AIA Gates

Η B19 είναι η πιο απομακρυσμένη αλλά όλες αυτές είναι πολύ κοντά, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Όταν είναι ανοικτός ο έλεγχος ασφαλείας στο ισόγειο, τότε η Β25 είναι πολύ κοντά και η Β19 λιγότερο από ένα λεπτό περπάτημα.
 
Ok thanks !
 
sv1xv":2ya4vyhp said:
Εδώ γίνεται το εξής αστείο: έρχεται A3 από Λάρνακα, να πηγαίνει μέχρι τα B, να κατεβάζει επιβάτες με σκάλα για λεωφορείο (!) προς τον έλεγχο διαβατηρίων και μετά να συνδέεται στην φυσούνα για να φορτώσει για Θεσσαλονίκη.

Απαίτηση της Α3 ειναι αυτο, ανάλογα με τον προγραμματισμό τους, για να κανει ενα πλήρες turnaround στο ιδιο stand, και να γλιτώνουν ρυμουλκησεις που παίρνουν χρονο. (Παραμένει αστείο, βεβαια.)
 
Να κάνω Κ εγώ μια χαζή ερώτηση. Ποιος αποφασίσει που θα στάθμευσης το αεροπλάνο;
Σήμερα από Μαδριτη μας έβγαλαν σε ένα σημείο, νομίζω πρέπει να είναι η είσοδος του τούνελ για το satelite terminal και για να πάμε στο χώρο Β αναγκαστικά περάσαμε πάλι από έλεγχο.
Αν εγώ αγόραζα 10 μπουκάλια νερό πχ από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης επειδή μ άρεσε το μπουκάλι θα έπρεπε να τα πετουσα, αν μας έβαζαν όμως στις αφίξεις σενγκεν δεν θα έτρεχε τίποτα....
 
chr04":291sxxd7 said:
Αν εγώ αγόραζα 10 μπουκάλια νερό πχ από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης επειδή μ άρεσε το μπουκάλι θα έπρεπε να τα πετουσα, αν μας έβαζαν όμως στις αφίξεις σενγκεν δεν θα έτρεχε τίποτα....
Αν στα είχαν σφραγίσει σε σακούλα από τα Duty Free και δεν την είχες ανοίξει θα περνούσες τον έλεγχο κανονικά. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να καθυστερήσεις και να χάσεις κάποια ανταπόκριση αν είναι "σφιχτή" χρονικά και δεν είναι με ενιαίο κωδικό κράτησης.
 
Είχα μερικά χρόνια να βρεθώ στο αεροδρόμιο και παρατήρησα ότι έχουν προστεθεί κάποια gates μετά το A39 (νομίζω μέχρι Α43). Είναι στο ισόγειο του satellite terminal ή κάπου αλλού;
 
Γνωριζει κανεις τον λογο υπαρξης αυτων των πινακιδων?ειναι τερμα βορεια στο main terminal στο ισογειο μεταξυ των φυσουνων Β15 και Β13.ΠΙθανη ανεγερση satellite terminal μεταξυ B30 και Β45 και υπογειο τουνελ συνδεσης σε αυτο το σημειο με το main?
20210910_160506.jpg
 
Όσο παράλογο κ ανά ακουστεί υπάρχει φωτό στο θέμα Αεροδρόμιο εκτός κινήσεις αεροσκαφών από το 2019 με τις συγκεκριμένες πινακίδες. (Μήνυμα 1080)
 
Last edited:
Ερχόμενος σήμερα από Γερμανία, παρατήρησα ότι πλέον υπάρχουν πινακίδες για μετεπιβιβαζόμενους προς τις γνωστές πύλες Α αλλά και τις νέες πύλες C. Άλλαξε η αρίθμηση των πυλών στο δορυφορικό ή είναι κάτι άλλο;
 
Top