Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι ειναι πρωτη φορα που η εταιρεια βαζει προσφορα με 20%.
Σιγα σιγα ολα τα καλα που εχει θα κοπουνε.
 
έχει χρησιμοποιήσει κανείς το -30% με το μήνυμα σε cosmote? Ισχύει ή να μην ασχοληθώ καν. Είδα ότι δεν ισχύει για όλους τους προορισμούς αλλά έχει μερικούς ενδιαφέροντες
 
-30€ είναι, όχι -30%. Ισχύει κανονικά για όσους προορισμούς βγάζει κάθε μήνα (οι προορισμοί αλλάζουν κάθε μήνα - δες εδώ https://www.cosmote.gr/dealsforyou/...u650012&productId=prod740001&id=d4y_cat150031) αλλά για εισιτήρια μετ' επιστροφής και για ταξίδια στους επόμενους 2 μήνες (πχ για τους προορισμούς Φεβρουαρίου ισχύει για ταξίδια Μάρτιο και Απρίλιο, για τους προορισμούς του Μαρτίου θα ισχύει για ταξίδια Απρίλιο και Μάιο κοκ). Το έχω δοκιμάσει και ισχύει κανονικά!
 
Georgi_1964":2t046u22 said:
Νομιζω αν δεν κανω λαθος οτι ειναι πρωτη φορα που η εταιρεια βαζει προσφορα με 20%.
Σιγα σιγα ολα τα καλα που εχει θα κοπουνε.

Υπήρχε και στο παρελθόν, αν και τότε γενικά ήτανε 20% / 30% / 40%, ανάλογο με την περίοδο της πτήσης (με τους 40% για πτήσεις σε 6 μήνες ή παρόμοιο) και μόνο στις απευθείας πτήσεις.

Ενώ η προσφορά που έχει τώρα αφορά πτήσεις μέχρι μέσα Μαίου, και μάλιστα ανταποκρίσεις εξωτερικού – εσωτερικού, όπου στο παρελθόν πολύ σπάνια υπήρχαν προσφορές (αν και θυμάμαι μια προσφορά με 25% και 35%), και εδώ και πολλές μήνες δεν είχε καθόλου. Απ΄αυτή τη πλευρά το θεωρώ θετικό, και ελπίζω να έρθουν και άλλες πόλεις/ χώρες (αφού από Θεσσαλονίκη με εξαίρεση την Γερμανία δεν έχουμε και πολλές απευθείας πτήσεις εξωτερικού, και αναγκαστικά πετάμε μέσω Αθήνας).
 
Θεσσαλονίκη Μαδρίτη μέσω Αθηνών με 68 ευρώ μια χαρά μου φαίνεται.
 
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καλές τιμές και μέσω Αθήνας. Απλά οι συνηθισμένες προσφορές που περιορίζονται στις απευθείας πτήσεις δεν σε βοηθάνε αν μένεις εκτός Αθήνας, αφού δεν έχεις σχεδόν απευθείας πτήσεις.

Το πόσο κερδίζεις στη πράξη απ΄αυτές τις προσφορές, άλλο θέμα είναι. Γενικά, εφόσον υπάρχουν φθηνοί ναύλοι – κάτι που για πτήσεις σε κάποιους μήνες συχνά ισχύει (και για πτήσεις σε 2 εβδομάδες δεν ισχύουν οι προσφορές…) –, η διαφορά στην τιμή ούτως ή αλλιώς είναι μικρή, ακόμα στα 40% (αφού ο μεγαλύτερος μέρος της τιμής είναι φόροι και τέλη), ενώ οι περίοδοι με υψηλές τιμές (γιορτές, καλοκαίρι) αποκλείονται. Για μένα, αξίζει κυρίως εάν θέλεις να βρεις business class για καλή τιμή, εκεί μπορείς να έχεις αρκετά μεγάλη διαφορά.
 
S.G.M.":jax1zmki said:
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Για να εχουμε ολοι μια εικονα του τι περιεγραψα πιο πανω στο μηνυμα μου, εχω κανει attach ενα screenshot οπου μπορειτε να δειτε το διαφορετικο availability που εμφανιζει η πτηση 250 των 20:40 (ATH-MJT) αναλογα με την ωρα πτησης του IST-ATH. Το screenshot ειναι απο το συνδρομητικο ExpertFlyer.

Ξαφνικά στο Expertflyer βλέπω ξανά πτήσεις Α3 (ΟΑ) εσωτερικού, και μεμονομένες (όχι μόνο σε ανταποκρίσεις Α3). Άλλαξαν τη γνώμη τους και τις δίνουν ξανά μέσω GDS;
 
Sounds music to my ears !!

Το επιβεβαιωνω κατοπιν ελεγχου που εκανα μολις στο ExpertFlyer αλλα και στο KVS Tool.

Μηπως τελικα η κινηση τους αυτη τους εφερε τα αντιθετα αποτελεσματα απο ο,τι περιμεναν και αναγκαστηκαν να επιστρεψουν (εσπευσμενα μαλιστα) στο προηγουμενο status quo ??!!

Επιπροσθετως απο το ExpertFlyer βλεπουμε τις πτησεις της Aegean περα απο τις 27/10 (i.e. W19) οι οποιες ακομα δεν ειναι available στο website τηε εταιρειας (αν και τα fare classes ειναι για την ωρα ο,τι να' ναι και χωρις award seats - απολυτως λογικο).
 
S.G.M, το πρόγραμμα για το χειμώνα 2018-2019 ανέβηκε και στην ιστοσελίδα της Aegean-Olympic και είναι λογικά διαθέσιμο καθώς υπάρχουν και τιμές.

Με εκτίμηση.
 
Καλημερα. Στην αναζητηση που εκανα για 3ης Νοεμβριου προς MJT, KVA απο ATH εβλαλε το γνωστο μηνυμα πως δεν υπαρχουν πτησεις για μετα τις 27/10. Για CDG εδωςε αποτελεςματα για την ιδια ημερομηνια αλλα οχι για μερικες μερες πιο μετα.

Συνεπως ξεκινησαν να το φορτωνουν σταδιακα και στο website τους.
 
Top