LGKV/KVA Kavala "Megas Alexandros"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί είχε και παλιά; Εκτός κι αν εννοείς την τρώγλη της ΥΠΑ...
 
Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Ellinair από το αεροδρόμιο Vnukovo της Μόσχας, και η τοπική αυτοδιοίκηση μαζί με τον εμπορικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρίας και παράγοντες του τουρισμού της Θάσου τους επιφύλασσαν θερμή υποδοχή. Η πτήση μετέφερε 142 επιβάτες και πραγματοποιήθηκε με Β733.
 
Εγκρίθηκαν την προηγούμενη βδομάδα από την ΥΠΑ η πραγματοποίηση εργασιών αλλά και το masterplan της Fraport για το αεροδρόμιο της Καβάλας. Το άρθρο δυστυχώς δεν αναφέρει τι εργασίες θα πραγματοποιηθούν παρα μόνο ότι θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν πριν την καλοκαιρινή περίοδο. Υποθέτω θα είναι μια πρώτη φάση του masterplan.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή.
 
τι εγινε σημερα και κατεβηκε η Gemanings STR-KVA στο Zagreb ?
 
Χθες η πτηση ΟΑ 154 απο Αθήνα ενώ προσέγγιζε το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω, καθως υπήρξε πρόβλημα με το φωτισμό του διαδρόμου. Το πρόβλημα δε λύθηκε άμεσα με αποτέλεσμα η πτήση να ακυρωθεί.
 
και τους πηγε πισω Αθηνα ? δεν μπορουσε να τους κατεβασει SKG η AXD ?
 
Σιγή ιχθύος πάντως απο τη Fraport και τη συν αυτώ μέσα Μ.Ε. Το μόνο που δημοσιοποιούν είναι τα έργα που θα κανουν στη Μύκονο. !!
Κατι παρόμοιο έγινε και στη Κέρκυρα πρίν 15-20 μέρες, τα φώτα του διαδρόμου έσβησαν κατά την προσέγγιση α/φ και πήραν μετά απο 15-20 δευτ. ...ενώ υπάρχει συνδεδεμένο UPS αποκλειστικά για τη φωτοσήμανση.
 
Το έμαθαν δηλαδή μόνο οι... επιβάτες, περιορισμένος αριθμός κατοίκων περιοχής Καβάλας μέσω των τοπικών Μ.Ε. και ορισμένοι... ταλαίπωροι πλην δαιμόνιοι :twisted: φορουμίστες αεροπορικών σελίδων! :rolleyes: :cool:
 
Άξιζε κάτι παραπάνω θες να μας πεις?
 
Top