Καθυστερήσεις Aegean

Δεν ξέρω τι έγινε. Αμέσως μετά την απογείωση γύρισε ξανά πίσω έκανε κύκλους πάνω από την Κέα πήγε πάνω από την Αίγινα και γύρισε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κατά τις 11 και με άλλο αεροσκάφος έφυγε ξανά και έφτασε κανονικά.
 
Κάπου διάβασα πως υπήρξε πρόβλημα μάλλον στα υδραυλικά συστήματα!!!
 
Θα πρέπει να καταλάβουν εκεί στην Αιγαίου ότι το 4ο αστεράκι θέλει πολύ δουλειά και αρκετά έξοδα ακόμα. :rant:

Θα πρέπει να μάθουν πως ορίζονται τα "interested parties" (βλέπε και ISO 9001:2015). "An interested party is anyone who can affect, be affected by, or believe that they are affected by a decision or activity. An interested party is a person, group, or organization that has an interest or a stake in a decision or activity."
 
Ξέρουμε γιατί η βραδινή απο Λονδίνο έκανε divert στο Μόναχο;
 
Καλημέρα,
Τώρα παρακολουθώ την A3880 στο Fr24 και πριν 10 λεπτά αναχώρησε με το ίδιο αεροσκάφος που αρχικά ξεκίνησε το πρωί (SX-DVV)
Λογικά σήμερα θα βγει κάποια ανακοίνωση!?!
Είναι δυνατόν (αν πρόκειται για βλάβη όπως λέει το άρθρο) να επισκευαστηκε τόσο γρήγορα και να κρίθηκε το αεροσκάφος ικανό για πτήση;;
 
Μην δίνουμε βάση σε ότι αναξιόπιστο site κυκλοφορεί. Προφανώς ο συντάκτης της είδησης υπέθεσε ότι για να γυρίζει πίσω, έχει βλάβη. Μπορεί να ήταν λανθασμένη ένδειξη κάποιου οργάνου, να ελέγχθηκε και να αναχώρησε εκ νέου.
Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος ανακοίνωσης σε τέτοιες περιπτώσεις...
 
Όπως πολύ σωστά είπε και ο GP707, καλών είναι να μην βασιζόμαστε σε διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που σκοπό έχουν την παραπληροφόρηση.

Το συγκεκριμένο αεροπλάνο έφυγε από την Αθήνα και γύρισε πίσω ενώ ήταν στο Καρπενήσι περίπου, όπου εκτός από κάποια βλάβη ή λάθος ένδειξη μπορεί να ήταν και medical diversion.
 
Top