Ανακαίνιση του Aegean Lounge στη Θεσσαλονίκη

  • Thread starter akas
  • Ημερομηνία δημιουργίας
romanosdelios":386g5hxi said:
NFEEFE, μα αν διαβάσεις ένα άρθρο πάνω σε ένα θέμα τότε είσαι και εσύ εμπειρογνώμονας. Έλα τώρα είσαι πολύ κακός/κή :(
Όχι, αν διαβάσω ένα άρθρο για την πυρηνική φυσική δεν είμαι ούτε κατά διάνοια εμπειρογνώμονας.
Και φυσικά το σχόλιο δεν πάει σε όλους. (άλλωστε ο sv1xv γράφει τα πράγματα όπως είναι, ούτε για οικονομία λέει ούτε για Βαλκάνια).

akas":386g5hxi said:
Σε όλα τα άλλα αεροδρόμια του κόσμου όταν κάνει ένα ανακαίνιση μας πηγαίνουν σε άλλο.
Στην περίπτωσή μας όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Το άλλο lounge ανήκει σε ανταγωνιστή και φυσικά ΔΕΝ θα μπορούσαν στην υπεραεροδρομιάρα της SKG να πάνε σε άλλο (δεν υπάρχει άλλο αφού). Και στην τελική πως ξέρεις ότι δεν εξάντλησαν τις πιθανότητες να μεταφέρουν εκεί τους επιβάτες αλλά δεν εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την Swissport/Skyserv?

Προφανώς δεν είναι θέμα οικονομίας, τόσο καιρό οι ίδιοι είστε που παραπονιέστε ότι η Α3 σας ταράζει στη φαμφάρα και στο Premium και ξαφνικά σας φαίνεται λογικό να μην πάνε πουθενά τους premium επιβάτες λόγω οικονομίας (....). Τι να πω?
 
Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ανταγωνισμού με την Swissport, αυτές είναι εμπορικές συναλλαγές. Στην Αθήνα π.χ. η Aegean χρησιμοποιεί το lounge της Swissport για τις πύλες A (εκτός Schengen).

Υποθέτω ότι η Swissport αρνήθηκε δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει όλους αυτούς τους επιβάτες. Σκεφθείτε ότι σε κάθε αναχώρηση για Αθήνα το lounge της Aegean είχε 15-25 άτομα.
 
Έφυγα σήμερα με την LX, ούτε καν κουπόνια φαγητού/ ποτού δεν πήρα…

Κι εγώ μπορώ να φανταστώ ότι το Skyserv lounge δεν θα μπορούσε να εξυπηρετεί όλες της πτήσεις Α3/ΟΑ/ Star Alliance. Στη σημερινή πτήση της LX είχε 7 ή 8 σειρές business class, συν υποθέτω κάποια χρυσά μέλη, και λίγο πολύ ταυτόχρονα φεύγει και η OS για Βιέννη και η Α3 για Φραγκφούρτη (επίσης γενικά με αρκετούς πελάτες business ή/ και κάποια χρυσή κάρτα).
 
Χτες ταξίδεψα από το "Μακεδονία" χωρίς τη χρήση του Lounge μετά από καιρό... Προφανώς μπουλούκι όλοι στην επιβίβαση (business/gold/blue) γιατί "έτσι" αλλά οκ.

Το κουπονάκι είχε πλάκα (κυρίως επειδή ήταν πολύ ευγενική η κοπέλα στην Καντίνα που το έδινες για να πάρεις κάτι να τσιμπήσεις) και μιας και ρώτησα μου είπαν:
1) Θα ανοίξει ξανά "μετά τις 10 Σεπτεμβρίου"
2) Το μεγαλώνουν
3) Θα έχει κανονικά το δικό του Gate (κάτι που δεν έχει στην Αθήνα) όπως και πριν.

Καλή συνέχεια
 
Νομίζω ότι δεν υπάρχουν και πολλά lounges με ξεχωριστό gate, της Θεσσαλονίκης μάλλον ανήκει στις εξαιρέσεις.
 
To Lounge σήμερα άνοιξε για να φύγουν χαρούμενοι οι επίσημοι της ΔΕΘ.

(δεν είχαμε κάποια ενημέρωση απότε ήταν μια ευχάριστη εκπληξη)

Είναι διπλάσιο σε εμβαδό και τετραπλάσιο σε θέσεις.
 
Δηλ. ούτε καν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου δεν ενημερώθηκαν; Ή μήπως άνοιξε το απόγευμα / μόνο για τους επίσημους; Γιατί χθες το πρωί στο Check in της Swiss με ενημέρωσαν ότι το lounge είναι κλειστό…

Τέλος πάντων, καλά νέα για την επόμενη πτήση :)
 
Το lounge λειτουργεί κανονικά με περιορισμένη ανακαίνιση.
 
Top