Panisa Airlines

Υπάρχει κάποια εξέλιξη στην ίδρυση της εταιρείας? Τελικά PANISιA, παν στραβά ή την coPANISAν?
 
Καλησπέρα παιδιά!!!
Έχει μάθει κανείς τι γίνεται με αυτή την εταιρεία και αν τελικά θα αρχίσει να πετάει φέτος? Γιατί αφότου έβγαλε την ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού, δεν ξανά ακούστηκε κάτι!
 
Πολύ ησυχία επικρατεί. Τί γίνεται με αυτή την εταιρεία? υπάρχει κάποιο νεώτερο? Πάνε καλά, Πάνε στραβά, PANISιA ή την κοPANISAν?
 
Πήρε τελικά AOC αυτή η εταιρεία?
 
Κανένα νέο για την εταιρία ακόμα. Έχει καταθέσει χαρτιά στην ΥΠΑ αλλά κάπου έχει κολλήσει το θέμα.
Πάντως εμφανίστηκε το logo, το οποίο όμως δεν υπάρχει καν στο site της εταιρίας
 

Attachments

  • panisa.jpg
    panisa.jpg
    8,2 KB · Προβολές: 3.575
Θα ηθελα να πω πως ουτε καν ιστοσελιδα δεν την λες, ειναι ενα random blog layout, το ιδιο εχω δει και σε αλλες περιπτωσεις προσφατα.

Μυστικισμος και ανεξηγητο.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
Μετά την δικαστική διαμάχη του Ιρανο-ολλανδού με τους λοιπούς επενδυτές της εταιρίας και την αποχώρηση του πρώτου, νέα προσπάθεια εκκίνησης της εταιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη με τις πληροφορίες να λένε για απόκτηση ενός 737 18 ετών, τον Απρίλιο. :rolleyes:
 
Άκουσα ότι διαπραγματεύονται να νοικιάσουν ένα -300 22 ετών. Ας μας ενημερώσουν όταν θα το Νηολογήσουν. Καλή τύχη.
 
Τι έγινε με την Νηολόγηση του α/φους? ακόμη προσπαθούν? Έμεινε κανείς Postholder ? Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα μην μπει το ρέμα της Ευελπίδων μέσα (παραποτάμια γραφεία !!!!!!!)
 
Μήπως κάποιος εκ των έσω έχει καλύτερη πληροφόρηση? Έμαθα ότι αφού τους έδιωξαν όλους την κο ΠΑΝΙΣΑ ν. Επειδή δεν κάνω τον κατόπιν εορτής προφήτη, διαβάστε κάποιες από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου (προσέξτε τις ημερομηνίες), κάποιες άλλες διεγράφησαν.
CHRISTOS55 » 16 Οκτ 2017, 08:34 Τα ονόματα των εταιρειών δυστυχώς προδίδουν τις ιδέες και τα μυαλά των επενδυτών. Όσον αφορά τα υποτιθέμενα στελέχη ?????? είναι αυτά που χρειάζονται οι συγκεκριμένοι τύποι για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους.
Αυτός διαφημίζει Α320 λέει ότι ψάχνει για Β737 και ανακοινώνει προσλήψεις Αεροσυνοδών. Δεν είναι κακία αλλά καλά να πάθουν όσοι εμπλακούν. Μην κλαίνε μετά όπως στην Hellenic Imperial και την SKY GREECE.
CHRISTOS55 » 9 Φεβρουαρίου 2018, 18:14 Πολύ ησυχία επικρατεί. Τί γίνεται με αυτή την εταιρεία? υπάρχει κάποιο νεώτερο? Πάνε καλά, Πάνε ΣΤΡΑΒΑ, PAN ΙΣΙΑ ή την κοPANISAν?
CHRISTOS55 » 03 Φεβ 2019, 19:36 Άκουσα ότι διαπραγματεύονται να νοικιάσουν ένα -300 22 ετών. Ας μας ενημερώσουν όταν θα το Νηολογήσουν. Καλή τύχη.
 
Top