Ryanair: όνομα εισιτηρίου

aakunz":1takliwi said:
Benja3":1takliwi said:
Να αλλάξει ταυτότητα μήπως και να ζητήσει να γράφει TILEMAHOS

Το να ζητήσετε να αλλαχθεί κρατικό έγγραφο και να μην ακολουθηθεί η οδηγία του ΕΛΟΤ για μεταγραφεί το όνομα στα λατινικά, απλά με ξεπερνάει.

1. Καλώς σας βρήκα
2. Είναι για Ρώμη κι ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία ότι είναι δωρεάν τέτοιου τύπου αλλαγές
3. Αυτό το έγραψα επειδή ο κάθε αστυνομικός τα γράφει όπως του καπνίσει!
 
Λαθος ονομα

Καλησπερα,στη ραην αιρ εχω κανει λαθος σε ενα γραμμα στο ονομα μου.εχω γραψει κανονικα με λατινικους απλα το ονομα αποστόλης αντι για απόστολος
που αναγράφεται στην ταυτοτητα πρεπει οντως να πληρωσω τωρα 100ρικο για αυτο??σε 24ωρο και κατι παραπανω πεταω!!!
 
Re: Λαθος ονομα

Απο πού προς πού πετάς;
 
Re: Λαθος ονομα

Αθηνα προς βουκουρεστη
 
Re: Λαθος ονομα

Αντί APOSTOLOS έγραψες APOSTOLIS.
Αν είναι το μόνο λάθος (καμιά φορά γράφει κανείς στη θέση του επιθέτου το όνομα και στη θέση του ονόματος το επίθετο) δεν πίστευω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να καλέσεις το γραφείο απ όπου εξέδωσες το εισητήριο για να περάσουν μια σημείωση. Επίσης, σε συμβουλεύω την ημέρα της πτήσης να πας στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν τη αναχώρηση. Δεν θα αναφέρεις τίποτα. Άν εκεί σου πουν ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις την αλλαγή για να πετάξεις, τότε θα περάσεις απο τα εκδοτήρια και θα πληρώσεις το ποσό που σε ενημέρωσαν (τα 100ευρώ). Θέλει λίγο χρόνο η διόρθωση ονόματος οπότε φρόντισε να είσαι εκεί 2 ώρες πριν.
Bon voyage! :)
 
Re: Λαθος ονομα

Ναι επειδη ειναι διπλα λογικα πατησα το I και δεν το καταλαβα μεχρι χτες που μου ηρθε το check in :wall: Σευχαριστω παντως !!
 
Όνομα εισιτηριου γραμμενο λατινικα και μικρα

Καλημερα!
Εγραψα το ονομα & επιθετο, του εισιτηριου με λατινικα και μικρα γραμματα, αντι να το γραψω λατινικα και κεφαλαια ( οπως ταυτοτητα)
Ταξιδευω για Κυπρο, θα εχω προβλημα με αυτο;;;
Ευχαριστω :( :shock:
 
Καλησπέρα σας ...κ εγώ ίδιο πρόβλημα,μόλις έκανα τσεκιν αλλά έχω γράψει το ονοματεπώνυμο στα ελληνικά κ μου βγάζει ότι να ναι στ αγγλικά..πετάω για Κύπρο θα χω πρόβλημα??
 
Top