LGIR/HER Heraklion "Nikos Kazantzakis"

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και μερικές ακόμα που είδα σε ένα Instagram story. (attached)

Έχω μείνει έκπληκτος με το ποσό αγνώριστος είναι ο χώρος.
 

Attachments

  • Screenshot_2018-03-30-16-19-51.png
    Screenshot_2018-03-30-16-19-51.png
    509,1 KB · Προβολές: 104
  • Screenshot_2018-03-30-16-19-47.png
    Screenshot_2018-03-30-16-19-47.png
    485,4 KB · Προβολές: 104
  • Screenshot_2018-03-30-16-19-36.png
    Screenshot_2018-03-30-16-19-36.png
    502,7 KB · Προβολές: 104
Δύο βιντεάκια που δείχνουν τις καινούριες εξόδους. Μου τα έστειλε φίλη και συνάδελφος σήμερα. Ο ήχος έχει αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους. :p

1ο βίντεο

2ο βίντεο

Απ' ότι μου είπε η φίλη μου (χωρίς να είναι σίγουρη), οι έξοδοι Α2 και Α3 καταλήγουν στην ίδια αίθουσα στο υπόγειο, οπότε ίσως να μην είναι εφικτή η ταυτόχρονη χρήση αυτών των εξόδων.

Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο...δεν έχω λόγια. Εύχομαι να μην είναι έτσι όμως. :oops:
 
Και στην ίδια αίθουσα να καταλήγουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα.
Ίδια διαρρύθμιση με εξόδους που καταλήγουν σε υπόγειο έχει και το αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου.
 
Εάν υπάρχει διαχωριστικό στην αίθουσα στο υπόγειο, ναι.

Εάν όχι, τότε δεν τους εμποδίζει τίποτα από το να πάνε σε άλλο λεωφορείο χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Εδώ τα κάγκελα στις σκάλες δεν τους σταματούσαν από το να πηδηξουν στις δίπλα σκάλες. :p
 
Κι άλλες φωτογραφίες (με κόσμο πλέον) μπορείτε να δείτε εδώ -> http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/eik ... 1SjBf.dpbs

Ερώτηση: Όσοι γνωρίζετε το αεροδρόμιο, πιστεύετε ότι πλέον δε θα έχουμε τα παλιά προβλήματα συνωστισμού? Είναι αρκετά τα 3.000 τμ? Πάντως το αεροδρόμιο φαίνεται πανέμορφο και πολύ καλύτερο από το προηγούμενο χάλι. Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν
 
Σίγουρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν ουρές. Ίσως όμως να μην είναι τόσο πρόβλημα από άποψη συνωστισμού στο landside δεδομένου του ότι υπάρχει περισσότερος χώρος στα security για ουρές.

Ευελπιστώ ότι θα ξανανοίξουν το δεύτερο security checkpoint που βρίσκεται δίπλα από τις πληροφορίες.
 
Κατι ακουστηκε ( καταγγελια ακροατη σε τοπικο ραδιοφωνο ) , για καποιο αεροσκαφος , το οποιο στην απογειωση , πεταξε ( με πολυ θορυβο ) πολυ χαμηλα πανω απο την πολη του Ηρακλειου . Ξερει κανενας κατι ??
 
Την περασμένη βδομάδα ήμουν στο αεροδρόμιο για πτήση προς Αθήνα. Η κατάσταση μετά το security check ήταν ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ, Πάρα πολύς κόσμος, ο ένας πάνω στον άλλον, οι μισοί και παραπάνω ήταν όρθιοι μιας και οι θέσεις καθιζόντων είναι περιορισμένες, στα duty free και τα καφέ το αδιαχώρητο με τεράστιες ουρές. Δεν μπορούσα να περάσω να πάω προς το gate με τίποτα. Δεν ήξερες καν που μπορείς να σταθείς έστω όρθιος.
Επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση.
Συνημμένα είναι μια φωτο που δυστυχώς δεν μπορεί να αντικατοπτρίσει την πραγματική κατάσταση αλλά τουλάχιστον δείχνει ένα μέρος της. Και μιλάμε για 29/9 και όχι Ιούλιο Αύγουστο. Το κομμάτι στο κέντρο της φωτο και λίγο αριστερά ήταν το μοναδικό "άνετο" για να περάσεις και να σταθείς όρθιος. Δεξιά και αριστερά και μέχρι το τέλος του κτιρίου και από τις δύο πλευρές, απλά δεν πέρναγες. Αν ζουμάρετε λίγο θα το καταλάβετε εν μέρει. Όσο μπόρεσα έσβησα και πρόσωπα για ευνόητους λόγους.
Την εξωτερική εικόνα του κτιρίου την αφήνω ασχολίαστη. Απλά τραγική.
 

Attachments

  • IMG_2842.JPG
    1,4 MB · Προβολές: 4.277
Το οτι εχει ψηφιστει ως ενα απο τα χειροτερα αεροδρομια του κοσμου , :cry: :cry: στα διεθνη γκαλλοπ επιβατων που ειχαν την ...''τυχη'' να περασουν απο εκει , κατι ..''λεει'' . !!
Εδω ενα σχετικο αρθρο για το 2017 =

https://www.news247.gr/taxidi/ayta-eina ... 22407.html
 
Κατά τα άλλα, η πολυθρόνα μασάζ με το κερμα μας μάρανε...
 
Top