Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Το πόσο της εκπαίδευσης μπορεί να παρακρατηθεί από τον μισθό του εργαζομένου σε μηνιαίες δόσεις με την έναρξη της εργασίας. Δεν είναι απαραίτητο να πληρωθεί προκαταβολικά.
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Cross μπορείς να πληρώσεις μόνο το τέλος των 500€ που αφορά την εγγραφή και 700 ευρώ για τη διαμονή, ενώ το υπόλοιπο ποσό της εκπαίδευσης (περίπου 3000€) να παρακρατείται και να αποπληρώνεται από τον μισθό σου μετά την πρόσληψή σου.
Άρα, δύνεται η δυνατότητα και σε αυτούς που δεν έχουν το συνολικό ποσό, αλλά ένα μέρος αυτού, να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση και να προσληφθούν.

http://www.crewlink.ie/el/%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b7/
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

work-to-pay-to-work":se0sctit said:
1ον αποκλειεις κοινωνικα ατομα που δεν εχουν λεφτα στην ακρη και μαλιστα τα πιο φτωχα, σε πιο δυσκολη θεση (εμπεριεχεται ενα ταξικο κριτηριο δηλαδη) 2ον αποκλειωντας βασει ενος πλαφον, διοτι περι αυτου προκειται , σου λεει "αν δεν εχεις τρια χιλιαρικα στην ακρη, αστο", επι της ουσιας η ιδια η εταιρια βλαπτει τον εαυτο της.

Εάν δεν σου αρέσει η πολιτική της εταιρείας, δεν πας στην συγκεκριμένη εταιρεία να εργαστείς, αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα. Δεν μπαίνεις σε μια εταιρεία για να προσαρμοστεί ο εργοδότης στα χούγια του υπαλλήλου, ο υπάλληλος οφείλει να προσαρμοστεί στις πολιτικές του εργοδότη. Αν δεν σου αρέσει, δεν πας. Αυτό ισχύει και για τις εταιρείες που δεν προσλαμβάνουν άνω των 25 ή άνω των 30, αλλά τι να κάνουμε that's life, πάντα υπάρχει κάποιος χαμένος. Επίσης αυτές οι εταιρείες λαμβάνουν τόσα πολλά βιογραφικά που πάντα μπορούν να καλύψουν τις θέσεις όπως εκείνες θέλουν, δεν έχουν πρόβλημα να βρουν προσωπικό. Γι' αυτό σου λέω απευθυνόμαστε σε εταιρείες που ταιριάζουν σε εμάς και εμείς σε αυτές. Άλλωστε αφού μπορείς να πληρώσεις σε δόσεις, δεν υπάρχει θέμα.

Για να σε προλάβω, δεν έχω καμία σχέση με την Ryanair, δεν έχω ταξιδέψει ποτέ μαζί τους.

Αυτά.
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Πριν 2 μέρες μου ήρθε email από την crew link οτι πλέον θα υπάρχει κάποιου είδους βασικός μισθός και όχι μόνο πληρωμή ανά ώρα πτήσης.Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πόσα λεφτά δίνουν ? Να πω οτι ζήτησα διευκρινίσεις αλλά η υπεύθυνη απλά μου προώθησε το ίδιο email.
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Αν η Ryanair άρχισε να δίνει βασικό μισθό, είναι ένα τεράστιο βήμα. Από την άλλη τα θέματα με τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολλά. Δεν είναι μόνο το ότι πρέπει να πληρώσεις από την τσέπη σου την εκπαίδευση αλλά και τη διαμονή στη χώρα που θα γίνει η εκπαίδευση. Είναι και το ότι γενικά δεν εξελίσσεται κάποιος εύκολα σε αυτή την εταιρεία. Λένε ότι και καλά σου δίνουν συμβόλαιο Ryanair μετά από ένα χρόνο, αλλά πάντα πάει ανάλογα με τη βάση και τις ανάγκες της βάσης. Στις βάσεις του νότου είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει κάποιος συμβόλαιο Ryanair. Στη Μαδρίτη πχ υπάρχουν άτομα που είναι 7-8 χρόνια στην εταιρεία και δεν έχουν δει συμβόλαιο Ryanair ούτε με τα κυαλια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πάρα πολλά άτομα να παραιτουνται πριν καν λήξει το πρώτο συμβόλαιο που υπογράφουν. Γ'ιαυτό άλλωστε κάνει όλη την ώρα assessment days. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Ένας άλλος λόγος που η Ryanair δεν είναι υπόδειγμα αεροπορικής είναι ότι βάζει τα sales πάνω από το safety. Πιέζουν όλη την ώρα τα παιδιά που δουλεύουν για να πουλάνε όλο και περισσότερο αδιαφορώντας για την ασφάλεια των επιβατών. Ακόμα και απειλές έχουν δεχτεί άτομα που δεν έφτασαν το στόχο των πωλήσεων όπως ότι θα πάρουν μεταθέσεις σε βάσεις του βορρά ενώ φυσικά ποτέ δε ζήτησαν καμία μετάθεση. Αυτά τα λίγα για τη "νούμερο ένα" εταιρεία της Ευρώπης. :rolleyes:
 
Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Ευχαριστω για προηγουμενες απαντησεις, ηταν ολες ενδιαφερουσες :) .
Πλεον, δεδομενου οτι τη Πεμπτη εχει assessment day στην Αθηνα, με προβληματιζει το θεμα της ΒΑΣΗΣ.
Να θεωρησω αυτονοητο το εξωτερικο? Οι 100 που παιρνει τωρα, εχουν πιθανοτητες για Ελλαδα? :rolleyes:
 
Re: Νέες βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γεια σας,
Ειμαι καινουργια στο forum και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την Ryanair.
21 Μαρτιου περναω συνεντευξη στην Θεσσαλονικη υπαρχει καποιος η καποια που να εχει περασει συνεντευξη που να μπορει να με κατατοπισει στο τι γινεται εκεινη την μερα;
Επισης θα ηθελα να ρωτησω η Ryanair που εχει βασεις; Εχει στη Θεσσαλονικη; :rolleyes: :rolleyes:
 
Re: Νέες βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ισως τις πληροφορίες που ψάχνεις για τη συνεντευξη τις βρεις στο φόρουμ μεσω : επάγγελμα αεροπορία - ιπτάμενο προσωπικό και αεροσυνοδοί-ryanair.
Ρωτάς αν έχει βάση η Ryanair στη Θεσσαλονίκη. Ο τίτλος του τοπικ που παραθέτεις την εν λόγω ερώτηση είναι "βάσεις ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη " .
Πριν εκραγεί κάποιος συμφοριτης σου προτείνω φιλικά να μελετήσεις για την εταιρεία πριν πας στη συνέντευξη. Καλή επιτυχία
 
Re: Νέες βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ρε κοπελιά έχεις στείλει βιογραφικό στην Ryanair και στις 21 περνάς συνέντευξη στην Θεσσαλονίκη και μπάινεις να ρωτήσεις αν έχει βάση στην Θεσσαλονίκη; :banana:
Δηλαδή ας πούμε βαριέσαι και να κάνεις και ενα search για την πιο απλή ερώτηση;
Οτι και να γίνει, dont quit your day job
 
kalispera mipos exi kanis apantisi apo 22/3???
 
Top