Επαναφορά ελέγχων σε πτήσεις από Ελληνικά Αεροδρόμια.

Αυτά είναι ημίμετρα. Θα τα λέω μέχρι να με ακούσουν στο Υπουργείο Τουρισμού
1. Απαγόρευση τοποθέτησης πετσέτας σε ξαπλώστρα και απομάκρυνσης πέραν του 10 λεπτου. ¨Αμεσο πρόστιμο πληρωτέο άμα αλλως αυτόφορο επι αυτοδικία. Να συσταθούν εθελοντικές ομάδες πολιτών. (καμια δυσκολία)
2.Σύλληψη στη φυσούνα και αλλαχού όσων φέρουν πέδιλα με κάλτσες. Αφαιρεση των μέσων του εγκλήματος και βαρύτατο πρόστιμο.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
Άρχισαν και οι έλεγχοι και στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σε πτήσεις από Ελλάδα. :(
Δεν κοιτούν που έχουν γεμίσει με μη Ευρωπαίους κατοίκους, οι Έλληνες τους φταίνε. Σε μόνο που φταίνε οι Έλληνες είναι που οι ταυτότητές τους είναι κ@λόχαρτα. :mrgreen:
Αλλά αυτοί φταίνε που τόσα χρόνια δεν πίεσαν για αλλαγές στις ταυτότητες (Πολίτες τις ίδιας Ένωσης δεν είμαστε;) αλλά ξέρουν να δίδουν επιδόματα στους μετανάστες.
 
Φίλος μου που δουλεύει σε σχολείο στις Βρυξέλλες μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας βέλγος μέσα.. Το 30-40% είναι τούρκοι... Αλλά αυτό τους πείραξε μόνο...

Παρόλα αυτά η ταυτότητα αρκεί για να ταξιδέψεις στις Βρυξέλλες, έτσι;
 
Οι Βρυξέλλες εννοείται είναι στη ζώνη Σεγκεν και μπορείς να ταξιδέψεις μονο με την αστυνομική σου ταυτότητα.
 
Χθες μετά την άφιξη στο NRN Weeze (παρεμπιπτόντως ο κόσμος που ταξιδεύει προς τα εκεί το λέει ακόμα Düsseldorf :with: ) μας πήγαν στο χώρο εκτός Schengen, ευτυχώς δεν είχε άλλες πτήσεις εκείνη την ώρα, και τελειώσαμε σε 10 λεπτά. Κοιτούσαν μόνο φωτογραφία, όχι στοιχεία, και περνούσαν την ταυτότητα κάτω από μια συσκευή, όπως αυτή που ελέγχει αν είναι τα χαρτονομίσματα πλαστα.
 
Άφιξη απο Αθήνα σε Βρυξέλλες σήμερα με Aegean, στην ζώνη Σένγκεν του αεροδρομίου, και χωρίς κανέναν έλεγχο σε κανέναν κατα την αποβίβαση. Στο μεταξύ ένας αστυνομικός στην Αθήνα κατα την διάρκεια της επιβίβασης σταμάτησε κάποιους επιβάτες και τους κράτησε στην άκρη μάλλον για δευτερέυοντα έλεγχο.
 
Άφιξη σήμερα στο DUS με την EW9685 από KVA, κανένας έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Όλα κανονικά. Ισχύει ακόμα το μέτρο ή το σταμάτησαν οι Γερμανοί;
 
Εφόσον ξέρω, από 1 Απριλίου σταμάτησαν αυτοί οι έλεχγοι.
 
ο έλεγχος σταμάτησε.
Απλά υπάρχουν αστυνομικοί με πολιτικά και ζητούν έλεγχο αν χρειαστεί από κάποιον. Υπάρχουν ακόμα Ελληνες αστυνομικοί , δεν έφυγαν.
 
Καλησπέρα, πριν μερικές μέρες στο EIN περάσαμε σε πτήση από Θεσσαλονίκη έλεγχο διαβατηρίων/ταυτότητας ενώ στη Θεσσαλονίκη πριν την επιβίβαση υπήρχε Ολλανδός αστυνομικός. Αυτά μετά την 1η Απριλίου.
 
Top