Γενικές ερωτήσεις για πτήσεις με ryanair

Αν είναι στην ίδια κράτηση με εσάς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν έχει κάνει χωριστή κράτηση (που μάλλον αυτό συμβαίνει), θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

α) να μιλήσετε με το call centre της Ryanair για να συσχετίσει τις κρατήσεις σας (με χρέωση €30).
β) μπαίνετε και κάνετε όλοι οι υπόλοιποι check-in και
γ) το ανήλικο άτομο θα πάει να κάνει δωρεάν check-in στο γκισέ του αεροδρομίου.

Καλό ταξίδι!
 
Καλημέρα,
εχει ταξιδέψει κάποιος με βρεφος μαζί του;
Επειδή θα έχουμε ένα μωράκι 5μηνών τί ταξιδιωτικά έγγραφα ζητάει η ryanair και κατα πόσο είναι αυστηρή, δηλαδή εμείς μπορούμε να έχουμε μαζί μας βιβλιάριο υγείας ή/και ληξιαρχική πράξη γέννησης αλλά είναι αδύνατον σε τόση μικρή ηλικία να έχουν πάνω σφραγισμένη φωτογραφία του μωρού!
Καποιοι μας είπαν πως ενώ θεωρητικά ζητάνε χαρτί με φωτο, στην πραγματικότητα είναι ελαστικοί και δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία;
 
Μαλλον εννοείς πτήση εσωτερικού, γιατί για εξωτερικού χρειάζεσαι οπωσδήποτε ταυτοποίηση του βρέφους με φωτογραφία. Μπορείτε πάντως να βγάλετε διαβατήριο να το έχετε και στο μέλλον. Διαρκεί 3 έτη για ανηλίκους. Εμείς είχαμε βγάλει για το μικρό μας, όταν ήταν 6 μηνών.
 
Προκειται για πτηση εσωτερικου, οποτε δεν θελουμε να μπουμε στην διαδικασια διαβατηριου.
 
Υπαρχει ενα θεμα στο travelstories.gr "Ryanair Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για παιδί".Εκει θα βρεις την απαντηση σου.
 
τελικά στη ρυαναιρ αρκεί η επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας για να ταξιδεψει παιδι 3 ετών?
 
καλησπερα παιδια,εκλεισα με ρυαν απο θεσαλονικη μπρατισλαβα τον αλλο μηνα για 4 ενηλικες ενω ειμαστε οικογενεια με 3 ενηλικες και ενα εφηβο,εκανα κανονικα τσεκ ιν στους 3 και στον εφηβο δεν μπορεσα γιατι τον δηλωσα για ενηλικο.επικοινωνησα μεσω σατ με ρυαν και μου ειπαν οτι θα διορθωθει στο αεροδρομιο χωρις χρεωση.αν παω μερες πιο νωρις μπορω να το κανω η πρεπει να παω την ιδια μερα που εχω πτηση μολις ανοιξει το γκισε για το ταξιδι?παιδια καθε βοηθεια δεκτη.ευχαριστω εκ των προτερων.
 
Αν σε ενημέρωσαν από το chat ότι θα διευθετηθεί στο αεροδρόμιο τότε ναι. Θα πρέπει να είσαι εκεί 2 ώρες πριν και να πας στο check in της πτήσης σου. Η/Ο Check in agent θα δει μέσα στην κράτηση ότι έχεις επικοινωνήσει με την ryanair και μέσω ενός ειδικού SSR που θα το έχουν καταχωρήσει εκείνοι θα σου κάνουν δωρεάν το check in (coplimentary boarding pass λέγεται).
 
Kαλημέρα! τα φώτα σας:

ξέρει κανείς πώς λειτουργούν οι "πτήσεις με ανταπόκριση" της ryanair; θα έχω μόνο χειραποσκευή και βλέπω στην κράτηση μου γράφει (αν και δεν το πρόσεξα τη στιγμή της κράτησης)
"ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΣΑΣ
Κάνατε κράτηση για Προτεραιότητα & 2 χειραποσκευές"

Αυτό σημαίνει ότι εγγυημένα θα έχω τη χειραποσκευή μου στην καμπίνα; ρωτώ γιατί δεν θέλω να συνεχίσω στο δεύτερο σκέλος του ταξιδιού
 
Ο πιο κατάλληλος να ρωτήσεις είναι ο πράκτορας της εταιρείας στο αεροδρόμιο. Υποψιάζομαι πως η εταιρεία δεν παίρνει τις χειραποσκευές που είναι με ανταπόκριση ώστε να μην χρειάζεται να αποζημειώνει σε περίπτωση απώλειας. Έτσι και αλλιώς σε περίπτωση που δεν πάρεις την 2η πτήση, αυτή θα πρέπει να βγει - δεν επιτρέπεται να πετάξει χωρίς εσένα.
 
Top