Air Mediterranean

καλύτερα aegean ή sas... να μην το κλαις και μετά..
 
Συμφωνώ απολύτως, μακριά και αγαπημένοι.
 
Τι γίνεται με τα δρομολόγια τους αλήθεια? Περνώντας από ATH εχθές οι πίνακες έδειχναν κάποιες πτήσεις τους κανονικά, ενώ και τα δυο αεροπλάνα πετάνε για την Meridiana αυτόν τον καιρό. :?:
 
Σήμερα στην ιστοσελίδα του aia μία πτήση από Καζ/λάνκα φαίνεται ακυρωμένη
 
Alex-LGSA":ga4ztifu said:
Τι γίνεται με τα δρομολόγια τους αλήθεια? Περνώντας από ATH εχθές οι πίνακες έδειχναν κάποιες πτήσεις τους κανονικά, ενώ και τα δυο αεροπλάνα πετάνε για την Meridiana αυτόν τον καιρό. :?:

Από ότι είχα ακούσει, τα αεροπλάνα τους θα πετάνε για την Meridiana μέχρι τέλος του μηνα και μετά από αρχες Νοέμβρη ξεκινάνε τα δικά τους δρομολόγια, έτσι τουλάχιστον τα πουλάνε στο σαιτ τους. Μου κάνει εντυπώσει που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία για τα δρομολόγια τους ενώ πουλάνε κανονικά.
 
Πως και δεν σχολιάσθηκε η τιμολογιακή πολιτική τους; :?:
Με €190 κόστος εισιτηρίου με επιστροφή τον Δεκέμβριο
ATH-STN MV510 08:55-10:55
STN-ATH MV511 13:00-19:00
Ryanair €145 Easyjet €177 Aegean €250

Με €242 κόστος εισιτηρίου με επιστροφή τον Δεκέμβριο
ATH-ARN MV520 09:00-12:00
ARN-ATH MV521 14:00-19:50
Aegean €131 SAS €166

Ποιος θα τους προτιμήσει; Καλά στην ARN το καταλαβαίνω γιατί επιβατικό κοινό είναι οι Κούρδοι που επισκέπτονται την πατρίδα τους. Αλλά το STN που θα βασιστεί; :!: :rolleyes: τόσοι πολλοί για Τζέντες. :?:
Καλά για τις Καζαμπλάκες & Χαρτούμ μάλλον για επαναπροωθήσεις, των επισκεπτών με τις βάρκες ….. μου φαίνεται.... οι Αλγερίες θα ήταν καλύτερες αλλά εκεί το insurance θα ήταν ακριβότερο.
 
Οι πωλήσεις πέρα από το εταιρικό κανάλι (website, callcentre) θα γίνονται προς το παρόν με κωδικό W2 (FlexFlights), αφού η εταιρεία δεν είναι ακόμα μέλος του BSP.
 
Από χθες 29/9, οι αεροπορικές εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια προς και από το Ερμπίλ - πρωτεύουσα της κουρδικής περιοχής του Ιράκ - έχουν αρχίσει να αναστέλλουν τις πτήσεις μετά από εντολή της Βαγδάτης , λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιοχής .Επιτρέπονται μόνο δρομολόγια εσωτερικού
 
Top