Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Φαίνεται πως πήραν την τακτική της Cyprus, που κάθε αεροπλάνο είχε το δικό του safety card με το νηολογιο γραμμένο πάνω. Εγώ 3 που έχω της CO για το 320 ειναι και τα 3 διαφορετικά. Το τελευταίο που απέκτησα γράφει πάνω 5B-DCY/5B-DCZ.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς γιατί τα δυο αυτά αεροσκάφη (CY, CZ) δεν πήραν τα φουλ χρώματα της εταιρίας.
 
Υπαρχουν πολυ περισσοτερες εκδοσεις των καρτων της CY, απο αυτες που εχεις ή φανταζεσαι. Δεν ειχαν μονο αυτες με τα νηολογια επανω. Ειχαν και σε αυτο το στυλ, αλλα χωρις νηολογια. Και φυσικα σε διαφορα Issues. Το ιδιο ειχε και η Hellas Jet, η Eurocypria ειχε το ιδιο layout, η GreenJet (RIP ακλαυτη) επισης, η Hermes ειχε τετοιες, και αμα τσεκαρω τη συλλογη ειμαι σιγουρος οτι θα βρω και αλλες. To πρωτο που μπορω να σκεφτω, για το ελλιπες livery ειναι 1. κοστος, 2. short time lease, με αναγωγη στο κοστος. Το ειχε κανει και η Α3.

Φιλικα
Στεφος
 
Από 20 Ιουλίου η Τεχεράνη στους προορισμούς τησ εταιρίας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 4.30 ώρες στο πάνε και 2.30 στο έλα(πάνω από Συρία?).
 
Από τα μέσα Ιουλίου (λέτε να αρχίσουν Τρίτη και 13..? :D αλλά είναι Πέμπτη) με κόστος €275 με επιστροφή μέχρι 21 Σεπτ.

CO492 LCA - IKA 0040 – 0530 320 4
CO493 IKA - LCA 0630 – 0850 320 4
 
Από 7 Αυγούστου θα προστεθεί πτήση και κάθε Δευτέρα

Αγαπητέ valentinovissi, την διαφορά ώρας την υπολόγισες; Το Ιράν είναι +1 1/2 ώρες σε σχέση με τη Λάρνακα. Οπότε η πτήση μετάβασης θα διαρκεί 3ω20λ και η πτήση επιστροφής 3ω50λ και εικάζω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να ακολουθεί μια διαδρομή περίπου Κύπρος-Σινά-Σαουδική Αραβία-Κουβέιτ-Ιράν, για να αποφεύγει Συρία, Ισραήλ. Βόρεια εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να πάει λόγω Τουρκίας.

http://www.gcmap.com/mapui?P=LCA-SSH-KW ... 750&SU=kph
 
Από 11 Ιουλίου ξεκινάνε ναυλωμένες πτήσεις για Πράγα μιας και δεν υπάρχει σύνδεση από τότε που την έκανε η Csa.
 
Φρανκφούρτη και Λονδίνο -Gatwick οι νέοι προορισμοί :

London Gatwick : Από 30/10 κάθε μέρα εκτός Παρασκευή/Κυριακή

Φρανκφούρτη : Από 1/11 κάθε Τετάρτη και Παρασκευή
 
Στο Λονδίνο θα εκτελούνται 10 πτήσεις την εβδομάδα, 5 προς Stansted (νομίζω σταματούν οι πτήσεις Τρίτη και Τετάρτη) και 5 προς Gatwick.
 
Τους έκατσε το Λονδίνο φέτος με πολύ καλές πληροτητες γι αυτό και η αύξηση το Ιράν πάλι από την άλλη ακομη το προσπαθούν.
 
Top