Κεντρικό topic ευχών

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ευχωμαι το 2018 να ξανασυνδεθει ( αεροπορικα ) η Σητεια , με την Κασο , την Καρπαθο , και την Ροδο , που τοσο ...''αγαρμπα'' , σταματησαν σχεδον στο μεσον της σεζον το 2017 . :thx: Ευχωμαι το δρομολογιο ATH - JSH - ATH , να ξαναγινει καθημερινο , οπως πρωτα . :thx: Ευχωμαι , η επισκεψη των ανωτατων στελεχων της FR ( πριν μερικες εβδομαδες ) , στην περιοχη και το αεροδρομιο μας , και η επαφη τους με τοπικους παραγοντες αλλα και την διευθυνση του αεροδρομιου μας , να αποδωσει ...''καρπους'' , και να δουμε επιτελους , και τα ...''χρωματα'' της FR , να αποπροσγειωνονται , και εδω . :thx: Ευχωμαι το 2018 , να εχω τοσα θεματα και νεα , να μοιραστω μαζι σας , που να ...... :D αλλαξω κατηγορια . !!! :thx: Ευχωμαι το 2018 να ειναι η καλυτερη ασφαλης χρονια πτησεων , ολων των εποχων . :thx: Ευχωμαι ( το 2018 ) ολοι εσεις που θα διαβασετε αυτο το σχολιο , να κανετε τουλαχιστον 5 αεροπορικα ταξιδια ( αναψυχης , μια και οσοι πετανε επαγγελματικα συνηθως τα ξεπερνανε ) . :great:
 
Xριστος Ανεστη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ολους ευχομαι υγεια και παρα πολλα ταξιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση να έχουμε.

Το Άγιο Φώς ας φωτίσει τα μυαλά όλων και ας τα βοηθήσει να έχουνε ένα πιο καθαρό μυαλό από όλες τις όψεις, με καθαρή και νοημουσα σκέψη και όλοι ας σκέφτονται με την λογική και όχι την πονηριά και την ψευτιά.
Στους καιρούς που ήρθαμε ΟΛΟΙ πρέπει να πατήσουμε στα χνάρια που μας δίδαξε και μας έμαθε ο Ιησούς Χριστός στο δρόμο του Καλού και ΟΧΙ του κακού και του πονηρού με σκοπό η Αγια χώρα μας να σταθεί στα πόδια της πέρα από τις προσπάθειες ορισμένων να τις αφαιρέσουν τα φτερά.

Με αυτό το μύνημα εύχομαι για άλλη μια φορά Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
 
Χριστός Ανέστη !
https://www.youtube.com/watch?v=8ZSyTUsdpu0
Ευχομομαι οτι καλυτερο στην ζωη σας και στο μελλον αν καποια στιγμη μπορεσετε να πατε στα Ιερουσολυμα .
Μην ξεχνατε οτι εχουμε και το Αγιο Ορος.

Αύριο η λιτανεία (με την εικονα της Παναγίας του Άξιον Εστί, προστάτιδας της μοναστικής πολιτείας)στο Άγιο Όρος διαρκεί για έξι ολόκληρες ώρες και δεν έχει κάτι το κοσμικό. Δε συμμετέχουν ούτε μπάντες, ούτε βαθμοφόρους με άστρα και γαλόνια, ούτε γραβατομένους επισήμους να σκορπούν χαμόγελα στην κεφαλή.
https://www.vimaorthodoxias.gr/agio-oro ... rthodoxia/
Εγω δεν εχω βρεθει ποτε το Πασχα στο Αγιο Ορος ομως ειναι κατι διαφορετικο γιατι μετα το Πασχα εχουν και τις λιτανειες .Την Τριτη θα εχουν λιτανεια στη Ιερα Μονη Ιβιρων που βγαζουν την εικονα της Πορταΐτισσας .
https://www.youtube.com/watch?v=FG6Q29OBVl4
Εχω παει πολλες φορες στο Αγιο Ορος ομως πριν λιγες μηνες εμαθα οτι κανουν λιτανειες μετα το Πασχα.
 
Καλή χρονιά, σε όλους εδώ στο φόρουμ, με υγεία, πολλά χαμόγελα, όσοι είναι πιλότοι καλές πτήσεις, καλές προσγειώσεις και καλές απογειώσεις. Για τους ερασιτέχνες που κυνηγάμε τα αεροπλάνα εύχομαι αυτήν την χρονιά να τρέξουμε πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά.

Αυτήν η χρονιά εύχομαι να είναι από της καλύτερες χρονιές για τα Ελληνικά αεροδρόμια, με πολλές πτήσεις και πολύ κόσμο.

Με εκτίμηση.
 
Xronia Polla,gemato me ugeia kai agaph.
Nikos Dimitriadis.
 
Ακη, Χρονια σου Πολλα, με υγεια, χαρα, αγαπη, ευτυχια και ο,τι καλυτερο επιθυμεις! ;)
 
Εμείς οι ναυτικοί τέτοιες μέρες ευχόμαστε ... Και του χρόνου σπίτια μας ! .... μια αδόκιμη ευχή στην συγκεκριμένη με τις παρούσες συνθήκες περίοδο. Έτσι και αλλιώς Καλά Χριστούγεννα , και με το (ΠΟΛΥ) Καλό ο Νέος 2021 ! Λύκε,Γιώργο,Στέφο...κλπ κλπ
 
Καλα Χριστουγεννα σε ολα τα παιδια του Airlines.gr
 
Top