sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Jass":27tcu6nm said:
Θα επιβεβεβαιώσω κι εγώ τον Skyhawk ότι η εταιρεία θα αυξήσει το στόλο της κατά 5 αεροσκάφη το 2018 (ήδη εχει παραλάβει 2) και ακούγεται πολύ έντονα οτι θα ανοίξει βάση στη Θεσσαλόνικη, κάτι το οποίο σημαίνει περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου..
Τα πρώτα δυο είναι τα ONE και THR;
 
Όχι, είναι το -THR που ήρθε αρχές του χρόνου και αλλό ένα 72αρι που ήρθε πριν λίγες μέρες απ' όσο γνωρίζω και βρίσκεται στη διαδικασία νηολόγησης.
 
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου έχουμε εκτός το SX-ONE,THR και ακόμα ένα που βρίσκεται σε φάση νηολόγησης.

Πάντως από ότι βλέπω επεκτείνεται σε προορισμούς όπου ήδη πετάει για τις άγονες γραμμές. Στην Αλεξανδρούπολη πετάει από Σητεία και στην Κεφαλονιά από Πρέβεζα και Ζάκυνθο για την εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών και το αντίστροφο.
Έχω μεγάλη απορία που αλλού θα επεκταθεί από Αθήνα, έχει ακουστεί πρίν λίγα χρόνια ότι σκέφτεται και για Γιάννενα χωρίς να διευκρινιστεί κάτι περισσότερο για να δούμε.
 
Τον Ιανουάριο , 2 Δευτέρες έκανε ATH-RHO-ATH ως GQ113/114 ..θεωρώ ότι είναι μια γραμμή που θα πετούσε αν δεν ήταν η FR...
 
RHO & MJT είναι τα επόμενα δρομολόγια που θα συνδέονται με την πρωτεύουσα.

Διαθέσιμα από τον Ιούλιο :great:
 
Πήρε αμπάριζα η GQ. Μα πόσα αεροπλάνα θα πάρει ακόμα;

2/daily AT7 η AXD
2/daily AT4 η MJT
Τη RHO τη βλέπω σαν προορισμό αλλά δε μου έβγαζε πτήσεις (να φανταστώ 2/daily και εκεί;)

Ακόμα και η EFL έχει 2/daily (με ΑΤ7 φυσικά), που ξαφνικά θα βρεθεί με 4 πτήσεις τη μέρα :|

BTW, η JTR προβλέπεται να έχει 8-9/daily(!)
 
RHO μόνο ως ανταποκριση φαίνεται μέχρι στιγμής και όχι direct..
 
Η εταιρεία τη load factor εχει... ωρες φορές έχω πετάξει μαζι τους,(τελευτα φορά τα χριστουγεννα) θα έλεγα ότι εχει απογοητευτικές πληρότητες.
 
Καταλαβαίνεις ότι με το να πετάξει κανεις μια φορά σε μια πτήση που μπορεί να μην έχει κόσμο, δεν σημαίνει ότι και η εταιρία στο σύνολο της εχει χαμηλές πληρότητες..
 
Ισχυει αυτο που λες φιλε μου... Για αυτο εστω και λιγο ανορθογραφα εκανα ερωτηση. Συνολικα στις 4 πτησεις που εχω παρει τους τελευταιους 12 μηνες (και καποιες απο αυτες σε μερες αιχμης) η πληροτητα ηταν κατω του 50%. Για καποιο περιεργο λογο, τις οποιες φορες εχω παρει aegean η πληροτητα κυμαινεται σε πιο αξιοπρεπη νουμερα (περιπου 70+).
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top