Συνετρίβη αεροσκάφος της Helios

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει τηλεφωνική καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τις συγκεκριμμένες φωτογραφίες των θυμάτων του Helios. Η (πλήρως ενημερωμένη) υπάλληλος με την οποία μίλησα με ρώτησε αν θα ήθελα να κάνω μύνηση για προσβολή νεκρού (ή κάτι τέτοιο). Όταν της είπα οτί απλώς ήθελα να τους ενημερώσω για την ύπαρξη των φωτογραφιών μήπως μπορούν (αυτοί ή κάποια άλλη υπηρεσία) να κάνουν κάτι ώστε να κατέβουν οι φωτογραφίες, μου είπε ότι δεν είναι τόσο εύκολο αλλά σε κάθε περίπτωση θα το εξετάσουν. Προφανώς και δεν έγινε τίποτα. Ίσως δεν μπορούν, για τεχνικούς, νομικούς ή άλλους λόγους. Πάντως δεν πιστεύω ότι αδιαφορούν.
 
Σε προπέρσινη επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της σελίδας των θυμάτων της Helios στο FB για το θέμα αυτό, μου είπε ότι έχουν κάνει ενέργειες και οι ίδιοι από την πρώτη στιγμή αλλά τα sites αυτά είναι πολύ καλά καλυμμένα νομικά για τις φωτογραφίες τέτοιου τύπου και μέχρι τότε δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
 
Για τη διαρροή των φωτό, είτε εδώ είτε κάπου αλλού είχα διαβάσει -και απλά το αναφέρω χωρίς φυσικά και να το υιοθετώ- ότι έγινε απ' τα διασωστικά μέσα που έσπευσαν στο δυστύχημα.

Το ότι οι φωτογραφίες εμφανίζονται στην αναζήτηση του γουγλή νομίζω ότι είναι αντιμετωπίσιμο μέσω της google. Μπορεί ποτέ να μην κατέβουν από εκεί που δημοσιεύτηκαν αλλά τουλάχιστον δεν θα τις εμφανίζει η μηχανή αναζήτησης.
 
Σήμερα συμπληρώνονται 11 χρόνια από το μεγάλο δυστύχημα στο Γραμματικό.
 
Οι φωτογραφίες δυστυχως παραμένουν
 
Γνωρίζει κανείς τι απέγινε το κάθετο πτερύγιο;
 
14 χρόνια από το τελευταίο μεγάλο ατύχημα. (Ελπίζω να τα εκατοστίσουμε )
 
Top