Aπεργία στην ΥΠΑ

@satcrfu, από που ξέρεις ότι προφανώς έχω συμφέροντα με οποιονδήποτε ? Γνωριζόμαστε ? Γνωρίζεις να έχω επαγγελ,ματικά συμφέροντα στο αεροπορικό χώρο ?

Απλώς το υποθέτεις, ως κοινός συκοφάντης του συνδικαλιστικού κατεστημένου, επειδή είμαι αντίθετος στο πρεσάρισμα των εκάστοτε κυβερνήσεων εκ των έσω.

Ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικοκοινωνικούς χώρους. Εσύ υποστηρίζεις τις προνομιούχες κομμουνιστικές συντεχνίες του Δημοσίου και εγώ πληρώνω σαν κορόιδο. Κάποτε θα πρέπει να σταματήσει η συγκυβέρνηση με τις συντεχνίες και οι αποφάσεις να λαμβάνονται από τις κυβερνήσεις. Αν είναι αυτό να γίνει από τον σ. Σπίρτζη και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τόσο το καλύτερο.
 
Οταν κάποιος που υποτίθεται βρίσκεται με τον ενα ή τον άλλο τρόπο στον αεροπορικό χώρο, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και υποστηρίζει
Ως προς την ουσία των αιτημάτων, μπορεί να είναι σωστά (και για το χάλι φταίνε διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις), όμως γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν πλέον πόροι για ικανοποίηση τους. Εδώ πλέον δεν υπάρχουν ασθενοφόρα (αυτοκίνητα) στο ΕΚΑΒ

λαμβάνοντας ώς δεδομένο οτι τα αιτήματα της ανακοίνωσης ενός συνδικαλιστικού οργάνου είναι απο τη φύση τους απαράδεκτα, μόνο και μόνο επειδή προέρχονται απο τους "τρισκατάρατους" συνδικαλιστές- τους οποίους προφανώς θα εκτελούσες με συνοπτικές διαδικασίες αν είχες τέτοια εξουσία, δεν λαμβάνεις καθόλου υπόψη την ουσία και δέχεσαι χωρίς κανένα προβληματισμό οτι δεν υπάρχουν πλέον πόροι, ουσιαστικά δεχεσαι την πρακτική που ακολουθείται , να πηγαίνουν δηλαδή αλλού οι συγκεκριμένοι πόροι και όχι στην βελτίωση των υπηρεσιών της αεροναυτιλίας.
Θεωρείς οτι αντιπροσωπεύω ενα συνδικαλιστικό κατεστημένο, μόνο και μόνο επειδή εκφράζω μιαν άποψη που προφανώς δεν συμμερίζεσαι, πιθανόν λόγω διαφορετικής πολιτικής αντίληψης. Δεν είμαι καν συνδικαλιστής !!! και αυτέ οι κομμουνιστικές συντεχνιες που αναφέρεσαι , είναι προφανώς αυτές οι φωνές που λένε να σταματήσει η απαξίωση για να μη ξεπουθηθούν τα πάντα, όσο είναι καιρός !! Λογικά, εκφράζεις την αντίθετη άποψη, να αφεθούν στην μοίρα τους, να γίνουν ακόμα και ατυχήματα, να αρχίσουν οι φωνές και τα ρεπορτάζ του τύπου "Τρόμος στους αιθέρες", που είχαμε ακούσει παλαιοτερα, και να βρεθούν οι σωτήρες (εταιρείες) που θα έρθουν για μια ακόμα φορά να μας σώσουν.. το γνωστό τροπάρι δηλαδή !!! Οποιος δεν συμφωνεί βαφτίζεται "κομμουνιστής" Τι μου θυμιζει αυτό ???
Αν πιστεύεις αλήθεια αυτό
Κάποτε θα πρέπει να σταματήσει η συγκυβέρνηση με τις συντεχνίες και οι αποφάσεις να λαμβάνονται από τις κυβερνήσεις. Αν είναι αυτό να γίνει από τον σ. Σπίρτζη και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τόσο το καλύτερο.

τότε πώς πουλήθηκαν (παραχωρήθηκαν είναι το politically correct) αλήθεια τα αεροδρόμια ?? οι προνομιούχες συντεχνίες τα έβαλαν ώς προαπαιτούμενο στο προηγούμενο μνημόνιο ? Αν περιμένεις να ληφθούν αποφάσεις απο κυβερνήσεις χωρίς το οποιδήποτε πρεσάρισμα, καλό θα είναι να μην κρατας την αναπνοή σου μέχρι να γίνει .
Y.Γ... όσον αφορά ασθενοφόρα που θέλει το ΕΚΑΒ, ας πάρει τα ασθενοφόρα που άφησε η ΥΠΑ στα α/δ ( αν οχι σε όλα, στα περισσότερα), πολλά σχεδόν αχρησιμοποίητα και αφέθηκαν στη Fraport... μπορεί να δούμε στο τέλος και μια δωρεά απο την εταιρεία στο ΕΚΑΒ, δίνοντάς τα αφου δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. στα πλαίσια της κοινωνικής της ευαισθησιας . Αλλωστε παραμένουν εκεί με κρατικές πινακίδες !!!
 
