Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Χμμμ.. Παρ και Κυρ ειναι συνηθως οι υψηλοτερες πληροτητες,μου κανει εντυπωση που διαλεξαν αυτες τις μερες να μην πετανε..Απτην αλλη εχουν να ανταγωνιστουν Easy,BA,Monarch,BlueAir(LTN)..Και μενει να δουμε τι θα κανει η Α3 αλλα και τα προγραμματα των CY κ τι θα γινει με Orion
 
Η Aegean σταματάει το LCA-LHR τον Οκτώβριο.
 
Από 13 Μαίου η Γενέβη θα συνδέεται με την βάση της εταιρίας την Λάρνακα. :great:
 
Νέος προορισμός της εταιρίας η Μόσχα -- Sheremetyevo από Πάφο! Πτήσεις από 29 / 10
 
Τον πρώτο καιρό λειτουργείας της, δεν πίστευα ότι θα "έβγαζε" το καλοκαίρι του 2016, με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή.
Δείχνει να στέκεται γερά στα πόδια της τώρα. Να δούμε όμως, αν θα έχει μια σταθερή ανάπτυξη ή αν η παρουσία της θα είναι βραχύβια. Ο ανταγωνισμός στον κόσμο των αερομεταφορών είναι σκληρός, και έρχεται και το Brexit, που για την Κυπριακή αγορά δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει, δεδομένου ότι η Βρετανία είναι πολύ σημαντική αγορά.
 
"..Στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ «ντύθηκε» η Cobalt το πρωί της Τετάρτης στην πτήση της ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίζονται με την Τότεναμ και η εταιρεία της Cobalt επέλεξε να τιμήσει την ομάδα βάζοντας στο φτερό του αεροπλάνου το σήμα της ομάδας.."

http://www.sigmalive.com/news/local/473 ... -tou-apoel

Πολύ καλή κίνηση marketing.
 
Από 11 Δεκεμβρίου θα υπάρχει και business class στα δρομολόγια προς Gatwick και Μόσχα. Στην ιστοσελίδα τους έχουν βάλει μια φωτογραφία που δείχνει πραγματικό 2-2 configuration. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει αυτό.
 
Top