LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

nikmech":332d3iwh said:
Τέλος θέλω να σχολιάσω ότι έχει μικρύνει πάρα πολύ ο γενικός χώρος αναμονής με την διεύρυνση των σημείων ελέγχου προς τις πύλες και τα καθίσματα τοποθετήθηκαν έξω όπου εγγυημένα θα σαπίσουν !
Προφανώς οι επιβάτες του Μακεδονία είναι κυρίως καπνιστές. :twisted: :wall:
 
Μα το ότι αύξησαν τον αριθμό των μηχανημάτων ελέγχου χειραποσκευών είναι από τα – μέχρι τώρα λίγα – πραγματικά θετικά πράγματα που έκανε η Fraport. Σίγουρα δεν ήτανε μεγάλη επένδυση, αλλά πέτυχαν να μειώσουν αρκετά τις ουρές.

Και μείωσαν μόνο τα καθίσματα landside (όπου γενικά δεν περιμένει και τόσο πολύ κόσμο), ενώ airside με την μετάθεση του γυάλινου τοίχου εκεί που είναι τα lounges και το καινούργιο Cafe υπάρχει τώρα περισσότερο χώρο (πριν όταν είχε boarding κάποιας πτήσης στα Α3 και Α4 με δυσκολία να φτάσεις στο lounge…) και περισσότερα καθίσματα. Που εκτός από την αύξηση των ελέγχων είναι το δεύτερο θετικό που έκανε η Fraport (πολύ περισσότερο μέχρι τώρα δεν βλέπω…).
 
Ulrike διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Τα καθίσματα γενικής χρήσεως για αναμονή πριν τους ελέγχους είναι πολύ λίγα για το μέγεθος του αεροδρομίου (5 εκ. επιβάτες) έστω και εάν γεμίζουν αστέγους για παράδειγμα ......
 
Στοιχεία επιβατικής κίνησης Ιανουαρίου :

Επιβάτες εσωτερικού : 157,933 (μείωση 15.1%)

Επιβάτες εξωτερικού : 151,653 (μείωση 9.1%)

Συνολικά : 309,586 (μείωση 12.2%)

https://www.skg-airport.gr/uploads/sys_ ... vs2017.pdf

Τα έργα και οι εταιρίες που πήγαν στην Καβάλα έριξαν την κίνηση του αεροδρομίου, αλλά σχετικά σώζεται μιας και ο Φεβρουάριος θα είναι ο τελευταίος μήνας που θα γίνονται τα έργα.
 
Τα έργα στο αεροδρόμιο εξηγούν την μείωση των επιβατών εξωτερικού και οφείλονται στην επιλογή αερομεταφορέων να πάνε στην Καβάλα για το διάστημα που διαρκούν αυτά.
Θεωρώ πως η μεγάλη μείωση των επιβατών εσωτερικού δεν οφείλεται στα έργα, αλλά στη μείωση των εσωτερικών δρομολογίων της Ryanair: σταμάτησε τα Χανιά για την χειμερινή περίοδο και το Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 8 δρομολόγια την ημέρα πήγε σε 2 με 3 - και μιλάμε για γεμάτες πτήσεις.
 
Σήμερα και εχθές βράδυ πάλι υπάρχουν προβλήματα με χαμηλή ορατότητα - ομίχλη. Ακυρώθηκαν οι πτήσεις: OA106, TK1881, OA081, OA085 και αρκετά divert για Αθήνα και Καβάλα.

https://twitter.com/landingsgr/status/961522508221566978
 
Να τον χαίρεστε τον Μπουτάρη που θέλει να μετονομάσει το αεροδρόμιο σε <Νίκο Γκάλη>
Άντε ύστερα και τον χαλβά να ακούσω πως θα τον λέτε; :D

http://www.capital.gr/epikairotita/3272 ... kos-gkalis
 
Ο ανθρωπος εχει το ακαταλογιστο, δεν νομιζω πως δινει κανεις σημασια στο καρτουν
 
Ομιλίες σαν και αυτές, μάλλον το αντίθετο δείχνουν -> http://www.eleftherostypos.gr/politiki/ ... salonikis/

Επί του θέματος πάντος, δεν ξέρω αν θα είχε κάποιο νόημα να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου (αν και υπάρχει και άλλο αεροδρόμιο στην Ελλάδα με όνομα αθλητή).
 
Τα μαζεύει μετά το κράξιμο…. σε υποθετική ερώτηση απάντησε ότι αν αλλάζαμε το όνομα του αεροδρομίου να το λέγαμε Ν.Γ. γιατί η Θεσσαλονίκη είναι μπασκετομάνα..;;.. :rant:
Ο άλλος της ΕΡΤ έλεγε για γιαρτώματα αλλά δεν υπάρχει κάποιος εκεί πάνω να γιαουρτώσει αυτόν εδώ.
 
Top