Στόλος Ellinair

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μεγαλες καθυστερήσεις στα δρομολογια της Ellinair σημερα προς Αθηνα το πρωι και μετα Μοναχο, Φρανκφουρτη και Κολονια, και σιγουρα θα υπαρξουν καθυστερήσεις και στα νυχτερινα δρομολογια προς Μοσχα, Ουφα και Κιεβο. Καποιο αεροσκάφος τους είναι εκτος, ισως το Β737-400 που δεν φαινεται πουθενα.
 
Εκτός το ένα από τα 737-400 το (LY-CGC) που απο τις 18 Αυγούστου δεν εκτελεί καμία πτήση,από εχθές 19 Αυγούστου καμία πτήση απο τις
12:00 μ.μ. δεν έκανε ουτε το ένα απο τα A319 το (SX-EMM).
 
Γινεται ενας χαμος με τα δρομολογια της Ellinair μιας και το πρόγραμμα δεν βγαινει με δυο αεροπλάνα λιγότερα, πολύωρες καθυστέρησης ακυρώσεις δρομολογίων, πολλες διαμαρτυρίες και δυστυχώς οι ανακοινώσεις της εταιρείας είναι ανύπαρκτες με αποτέλεσμα οι επιβάτες να περιμένουν επι ωρες για πτήσεις χωρις ενημέρωση. Το Α319 SX-EMM εχει βλαβη και επισκευάζεται, το 737-400 απουσιάζει χωρις να ξερει κανεις γιατι, επιστράφηκε και το κρατανε μυστικο; :rant:
 
Και το 37ρι είχε βλάβη στον Νο.1 κινητήρα, λογικά πρέπει να έχει φτιαχτεί γιατί το απόγευμα ήταν στις τελικές ρυθμίσεις..το ΕΜΜ λογικά πάλι, αύριο θα είναι έτοιμο..
 
πφφφ..κατω ειναι ακομα και τα δυο..
 
Η Ελλιναιρ συνεχίζει να εχει προβλήματα με τα δρομολόγια της, τα δυο αεροπλάνα συνεχίζουν να είναι στο εδαφος, επιστρατευτικέ σήμερα το Β737-300 LY-LGC από το Ηρακλειο για να εκτελεση δρομολόγιο στην Αγια Πετρουπολη και ισως ένα βραδυνο απόψε, ενώ το YR-AVR BAe 146-300 της Aviro Air που νοικιάζει η Astra εκανε εχτες δυο δρομολογια προς Ροδο και Αθηνα και σήμερα το απόγευμα προς Σαντορινη, αλλα οι καθυστέρησης συνεχίζονται και η ενημέρωση των επιβατων συνεχιζει να είναι ελλιπής εως ανύπαρκτη για το ποτε θα εκτελεστή η πτηση τους. Ας ελπίσουμε ότι τα προβλήματα θα λυθούν γρήγορα γιατι δεν τους βλεπω καλα :evil:
 
Επιβεβαιώνω και εγώ, ότι τα δύο αεροσκάφη ήταν σήμερα όλη την μέρα grounded, με 5 τουλάχιστον μηχανικούς στο κάθε ένα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Το Charlie, το είχανε βγάλει σε κάποια φάση στον FOX για δοκιμές.
 
Επιτελους επανήλθαν τα αεροπλάνα απο της βλαβες, από εχτες τ' απόγευμα, με αποτέλεσμα να εχει ομαλοποιηθη η κατασταση με τα δρομολογια :great:
 
Διαβαζω το θεμα τελευταια με τα AOG και μου κανει εντυπωση δεν εχουν αεροπλανο stby? Δηλαδη το προγραμμα βγαινει ισα ισα με τα υπαρχοντα αεροπλανα?
 
Η Ellinair νοίκιασε μαζι με πλήρωμα το Airbus A320-232 LZ-EAA της Βουλγάρικης Electra Airlines, για να κανει καποια εξτρα δρομολογια για την εξυπηρέτηση των επιβατων της Vin Avia που χρεωκόπησε ηδη εχει πραγματοποίηση δυο εξτρα δρομολογια σημερα από/προς Μοσχα. Δεν ξερω το πως τους συμφερη, χωρις οικονομικο οφελος, όπως ανακοινωσαν να μεταφερουν τους Ρωσσους τουρίστες αλλα μπραβο τους! Αληθεια αυτή η εταιρια, Electra Airlines, εχει καμια σχεση με την παλαια Ελληνικη με το ιδιο ονομα;
 
Top