 τμήματα συν κάποια Ευρώ παραπάνω, προφανώς αφού είναι τώρα ευθύνη της FR να σου βρει άλλη πτήση αν χάνεις την ανταπόκριση. Κάτι που φυσικά είναι αρκετά απίθανο, αφού κάτω από 2,5 – 3 ώρες connecting time προφανώς δεν προσφέρει.

Και όσον αφορά το ATH-SKG: Έχουμε ήδη αλλαγές, οι δύο πρωινές το Σάββατο έγιναν τώρα μία πρωινή και μία βραδινή, στις 8.40 και στις 21.00 (και 6.55 / 22.25 στο SKG-ATH).
 
το EI-EVW Boeing 737-8AS της Ryanair εκτελώντας την FR17 Θεσσαλονικη-Αθηνα αναγκαστηκε να επιστρεψη λογο βλαβης στη Θεσσαλονικη οπου εμεινε εως σημερα το απόγευμα καθηλομενο οπου ξεκινησε παλι τα δρομολογια με την ιδια πτηση FR17. Οι επιβάτες των δυο χτεσινών βραδυνων δρομολογιων της εταιριας στο Αθηνα-Θεσσαλονικη εξηπηρετηθηκαν από το EI -EGD και με το EI-ESO με τα μεσάνυχτα, αρα μεγαλη ταλαιπορια :evil:
 
Φορτωνονται οι πτησεις για το επομενο καλοκαιρι,με ολους τους προορισμους απο Θεσσαλονικη,αλλα με καποιες αλλαγες σε ωραρια,οχι καλες..με πολυ βραδινες αφιξεις...Αναμενουμε σιγα σιγα αν θα ανακοινωσει καποια νεα συνδεαση ή τη γνωστη φανφάρα των χειμερινών και το καλοκαίρι...
 
Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Μύκονο, Χανιά και Σαντορίνη από Φρανκφούρτη ανακοίνωσε η Ryanair. Τα δρομολόγια αρχίζουν από Μάρτιο, με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα.

Κέρκυρα από 24 Μαρτίου
Κεφαλλονιά από 27 Μαρτίου
Μύκονος από 26 Μαρτίου
Χανιά από 24 Μαρτίου
Σαντορίνη από 27 Μαρτίου
 
Eκπληττομαι που δεν συμπεριέλαβε SKG στα θερινα...εχει να κανει με τη "μαργαριτα" θα-γινουν-δεν-θα-γινουν-εργα-στον-διαδρομο; ή απλα δεν ειμαστε στο προγραμμα για FRA λογω HHN; Αν το δευτερο,κακώς γιατι θα θησαύριζε..Εαν η EW το βάλει,θα αλωνιζει μονο του το σόι-Star Alliance
 
Φίλε spotterakis δεν νομίζω να φταίει που είναι το HHN. Στα CHQ παρόλο που έχουμε HHN έβαλε και την FRA. Ακόμα δεν το βλέπω στο site . δεν ξέρω αν θα μείνουν και τα 2
 
Top