Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

Υπαρχει ομως προοπτικη να ανανεωθει η συμβαση?
 
Βρε κορίτσια τι ερωτησεις είναι αυτές ;;!!! Οι αεροπορικές στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν όπως και η Αιγαίου, με 6-8 μήνες συμβάσεις που μετά λήγουν κ είτε ανανεώνονται είτε όχι , αυτό προφανώς δεν μπορούμε να το ξέρουμε και δεν εξαρτάται κ από εμας. Ας κοιτάμε προς το παρον το κοντινό μέλλον κ όχι τι μπορεί να γίνει μετά από 9 μήνες..
 
Οσο αφορα το επιπεδο των αγγλικων ητανε πιο δυσκολοσε σχεσει με την πρωτη συνεντευξη?....ρωταω γιατι εγω στα αγγλικαανχωνωμε!!!!
 
Στην 2η συνεντευξη μου εκαναν τις ιδιες ερωτησεις οποτε δν υπαρχει θεμα. . Εσυ ποτε εχεις συνεντευξη?
 
Δυστηχως εγω δεν περασα στην 2 συνεντευξη....γιατι οτι με ρωτησανε στα αγγλικα στην πρωτη το ειπα αλλα και εγω καταλαβα οτι το ανχως μου ξεπερνουσε καθε οριο!!!!....αφου βγηκα και μεσα μου λεω μονο ανχως εδειξες!!!....σε ρωταω μηπως του χρονου αν στηλω βιογραφικο και αν με καλεσουνε ειμαι πιο χαλαρη....ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερον...και παλι καλη επιτυχια
 
Να σου πω την αληθεια και εγω στην δευτερη ειχα τρομερο αγχος και πιστευω πως δν θα με παρουν. .
 
Καλημέρα . Σε γνωστη μου κοπελα,στη χθεσινη συνεντευξη δε της ανεφεραν κατι για συμβαση(οσες γνωριζετε για συμβαση,το ρωτησατε εσεις?η σας το ειπε η επιτροπη?).Της ανεφεραν το μισθο, ποτε ξεκιναει η εκπαιδευση σε περιπτωση που επιλεγεί, κ αι να πει καποια πραγματα για τον εαυτο της στ αγγλικα.
Κάποια κοπελα που περασε απο τη χθεσινη συνεντευξη,μπορει να μας πει τι την ρωτησαν?

:D
 
Εμένα για τη σύμβαση μου είπαν από μόνοι τους μαζί με τα υπόλοιπα.. τα ίδια πάνω κάτω με την άλλη φορά. Πρώτα μίλησα στα αγγλικά για τον εαυτό μ κτλ κ μετά μιλήσαμε λίγο στα τ ρωσικά. Αυτό
 
Κορίτσια καλή σας επιτυχίας!!
Σε τι επίπεδα κυμαίνεται ο μισθός τις ελλινερ;
 
Στα φυσιολογικά πλαίσια, καλύτερα να μη γράφουμε αριθμούς εδώ..
 
Top