ΠολιτιΖμός......

Και μετά , σας φταίει ο Σόιμπλες κι ο Τόμσονας.....

Έτσι μπράβο αδέρφια. Ανοίχτε την Πηγάδα οι μεν, τα ξερονήσια οι δε, κι εμείς της αλλοδαπής προελεύσεως, θα πηγαίνουμε διακοπές στις Τενερίφες και τις Μαδέρες.
 
flying Doc":1a6eh4mp said:
Έτσι μπράβο αδέρφια.
Όχι και αδέλφια, Δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι είμαστε, δυστυχώς.

Όταν ακούω για "αδέλφια" και συναφή, προσέχω το πορτοφόλι μου.
 
Εικοσιτετράωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προκηρύσσει η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριου Κυκλοφορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ) της ΥΠΑ από τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017.

Η απεργία αποφασίσθηκε από το ΔΣ της Ένωσης στη συνεδρίαση της 20ης Ιουλίου, κατά την οποία είχαν αποφασισθεί επίσης τρεις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες την 25η, 26η & 27η Ιουλίου 2017, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν.

Η Ένωση θεωρεί ότι παρόλες τις συνεχείς προσπάθειές της για διάλογο με την ιεραρχία και την πολιτική ηγεσία, συνεχίζεται η τακτική απαξίωσης και υποβάθμισης του κλάδου και του έργου των Η.Μ.Α.Ε.Κ.

Το ΔΣ αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, καθώς σε απολογισμό της πορείας των αιτημάτων της Ένωσης διαπίστωσε ότι:

α) Παρότι είχε γίνει διακήρυξη ενιαίου διαγωνισμού για τα νέα συστήματα αεροναυτιλίας για τον οποίο είχαν εξασφαλιστεί όλες οι απαραίτητες πιστώσεις από το ΠΔΕ και το CEF2015, ο εν λόγω διαγωνισμός ματαιώθηκε και δεν υπάρχουν εξελίξεις, με κίνδυνο να χαθούν οι πιστώσεις.

β) δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία εξέλιξη για τις τροπολογίες των θεσμικών αιτημάτων του κλάδου που αφορούν στον Ν. 4427/2016.

Λόγω της πρόσφατης σεισμικής δόνησης που έπληξε το νησί της Κω, οι ΗΜΑΕΚ του αερολιμένα της Κω δεν θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Επίσης : http://www.tornosnews.gr/permalink/26031.html
 
Σε κινητοποιήσεις η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναερίου Κυκλοφορίας

Η Ένωση κήρυξε:

-Τρείς επαναλαμβανόμενες τετράωρες στάσεις εργασίας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 02.00-06.00, 12.00-16.00 και 20.00-24.00.

-Δύο επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 από 00:01 έως 23:59 και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 από 00:01 έως 23:59.

Αιτήματα των στάσεων εργασίας και των απεργιών είναι η νομοθετική ρύθμιση των θεσμικών αιτημάτων των ΗΜΑΕΚ στο ν. 4427/2016, καθώς και στα εφαρμοστικά Προεδρικά Διατάγματα και η προκήρυξη νέας ενιαίας προμήθειας συστημάτων Επιτήρησης και Επικοινωνιών, καθώς:

α. Η ακύρωση δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για το δημόσιο συμφέρον αφού κινδυνεύει να ακυρωθεί χρηματοδότηση 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχει εγκριθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Connecting Europe Facility” (CEF 2015).

β. Καθυστερεί ο εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων συστημάτων που πλέον φτάνουν στα όρια των δυνατοτήτων τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες επιχειρησιακές απαιτήσεις της Εναέριας Κυκλοφορίας
 
Επηρεάζονται πτήσεις;
 
πιθανόν οχι άμεσα απο αυτή την κινητοποίηση, αλλά αν δεν γίνουν σύντομα αυτά που γράφονται στους λόγους της απεργιακής κινητοποιήσης, να είσαι σίγουρος οτι θα δημιουργηθούν πολύ "χοντρά" προβλήματα στην αεροναυτιλία της χώρας..
 
Επειδή με κυνηγουν οι απεργίες τις μερες που πεταω, (2 ποστ παραπάνω), έχει ακούσει κανείς για τις 14 Δεκεμβρίου που έχει προκηρύξει 24ωρη η ΑΔΕΔΥ τι θα γίνει; Στο παρελθόν πχ είχε συμμετάσχει η ΥΠΑ με 4ωρη στάση εργασίας πχ.

Πάμε πάλι. Ευχαριστώ για καθε τυχόν διευκρινήσεις.
 
Την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, θα έχουμε 4ωρη στάσης εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ από 08:00-12:00 (ώρα Ελλάδος) και αναμένεται να τροποποιηθούν κάποιες πτήσεις.
 
Top