Panisa Airlines

Να και η Γλυφάδα "Glyfada situated in the sou !!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι Καβούρι (φωτό από το Vive mar). Τα ονόματα των εταιρειών δυστυχώς προδίδουν τις ιδέες και τα μυαλά των επενδυτών. Όσον αφορά τα υποτιθέμενα στελέχη ?????? είναι αυτά που χρειάζονται οι συγκεκριμένοι τύποι για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους.
Αυτός διαφημίζει Α320 λέει ότι ψάχνει για Β737 και ανακοινώνει προσλήψεις Αεροσυνοδών. Δεν είναι κακία αλλά καλά να πάθουν όσοι εμπλακούν. Μην κλαίνε μετά όπως στην Hellenic Imperial και την SKY GREECE.
 
Ξερετε πολλες σοβαρες εταιρειες, ασχετως χωρου δραστηριοποιησης με ιστοσελιδα απο το Word Press και με τον αερα ενος blog; Εγω οχι.


[edit]
Ο ιδιοκτητης ειναι Ιρανος με ολλανδικη υπηκοοτητα, θελουν μερικες κακίες να ξερουν καλυτερα.. Ε, ρε γελια που θα πεσουν.. :mrgreen:
 
...και η Βοϊδοκοιλιά στην Καλαμάτα :D

Θα ρίξουμε γελιο.
 
Απ,ότι πηρε το ματι μου καπου, το Panisa ειναι ταϋλανδεζικα... Δεν βρηκα ακομα τι σημαινει..
 
Σημαίνει πριγκήπισσα στα ταιλανδεζικα
 
Νομίζω ότι προέρχεται από την Ελληνική λέξη Κοπάνησα CO PANISA. Όπως λέμε την κοπάνησε και τους άφησε απλήρωτους. Μακάρι να μην γίνει έτσι.
 
Στέφος":3mwkz76i said:
Ο ιδιοκτητης ειναι Ιρανος με ολλανδικη υπηκοοτητα, θελουν μερικες κακίες να ξερουν καλυτερα.. Ε, ρε γελια που θα πεσουν.. :mrgreen:
Σωστή η πληροφορία σου. Επίσης έμαθα ότι στο τέλος του μήνα έρχεται το πρώτο αεροσκάφος ή από Ρουμανία ή από Κωνσταντινούπολη (τα δύο γνωστά maintenance center στη Νότια Ευρώπη).
 
Τελικά θα είναι Α320 ή Β737 μάθαμε;;;
 
Οπότε, θεωρείτε τουλάχιστον περιττό να στείλουμε βιογραφικό για μέλος πληρώματος να υποθέσω....
 
Δε νομίζω ότι είναι περιττό να στείλεις βιογραφικό. Δεν μπορείς να προεξοφλείς τίποτα. Τα ίδια πάνω κάτω λέγαμε και για τις άλλες παρόμοιες εταιρίες (Orange, Olympus, Air Mediterranean) κλπ. Ούτως ή άλλως η εταιρία θα νοικιάζει τα αεροσκάφη της σε άλλες εταιρίες.

Όσο για το αεροσκάφος φαίνεται ότι θα είναι 320 family.
 
Top