Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

Re: αλλαγη ονοματος εισητηριου

δεν θα εχεις θεμα κατα πασα πιθανοτητα
 
Θεν υπαρχει προβλημα, αφου πολλες φορες σε αυτο το ερωτημα εχουν απαντησει τα παιδια του φορουμ.
Δεν εχει νοημα να πληρωνεται 20 ευρω.
 
Καλησπέρα, χέω κλείσει εισιτήρια Αθήνα-Άμστερνταμ-Αθήνα. Στο όνομα μου αντί για GEORGIOS που αναγράφεται στην ταυτότητα έβαλα GIORGOS. Όλα τα άλλα στοιχεία είναι σωστά. Μίλησα με την KLM και μου λέει ότι το όνομα πρέπει να αλλαχτεί για να μπορέσω να ταξιδέψω και να απευθυνθώ στο γραφείο που αγόρασα τα εισιτήρια. Από το γραφείο η μόνη απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα επειδή δεν το επιτρέπει η KLM, και από τότε όσα mail και αν τους έχω στείλει δεν έχω πάρει κάποια απάντηση. Υπάρχει περίπτωση να μην με αφήσουν να ταξιδέψω? Ποιο πολύ με αγχώνει το Ολλανδία-Ελλάδα που δεν θα γνωρίζουν ελληνικά...


Ευχαριστώ.
 
Αν βοηθαει καθολου αυτο εγω γυρισα απο Amsterdam Αυγουστο και δεν κοιταξαν καν (σχεδον ) ταυτοτητα την πεταξαν πισω με το που την εδωσα.
 
4 φορές ταξίδεψα φέτος από Άμστερνταμ και όντως δεν κοιτάνε ταυτότητα \διαβατήριο
 
Καλημέρα σας. Ταξιδεύουμε για Κύπρο απο Θεσσαλονίκη με Aegean με το πέντε μηνών μωρό μας. Έκλεισα τα εισιτήρια όταν γεννήθηκε κ στο όνομα του στο εισιτήριο έβαλα Αko που έγραφε κ το βιβλιάριο υγείας. Πριν 3 βδομάδες έβγαλα διαβατήριο με το κανονικό του βαφτιστικό όνομα. Το επίθετο ειναι σωστό. Απο Aegean μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή ονόματος τα γνωστά 20€. Εκτός αν θέλω να το ρισκάρω. Να το ρισκάρω;να κάνω ηλεκτρονικό checkin ή στη πύλη θάναι πολυ αργά για αλλαγές κ πληρωμές αν αποφασίσουν ότι εχω πρόβλημα; Να πάω να κάνω checkin στο γκισέ η εκει θα το δουν σίγουρα; Με χαλάει το 20€ γιατι τα έκλεισα πιο πριν για οικονομία. Παντως προς ενημέρωση όλων απο την Aegean μου ειπαν ότι το μωρό θα μπορούσα να το προσθέσω στην κράτηση οποιαδήποτε στιγμή επειδή δεν πιάνει θέση, κατι που δεν σκέφτηκα φυσικά...Ευχαριστω πολυ!
 
check in

Γεια σας. Εχω κανει κρατηση μεσω ιντερνετ. Στη κρατηση το ονομα μου το εχω γραψει THANASIS ενώ στη ταυτοτητα μου ειναι ATHANASIOS...εχω καποιο πρόβλημα??? Η πτηση είναι με τη Ryanair από Θεσσαλονικη για Αθηνα, αν παιζει ρολο!
 
Μέσα σε 24 ώρες από την κράτηση δίνει δωρεάν δυνατότητα αλλαγής ονόματος η εταιρία. Για τρέξ' το λίγο
 
Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μη το δεχτουν??? Τοσο πολυ αυστηροι ειναι???
 
Αν πάνε με το γράμμα του νόμου δε θα το δεχτούν. Αν τύχεις σε κάποιον που θα θελήσει να κάνει τα στραβά μάτια, λόγω του ότι είναι πτήση εσωτερικού, οκ.
Το θέμα δεν είναι αν είναι αυτοί αυστηροί. Είναι ότι ο επιβάτης είναι απρόσεχτος και ή δεν διαβάζει ποτέ τους κανόνες του εισιτηρίου ή το παίρνει πολύ χαλαρά λες και θα ταξιδέψει με ταξί...
 
Top