TUS Airways

Απ' ότι βλέπω, εξαφανίστηκε η Χάιφα από τα σχέδια της εταιρίας και η σύνδεση που είχε με την Αθήνα. Ενώ στην αρχή φαινόταν πως θα έκανε και αυτή το δρομολόγιο Αθήνα - Τελ Αβιβ, τελικά υποχώρησε και θα κάνει μόνο το Αθήνα - Λάρνακα ( πρωτότυπο δρομολόγιο)
 
Και τα 3 Saab 2000 της ΤUS έχουν πλέον επιστρέψει στην Σουηδία. Για να δούμε αν ξαναέρθουν την επομενη καλοκαιρινή saison. Για την ηλικία τους πάντως τα Saab είναι ακόμα αρκετά δημοφιλή στην αγορά.
 
Η Tus Airways εγκαινιάζει νέες απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς Λάρνακα
http://www.capital.gr/epixeiriseis/3254 ... os-larnaka

Η βάση της Tus Airways βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να πετάξει σε 16 διαφορετικούς προορισμούς το 2018, ενώ ο στόλος της διαθέτει συνολικά 4 αεροσκάφη, δύο Fokker 100 και δυο Fokker 70 με χωρητικότητα 80 θέσεων.

Κάτι μου λέει ότι τα 2 Fokker 70 που γραφει το άρθρο θα έρθουν από την KLM, αφού πρόσφατα σταμάτησε τις πτήσεις με αυτόν τον τύπο.
 
Πάντως μέχρι να γίνει επιφυλάσσομαι. Πέρισυ το χειμώνα τα LCA-HER και LCA-RHO τα πήγαιναν από αναβολή σε αναβολή και τελικά τα κατάφερε μόνο το RHO και αυτό από τέλη Ιουνίου...
 
Όπως προανέφερα και πριν λίγες μέρες στο θέμα για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, η σύνδεση αυτήν πραγματικά θα διευκολύνει πολλοί κόσμο καθώς έχουμε Κύπριους φοιτητές και φοιτήτριες στα Γιάννενα και το αντίθετο στην Κύπρο δηλαδή Γιαννιώτες και Γιαννιώτισσες που φοιτούν σε πανεπιστήμια και σχολές στην Κύπρο και γενικώς έχουμε αρκετό επιβατικό κοινό που θα διευκολύνει πολλοί κόσμο καθώς μέχρι πρότινος έπρεπε να πάει κάποιος στην Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα και να κάνει μετεπιβίβαση που διαρκούσε αρκετές ώρες και δυσκόλευε τον κόσμο.


Έχω και κάποιες ερωτήσεις επί του θέματος.

Καλά ανακοινώθηκαν οι πτήσεις ποτέ θα γνωρίζουμε ωράρια και τιμές καθώς μέχρι στιγμής δεν ανέβηκε τίποτα προς πώληση;;;

Επίσης τα Fokker 70 - που με αυτά θα εκτελείται το δρομολόγιο - ποτέ θα έρθουν;;;

Με εκτίμηση.
 
Σύνδεση με Ιωάννινα ύστερα από συμφωνία της εταιρίας με την Δημαρχία και τον Περιφεριαρχη Ηπείρου, οι πτήσεις ξεκινάνε από 16 Φεβράρη.

U8190: LCA - IOA 10:45 - 13:15
U8191: IOA - LCA 14:00 - 16:20

Δύο αεροσκάφη τύπου F70 θα έρθουν λίγο πριν το τέλος του μήνα το ένα και το άλλο αρχες του χρόνου.
 
Κάτι έμαθα πρίν από λίγο ότι το καλοκαίρι θα παραλάβουν Airbus, ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι λόγια του αέρα;;;

Με εκτίμηση.
 
Πρώτο F70 αύριο για την TUS και είναι όντως το μέχρι ολίγων ημερών KLM, PH-KZL.
Άφιξη περί τις 17:00 από Norwich
 
Ακολουθεί και το PH-KZM σύντομα. Καλοτάξιδα! :)
 
Top