Μέλη που αποβάλονται από τις συζητήσεις!

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
To μέλος Georgi 1964 αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 2 εβδομάδες λόγω μηνυμάτων πολιτικού περιεχομένου, μηνυμάτων εκτός θέματος και μη γνώσης των κανόνων του φόρουμ μετά από τις προειδοποιήσεις των Συντονιστών.
 
Το μέλος nikosoik αποβάλλεται για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ λόγω αγνόησης των παρατηρήσεων των Συντονιστών μετά από 6 προειδοποιήσεις για τον ίδιο λόγο.

Το μέλος giannis_oa αποβάλλεται για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ λόγω άγνοιας των όρων του φόρουμ μετά από επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις
 
To μέλος sujepo αποβάλλεται για 1 εβδομάδα από τις συζητήσεις του φόρουμ. Ο λόγος:
Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
 
To μέλος jojo53 αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 2 εβδομάδες λόγω αγνόησης επαναλαμβανόμενων όμοιων προειδοποιήσεων σχετικά με όρο του φόρουμ (παράθεση του αμέσως προηγούμενου post).
 
To μέλος Nicolee αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 2 εβδομάδες λόγω αγνόησης επαναλαμβανόμενων όμοιων προειδοποιήσεων σχετικά με όρο του φόρουμ (παράθεση του αμέσως προηγούμενου post).
 
Το μέλος με τα username chrissokratiou και airport123 (και όσα άλλα δημιουργήσει...) αποβάλλεται οριστικά από τις συζητήσεις του φόρουμ μας.
 
To μέλος Καραμήτρος Air αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 1 μήνα. Ο λόγος "Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling)."
 
To μέλος Kalamariotis αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 2 εβδομάδες λόγω αγνόησης επαναλαμβανόμενων όμοιων προειδοποιήσεων σχετικά με όρο του φόρουμ (παράθεση του αμέσως προηγούμενου post).
 
To μέλος Kalamariotis αποβάλλεται εκ νέου από τις συζητήσεις του φόρουμ για 1 μήνα λόγω παράβασης του κανονισμού του φόρουμ:
Απαγορεύεται αυστηρά η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
 
Το μέλος AirNamibia αποβάλλεται για έναν μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ. Στο φόρουμ δεν υπάρχει χώρος για ρατσιστικές δηλώσεις!
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top