Έχει το SKG σελίδα στο διαδίκτυο;

  • Thread starter IATA
  • Ημερομηνία δημιουργίας
To A320 της κεντρικης φωτο, για Cyprus το κοβω, ή κανω λαθος; Εννοειται οτι εχουν καλυφθει ολα τα διακριτικα...

Εντυπωση (για μενα τουλαχιστον) προκαλει το γεγονος οτι στην κατηγορια "Αεροπορικες εταιρειες" απουσιαζουν Astra και Ellinair..
 
Καμιά τους δεν λείπει. Αν πατήσεις στο "Δείτε περισσότερα" εμφανίζεται η ολοκληρωμένη λίστα.
 
Σε κανένα website αεροδρoμίου δεν έχουν τηλέφωνα για επικοινωνία. πάντως...
 
Τους έχω στείλει μήνυμα να βάλουν και τα τηλέφωνα του αεροδρομίου μέσα
 
Fraport και ελλιπής πληροφόρηση.

Στην επίσημη ιστοσελίδα αναχωρήσεων αφίξεων της, έχει βρει πρωτότυπο τρόπο για να κρύβει τις καθυστερήσεις .

https://www.skg-airport.gr/el/flight-list/

Όπως φαίνεται στον πίνακα του SKG ( 11 FEB) , δε δίνεται η ώρα αναχώρησης , αλλά η πληροφορία, αναμενόμενη ώρα ,που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ώρα αναχώρησης, όπως φαίνεται εντελώς ενδεικτικά με την πτήση της Τurkish .
Η ΥΠΑ δεν έχει λόγο σ’αυτή την παραπληροφόρηση;
 

Attachments

  • SKG.jpg
    SKG.jpg
    50 KB · Προβολές: 1.981
Όσο αφορά τις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων, αυτή η επίσημη ιστοσελίδα είναι γελοία… Στις αναχωρήσεις εμφανίζονται πτήσεις με νέα ώρα (νωρίτερη) ή καθυστέρηση, μόνο και μόνο γιατί οι εταιρίες άλλαξαν το πρόγραμμά τους, ενώ στην ιστοσελίδα αναφέρεται κάποιο αρχικό πρόγραμμα. Ενώ στις αφίξεις βλέπεις κάποιες προγραμματισμένες/ αναμενόμενες ώρες, που συχνά δεν ενημερώνονται μετά…

Όταν σε μέρες με ομίχλη κλπ. έρχεται ο εκπρόσωπος τύπου της Fraport και λέει στο κόσμο να κοιτάει τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα, μόνο μπορώ να γελάσω… Στις 12.00 εκεί συνεχίζεις να δεις “next info at 10.30…” ή τις προγραμματισμένες ώρες. Θυμάμει τέλος Νοεβμρίου που η πτήση μου για Βιέννη εμφανίστηκε κανονικά με ώρα αναχώρισης 16.00, όταν ήδη ήτανε σαφώς ότι το αεροπλάνο έφυγε με 2 ώρες καθυστέρηση από Βιέννη (λόγω ομίχλης το πρωί) - μέχρι ξαφνικά γύρω στις 17.30 (όταν έφτασε το αεροπλάνο) άλλαξε σε 18.00....
 
Το να γράψει τώρα ότι μία πτήση πριν από 2 ώρες είχε καθυστέρηση θα σε βοηθήσει εσένα?

Επίσης, δες λίγο καλύτερα από τώρα τι λέει για μία πτήση που θα γίνει σε 2 ώρες από τώρα :



Η ΥΠΑ να κοιτάξει αν το προηγούμενο σαιτ που είχε ήταν καλύτερο. Τι? Δεν είχε καν σαιτ? Δεν το πιστεύω! Και αυτοί οι κακοί Γερμανοί γιατί έφτιαξαν σαιτ? Μαθαίνουμε τις πύλες και τα γκισέ από πριν... Τι χαζό αυτό...

Ulrike όταν είχες καθυστέρηση πριν αναλάβει η Φραπορτ τι σου έλεγαν τα δημόσια καμάρια μας? ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ έλεγαν. Αυτό δεν είναι αστείο?
 

Attachments

  • 1.PNG
    1.PNG
    60,8 KB · Προβολές: 1.951
Μα δεν λέω ότι πριν ήτανε καλύτερο, φυσικά δεν ήτανε, αφού δεν υπήρχε καν επίσημη ιστοσελίδα.

Παρ΄ολ΄ αυτά αναρωτιέμαι γιατί δεν βάλλουν στην ιστοσελίδα real time information. Π.χ. για να ξέρεις εάν θα φτάσει στην ώρα της η πτήση της OS, πρέπει να πας σε flightstats, flightradar, OS Flugstatus ή παρόμοια, γιατί στη επίσημη ιστοσελίδα ακόμα στις 15.00 γράφεται «next info 14.10…» ή απλά 15.20, και όταν είναι σαφές ότι θα έχει καθυστέρηση (και πόσο…).

Ενώ π.χ. στη Βιέννη οι αφήξεις εμφανίζονται έτσι (παρόμοια Ζυρίχη, Βρυξέλλες, Αθήνα…).



Παρόμοια και στις αναχωρήσεις: στις δήθεν καθυστερήσεις δεν ξέρεις εάν είναι πραγματικά καθυστέρηση, ή προγραμματισμένη αλλαγή ώρας… Ενώ άλλες πτήσεις εμφανίζονται ακόμα στην ώρα τους, όταν είναι ήδη σαφές ότι δεν θα είναι.

Αφού η Fraport επιτέλους έφτιαξε ιστοσελίδα, γιατί δεν μπορούσαν να το κάνουν πιο σωστά απ΄την αρχή; Οι σωστές πληροφορίες για αφήξεις και αναχωρίσεις για μένα είναι το πιο σημαντικό σημείο.
 

Attachments

  • VIE.JPG
    VIE.JPG
    49,3 KB · Προβολές: 1.881
Τα βλέπεις όλα στο flightradar24, το οποίο έχεις κατεβάσει στο smartphone και τελειώσαμε διότι στο υπερ-hub της πόλης μας συνήθως αναχωρείς με το αεροσκάφος που έρχεται. Το έδειχνα σε κάτι κυρίες 60+ χρονών μια μέρα και η μία μου είπε : «Πωπωπω σε λίγο καιρό θα ξέρουν πόσες φορές κατουράμε ημερησίως !»
 
Top