sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Tελικά το ενδο δωδεκανησιακό δρομολόγιο η sky το εκτέλεσε με το atr 42 -500 https://www.youtube.com/watch?v=ZETQaP5Rbo4 .Περιμέναμε και εμείς να δούμε το jetstream 41 ... :) ας ελπίσουμε να το δούμε κάποια στιγμή και στην Κάλυμνο.
 
Το δρομολόγιο εχτές εκτελέστηκε από το SX-JOY..Στο βίντεο βλέπουμε τα ΝΙΚ & GRI.. :?:
 
Σωστά Γιάννη . Το βίντεο δεν είναι απο την πτήση της Δωδεκανήσου..Άλλωστε δεν έγραψα ποτέ ότι ήταν από την χθεσινή πτήση.. Απλώς παρέθεσα ένα link απο το ατρ 42- 500 που έρχεται στο νησί.
Φιλικά
Μικές
 
Σκεπτόμενος να κάνω ένα ημερήσιο RHO-KGS-RHO μπήκα να δω τιμες εισιτηρίων και έπαθα σοκ θα έλεγα...78 ευρώ o/w ;; Δεν υπάρχει κάποιο πλαφόν στις επιδοτούμενες γραμμές;
 
Μετά την συνεργασία που έχει η εταιρεία με τις Blue Air, Germania θα ήταν ευχής έργον να συνεργασθεί και με την Ελληνική Ellinair. :great:

http://www.airnews.gr/2017/10/05/%CE%B5 ... %B7%CE%BD/

Θα πρέπει όμως να φτιάξουν τις πτήσεις από SKG-SKU & SMI που δεν τις προλαβαίνει η 909 από SVO.
Επίσης στην ΑΤΗ θα πρέπει να φτάνει αργότερα η 809 από SVO καθώς οι πτήσεις για JIK, JKL, KIT, MLO φεύγουν περί τις 12:00 και οι πτήσεις για JTY, ZTH, HER, JTR φεύγουν περί τις 14:00,
ενώ δεν προλαβαίνει τις πτήσεις για PAS, JSI, JSY καθώς φεύγουν στις 07:00.
 
Καλησπέρα . Ένα δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Καλύμνου ανάγκασε την Sky Express να εκδόσει δελτίο τύπου για την μη προσέγγιση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του νησιού.Όπως θα διαβάσετε και εσείς , την Δευτερα 2 Οκτωβρίου , στις 16.00 το αεροσκάφος προσέγγισε το αεροδρόμιο Καλύμνου χωρίς να προσγειωθεί και ενημέρωσε τον Πύργο ελέγχου, ότι τελικά θα προσγειωθεί στην Κω , καθόσον οι καιρικές συνθήκες δεν θα επέτρεπαν την απογείωση του από το αεροδρόμιο Καλύμνου, λόγω μεγάλου αριθμού επιβατών ! Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Κω και χρειάστηκε να ταξιδέψουν οι επιβάτες από την Κώ στην Κάλυμνο με την ''παντόφλα'' . Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι όλα τα έξοδα μεταφοράς από αεροδρόμιο Κω στο λιμάνι οδικώς και από το λιμάνι στην Κάλυμνο θαλάσσια, τα κάλυψε η Sky Express.
*** Το δημοσίευμα της εφημερίδας http://kalymnos-news.gr/2017/10/%CE%B1% ... %AC%CF%84/

*** Η απάντηση της εταιρείας http://kalymnos-news.gr/2017/10/%ce%b7- ... %b7%ce%bc/

:great: Εδώ σας έχω μια φρεσκότατη απογείωση του SX -NIK από το νησάκι μας https://www.youtube.com/watch?v=Kgd_AfmUblU
Ξ
 
Ο κος Χάρης Μπότσαρης είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος, ενώ η πρώην CEO, κα Νίκη Καραγκουλέ Καραγεώργου, αναλαμβάνει τη θέση της αντιπρόεδροu της Sky Express.

https://www.skyexpress.gr/en-us/company ... chart.aspx
 
Έμαθα σήμερα ότι η Sky πουλάει ναύλους από Σαντορίνη για Αθήνα One way (1-2 μέρες πριν) από 150.00 ως 299.00 ευρώ.
Και άντε το 150-180 να το καταλάβω την τελευταία στιγμή...

Το 299.00EUR ΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ??? :twisted: :rolleyes:
 
Πίστεψέ με, βρέθηκε...
 
Στη sky γιαυτο το θεμα εχω στείλει 3 mail στο commercial. Ποτέ δεν απάντησαν. "Πέτα σαν άνθρωπος" κατά Τα άλλα...Τα συμπεράσματα δικα σας.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top