Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

Re: Ellinair

Συγχαρητήρια κορίτσια! Τι ώρα σας πήραν περίπου; Εμένα δεν χτύπησε ακόμα το τηλέφωνο δυστυχώς. Απογοητεύτηκα λίγο γιατί νόμιζα τα είχα πάει καλά στην πρώτη συνέντευξη.
 
Re: Ellinair

Εμένα με πήραν περίπου στις 3.30 το μεσημέρι.. Μην στεναχωριέσαι μπορεί να πάρουν απλά θυμήσου ότι είναι κινητό το νούμερο να το σηκώσεις
 
Re: Ellinair

Όχι απαραίτητα, εμένα με πήραν από σταθερό !
 
Re: Ellinair

Καλημέρα σας!!
Είχα δώσει και εγώ συνέντευξη στις 27 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο. Δεν περιμένω να έχω ελπίδες μιας που η συνέντευξη κράτησε πολύ λίγο και στα αγγλικά ήταν καταστροφή, 2 ερωτήσεις μου κάνανε και τα έχασα οπότε μου λένε δε πειραζει πες μας τα στα Ελληνικά :D :D
Ωστόσο μιλάω και ρώσικα και δε μου κάνανε κανένα τσεκάρισμα σε αυτά.Βέβαια μου είπαν οτι αν είναι θετική η απάντηση θα με ενημερώσουν σε 2 εβδομάδες και επισης μου είπαν οτι επειδή δε ξέρουν ακόμα τις συμβάσης, μισθούς,γκρουπ για εκπαιδευση πως θα είναι κλπ θα με ενημερώσουν εφόσον επιλεγώ. Απο οτι είπαν πιθανον να κάνουν 2 γκρουπ για εκπαίδευση ενα με αυτους που έχουν προυπηρεσια και ενα με αυτούς που δεν έχουν.
Καλή επιτυχία σε όσους πέρασαν στην επόμενη συνέντευξη.!! :D
 
Re: Ellinair

Κι εμένα πάντως από σταθερό με είχαν καλέσει για την πρώτη συνεντευξη... Τώρα για τη δευτερη που θα είναι και η τελευταία δε με καλέσαν αλλά έτσι κι αλλιώς έπρεπε να επιλέξουν κάποια άτομα. Ήμασταν και πάρα πολλά στην πρώτη! Συγχαρητήρια για όσους/όσες περάσατε στην β' φάση!!!

Οι υπόλοιποι/ες μη στενοχωριέστε μπορεί να μη τέλειωσε ακόμη η διαδικασία!
 
Re: Ellinair

Αυτες που πηγαν στης 3 φεβρουαριου για συνεντευξη τους εχει καλεσει κανεις για την 2η φαση?
 
Re: Ellinair

Νομιζω οτι οσες καλεσανε ειναι απο 3 /2....
 
Re: Ellinair

Συγχαρητηρια κοριτσια... Σε οσες δν χτυπησε το τηλ μην απογοητευεστε.... 3 Φεβρουαριου ημουν και εγω..... Ξερετε περιπου ποσα ατομα θα επιλεγουν? Ποσα ατομα χρειαζονται?
 
Re: Ellinair

Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν να καλούν μέχρι και την παρασκευή;
 
Re: Ellinair

Πιστευω πως ναι. Ειπαν οτι μεσα σε εφτα μερες θα ειδοποιησουν. .
 
Top