Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Στο site της Aegean έχει πίνακα με το πόσα μίλια παίρνεις ανάλογα με την εταιρία με την οποία πετάς. Ρίξε μια ματιά εδώ:

https://el.aegeanair.com/milesandbonus/ ... #LUFTHANSA

"Σημείωση: Η συγκέντρωση μιλίων δεν είναι δυνατή στους ναύλους: O, I, X, R, L, T, K, P"
 
Το γνωρίζω για την Aegean. Αλλά γενικώς το λέω ως πρακτική. Να κάνεις υπερατλαντικό ταξίδι και να παίρνεις 0 μίλια...
 
Εάν θεωρούν ότι αξίζει / έχουν και άλλα τέτοια ταξίδια στο μέλλον, θα μπορούσαν να ανοίξουν λογαριασμό στο Miles&More της LH και να ζητήσουν εκ των υστέρων τα μίλια εκεί.
 
Νέα πολύ σημαντική υπηρεσία στο site και το app. Πλέον μπορείς να κάνεις online εξαργύρωση μιλίων σε οποιαδήποτε πτήση της Star Alliance, βλέποντας αμέσως όλες τις πιθανές επιλογές και τις πληροφορίες.
Το ως τώρα σύστημα που έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτάς με τις ώρες για διαθεσιμότητες σε διάφορες ημερομηνίες ήταν πολύ δύσχρηστο.
 
Σε κάποιες διαδρομές από Αθήνα λειτουργεί κανονικά.

Αλλού όμως όπως σε πτήσεις από Θεσσαλονίκη, βγάζει τα εξής:

The selected itinerary includes multiple flights which are operated both by Olympic Air & Star Alliance carriers. To proceed online, please book each flight separately.

Ή και το εξής:

For the selected itinerary, flight results will only include combination of flights operated by Aegean and Olympic Air.
 
Όπως είναι γνωστό η Ολυμπιακή δεν είναι μέλος της Star Alliance.
 
Από τις 03/12/17 καταργήθηκε η δυνατότητα μεταφοράς πόντων από τις υπόλοιπες κάρτες του προγράμματος BONUS της Alpha Bank προς την AEGEAN BONUS VISA, ώστε αυτοί να μετατρέπονται σε μίλια στο τέλος του μήνα. Πλέον, ο μόνος τρόπος να αποκτάς μίλια από χρήση των καρτών της Alpha Bank, είναι μόνον μέσω της κάρτας Alpha Bank Aegean Bonus Visa.

H δυνατότητα εξαργύρωσης με πόντους (όχι μίλια), με διαφορετικά επίπεδα εξαργύρωσης σε σχέση με τα μίλια, παραμένει ως έχει (μόνο πτήσεις Α3 και ΟΑ) για όλες τις κάρτες Alpha Bonus.
 
Καλησπέρα,

Που το αναφέρει αυτό; Πρακτικά εγώ που έχω Aegean Bonus Visa αλλά οχι με αυτόματη μετατροπή σε μίλια, αλλά μαζεύω πόντους τους οποίους τηλεφωνικά έχω μετατρέψει στο παρελθόν σε μίλια, δεν θα μπορώ να τα μετατρέψω πλέον, εκτός και αν αλλάξω τη ρύθμιση ωστε να γινεται αυτοματη μετατροπή σε μίλια;

ευχαριστω
 
Εάν έχεις ΜΟΝΟ την Aegean Bonus Visa, ό,τι πόντους συλλέγεις από τις αγορές σου, μπορείς να τις μετατρέπεις σε μίλια, χωρίς πρόβλημα.

Η αλλαγή, στην οποία αναφέρομαι εγώ, είναι για όσους έχουν παράλληλα ΚΑΙ άλλες κάρτες Bonus (π.χ. AMEX, που δίνουν μέχρι και 4 φορές περισσότερους πόντους για την ίδια αξία συναλλαγών). Oι χρήστες αυτοί μπορούσαν να μεταφέρουν τους πόντους αυτούς από την άλλη κάρτα στην Aegean Bonus Visa, ώστε να μετατραπούν ΚΑΙ αυτοί οι πόντοι σε μίλια. Αυτή η δυνατότητα παύει να υφίσταται, αφού με τα νέα δεδομένα, ΜΟΝΟ οι πόντοι που συλλέγονται από συναλλαγές με την Aegean Bonus Visa, μπορούν να μετατραπούν σε μίλια στο Miles+Bonus.
 
Μπορείς να τους μετατρέψεις σε μίλια με ένα τηλέφωνο στην Aegean, τους λες πόσους πόντους θες να κάνεις μίλια και στο αλλάζουνε εκείνη τη στιγμή.
 
Top