Turkish Airlines

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Υπεγράφει η σύμβαση για αγορά 40 Β787,
Να.. :!: τι κάνει ο Σουλτάνος στας Αμερικάς.
..ενώ εμείς παίζουμε με το αερπλανάκι μας...μην πω με το πουλάκι μας. :twisted: ...θα αγοράσει ο γλάρος Α ή Β something running to the Gypsies.


https://www.dailysabah.com/business/201 ... rom-boeing
 
Ατυχής (λίαν επιεικώς) η σύγκριση. Τι σχέση έχει τι αγοράζει η ΤΗΥ με την κρατική χρηματοδότηση να ρέει αβέρτα και να πετάει στους περισσότερους προορισμούς από κάθε άλλη παγκοσμίως, με την Aegean;;!! Ούτε το μέγεθος των χωρών έχει σχέση, ούτε οι κάτοικοι, ούτε τα εκατομμύρια των επιβατών, ούτε τα οικονομικά μεγέθη, ούτε η προέλευση των χρημάτων που μπαίνουν στην εταιρία.
Εκτός αν εννοείς ότι θα έπρεπε η Α3 να προτιμήσει Boeing για... τας Αμέρικας. :rolleyes:
Εξάλλου δε βρίσκω αμελητέο το γεγονός ότι μια εταιρία (άσχετα αν λέγεται Aegean ή ΤΗΥ ή οτιδήποτε άλλο) ψάχνεται να επιλέξει την αγορά νέων αεροσκαφών για ανανέωση του στόλου της ώστε να λέμε ότι επειδή δεν αγοράζει 100 τζάμπο άρα παίζει το πουλάκι της.

Και η Emirates έχει 100 Α380. Αυτό σημαίνει ότι η ΤΗΥ παίζει το... "αεροπλανάκι" της;
 
CaptainChris":1td3xt68 said:
Λεγεται ότι η Turkish Airlines βρίσκεται σε συζητήσεις με την Boeing για 8 Β747-8i συν 4 options, λες; Θα τρελαθούμε εάν γινει!

Δεν μπορω να καταλαβω απο που ξεκινησε αυτο το rumor. Νομιζω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παρει 747-8i. Το διαβαζω σε πολλα site αλλα απλα δεν υπαρχει περιπτωση. Αποψη μου βεβαια μπορει να λεω και μπουρδες.

BTW το ch-aviation δεν ειναι καθολου σωστο. Μονο ραδιο αρβυλα. Απειρες φορες το εχω πιασει να λεει οτι να ναι. Κριμα τα λεφτα που εδωσα για την συνδρομη.
 
Επιτέλους άρχισαν να συνεργάζονται με την Copa, μικρά βήματα SJO, LIR

http://www.routesonline.com/news/38/air ... -oct-2017/

αν και σήμερα δεν φαίνεται στην ιστοσελίδα τους. (Αναγνωρίζει το LIR αλλά δεν δίνει πτήσεις και το SJO ούτε που το αναγνωρίζει). Ανταποκρίσεις για ΜΕΧ, LIM(έφυγε από την UX), UIO(μονο μερικές ημέρες) & GYE μέσω PTY.

Να δούμε πότε θα επεκτείνουν την συνεργασία τους σε CUN, GDL, SAL, SCL.
 
Εχω κάνει μια κράτηση SKG - IST - LHR και επιστροφή.
Θέλω να κάνω μόνο το κομμάτι SKG - IST.
Υπάρχει τρόπος να ξέρω αν θα μου 'χρεώσουν' κάποια ποινή;
 
Θα ακυρωθεί η πτήση επιστροφής αν δεν κάνεις το σκέλος IST-LHR
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ξένα sites, φαίνεται πως με την έναρξη λειτουργίας του νέου Αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, χωρίζουν οι δρόμοι μεταξύ της Turkish Airlines και της κοινοπραξίας Turkish Do&Co, η οποία ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής υπηρεσιών catering του αερομεταφορέα και στην οποία συμμετέχει από κοινού με την αυστριακή Do&Co, με μερίδιο 50% έκαστη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται πως ο νέος προμηθευτής είναι η SATS από τη Σιγκαπούρη, που ετοιμάζεται να κάνει επένδυση 120 εκατομμυρίων δολαρίων στο νέο αεροδρόμιο από κοινού με την THY.

https://www.dailysabah.com/business/201 ... o-catering

https://www.sats.com.sg/SolutionsandSer ... ering.aspx

http://www.airporthaber.com/thy-haberle ... liyor.html
 
Ο Recep Tayyip Erdogan θέλει να το παίξει Σουλτάνος και υποστηρικτής των εδαφών, μουσουλμάνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αναγγέλλει ότι εάν η Ιερουσαλήμ αναγνωρισθεί (με το καλό σήμερα το βράδυ – ώρα Ελλάδος :banana: ) πρωτεύουσα του Ισραήλ,
θα διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.
Καλά νέα, .... αυτό σημαίνει θα διακοπούν οι πτήσεις προς TLV της ΤΚ. Οι ΤΚ είναι η δεύτερη αεροπορική εταιρεία σε διακίνηση επιβατών στο Ισραήλ μετά την El Al (η οποία πετά μόνο προς LAX, YYZ, JFK/EWR, BOS, MIA, BOM, BKK, HKG, PEK, JNB), και το 85% των επιβατών από Ισραήλ μετεπιβιβάζονται στην IST για προορισμούς Αμερικής / Καναδά, Ασίας.
Αυτό είναι καλό νέο για τις Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες μήπως και μπορέσουν να απορροφήσουν αυτόν τον φόρτο. Συμπεριλαμβανομένης και της Α3. :!:
 
Από πού εξάγεις το συμπέρασμα, ότι εάν διακοπούν οι διπλωματικές σχέσεις, αυτό θα σημάνει και διακοπή πτήσεων της TK;
 
Η THY ενέταξε την Olympic Air στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα Miles&Smiles μέλη. Από τις 30/07/2018, όσοι επιβάτες πραγματοποιούν πτήσεις με ΟΑ prime number (δηλαδή η πτήση εκτελείται από την ΟΑ, ανεξαρτήτως εάν ο τύπος ανήκει στην Α3), θα μπορούν να κερδίζουν μίλια στο πρόγραμμα της ΤΚ.

https://www.turkishairlines.com/en-gr/m ... index.html
 
Top