Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Καλημέρα σε όλους!Σκεφτόμουν να παω σε OD της Emirates τον Ιούνιο και ειχα αρχίσει να μαζεύω τα χαρτιά μ!Το θέμα ειναι οτι εδω κ κτ χρόνια μου έχουν διαγνώσει υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια,η οποία ειναι χαμηλού κινδύνου αλλά ο καρδιολόγος μου είπε να ρωτησω γτ ξέρει πως δεν προσλαμβανουν στην emirates με τέτοια θέματα υγείας!Μήπως γνωρίζει κπς να μ ενημερώσει;
 
Re: Emirates info

Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο η Emirates, αλλά και όλες οι εταιρείες αποφέυγουν να προσλαμβάνουν άτομα με κάποιο πρόβλημα σε ζωτικά όργανα. Δεν συμφέρειούτε την εταιρεία, ούτε την ασφαλιστική εταιρεία που θα σε έχει αναλάβε, σε περίπτωση που, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι και αποδειχθεί ότι το επάγγελμα αυτό επιβάρυνε τηην ασθένεια σου.
Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται από το είδος και τη σοβαρότητα της πάθησης. Μπορέις να πας σε ένα ΟD και εκεί να πάρεις ό,τι πληροφορίθες θέλεις. Παλαιότερα, σε τέτοιες περιπτώσεις επικοινωνούσαμε αυθήμερον με το Medical Center και ενημερώναμε ηλεκτρονικξά τον ενδιαφερόμενο. Καποια στιγμή, είχαν κυκλοφορήσει στους recruiters και κάτι λίστες με τις "αποδεκτές" παθήσεις.
Σημασία θα πρέπει να δώσεις στη σωστή μετάφραση της πάθησης στα αγγλικά για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα.
 
Re: Emirates info

Καλησπερα.Γνωριζει καποιος γιατι η εταιρεια δεν εχει βγαλει ακομα open day για την χωρα μας;
 
Re: Emirates info

Φίλοι μου καλοί,
Σας ενημερώνω ότι η εταιρεία αποφάσισε να "παγώσει" τις προσλήψεις για το επόμενο έτος. Μέχρι τον Ιούνιο του 2017 τα open days και τα assessment days θα έιναι πολύ λίγα και όσοι κριθούν επιτυχόντες θα μπουν στην εταιρεία μέσα στο 2018. Δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες....
 
Video interview

Ανοίγω λοιπόν αυτο το θέμα καθώς φαντάζομαι πως υπάρχουν και αλλα άτομα που έχουν απορίες όπως και εγω σχετικά με την καινούργια διαδικασία επιλογής αεροσυνοδών απο όλο τον κόσμο!
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην απόφαση της Emirates να σταματήσει τα Open Days και να αντικαταστήσει την μέθοδο αυτη με ένα online video interview.
Οι ενδιαφερόμενοι πλέον μέσω απο μια οθόνη ενός υπολογιστή θα έχουν την ευκαιρία τους να δώσουν συνέντευξη απο το σπίτι τους.
Η απορία μου λοιπόν ειναι αν κάποια η κάποιος έχει περάσει την διαδικασία και να μας πει την εμπειρία του.
Θα ήθελα να ακουςω κάποιον άλλον καθώς έχω διαβάσει πως περίπου γίνεται η συνέντευξη και ποσο χρόνο έχεις μπροςτα σου και ειναι κατι το οποίο ειναι ξένο προς εμένα ....
Έχω περάσει face to face συνέντευξη στην Αιγαίου και τέτοιο άγχος δεν ειχα.
Ευχαριστω!
 
Top