LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

sujepo":2bn6xuxf said:
Φέτος ο Αι Βασίλης δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων

«Δεν έχουμε αεροσταθμό για να κάνουμε την γιορτή» είπε σήμερα στο Flashnews.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» κ. Θέμης Βαβουλάκης, επισημαίνοντας πως ο χαρακτήρας της γιορτής ήταν δημόσιος και ανοιχτός σε όλους.

Όμως, σύμφωνα με τον κ.Βαβουλάκη, η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει επιβάλλει ένα ασφυκτικό πλαίσιο ελέγχων, ζητώντας λίστες με όλα τα στοιχεία όσων πρόκειται να μπουν στο αεροδρόμιο προκειμένου να εκδοθούν ειδικές άδειες, ενώ το ίδιο ισχύει και με τα οχήματα αλλά και με το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αι Βασίλη.

Με αυτές τις συνθήκες και την εν γένει συμπεριφορά της εταιρείας έναντι των υπαλλήλων, δεν μπορεί να γίνει η γιορτή, ανέφερε ο κ.Βαβουλάκης, τονίζοντας ακόμη το ότι η Fraport «χρεώνει» τα πάντα, ενώ όπως επεσήμανε το πρόβλημα δεν αφορά στα τοπικά στελέχη της εταιρείας, αλλά στις κατευθύνσεις που δίνονται από την κεντρική διοίκηση.

Πηγή : http://flashnews.gr/post/337509/fetos-o ... mio-xaniwn

Ερωτήσεις προς τους υποστηρικτές των γερμανών : Μπράβο στους γερμανούς που δεν αφήνουν τους εργαζομένους να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά!!! Τι σχέδιο έχουν? Γιατί το κάνουν αυτό? Δεν πιστεύουν στην αλλαγή του χρόνου? Θέλουν να έχουν τους υπαλλήλους ως ρομπότ? Έχουν εντολές από την Ευρώπη να κόψουν τις γιορτές?

Καλη η προσπαθεια για τρολ, καποια στιγμη ησουν πιστευτος, τωρα πλεον οχι...
 
Τραυματίστηκε ο γιος μου στο «Δασκαλογιάννης» και δεν ήξεραν τι να κάνουν!

Αναλυτικά, η κα Κ. Τσ. αναφέρει…

«Στο αεροδρόμιο Χανίων δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει που και αν υπάρχει ένα κουτάκι α’ βοηθειών και η Fraport δεν έχει φροντίσει να υπάρχει ένας άνθρωπος εκπαιδευμένος σε στοιχειώδεις α’ βοήθειες στο αεροδρόμιο.

Χθες έπεσε ένα 3χρονο παιδάκι και χτύπησε στο κεφάλι, ευτυχώς όχι τόσο σοβαρά, αλλά χρειαζόταν βοήθεια.

Αν αύριο πάθει κάποιος ανακοπή καρδιάς θα περιμένουν το ασθενοφόρο να έρθει να τον πάρει αφού αποβιώσει;»

http://www.parakritika.gr/2018/03/28/κα ... ιος-μου-σ/

Μόνο να αυξάνουν τα τέλη ξέρουν! Ένα γιατρό γιατί δεν έχουν???? Δε μπορούν να δώσουν 30€ να αγοράσουν απινιδωτές και κουτιά α’ βοηθειών???
 
ότι άνοιξες προφίλ για να μας πεις αυτό , με ξεπερνάει...το ότι δεν ξέρεις ανάγνωση είναι ακόμα χειρότερο.
"...«Σαφώς και υπάρχει ιατρείο, όπως και απινιδωτές και κουτιά α’ βοηθειών! Και το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο στην παροχή α’ βοηθειών, αλλά δεν είναι και γιατροί για να ανταποκριθούν σε ένα ατύχημα που απαιτεί σοβαρή ματιά από κάποιον ειδικό. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν υπάρχει γιατρός, δίνουμε τις α’ βοήθειες και κατόπιν καλούμε ασθενοφόρο. Μάλιστα, το ΕΚΑΒ μας ενημερώνει σε πόση ώρα μπορεί να έρθει στο αεροδρόμιο. Χθες λοιπόν μας είπαν πως και τα δύο ασθενοφόρα ήταν δεσμευμένα σε περιστατικά, οπότε, ή θα καλούσαμε ιδιωτικό ασθενοφόρο ή θα μετέφερε μόνη της η οικογένεια το παιδί. Μάλιστα η μητέρα μας ευχαρίστησε για την υποστήριξη, ωστόσο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την απουσία γιατρού»,
 
Ενώ πριν την Fraport το CHQ είχε χειρούργο, γυναικολόγο, μαιες, καρδιολόγο, παθολόγο και άλλες πιο extreme ειδικότητες, σε 3 8ωρες βάρδιες, τις οποίες αυτη η ανίδεη fraport κατήργησε.

Εμετός το άρθρο, για ενα χανζαπλάστ και λίγο πάγο.

Eviva.
 
Το Βενιζέλος επίσης δέχεται medical diversions. Δεν μπορούν όμως όλα τα ελληνικά αεροδρόμια να είναι σε αυτό το επίπεδο.
 
Συγνώμη για αεροδρόμιο μιλάμε ή για το Γενικό Κρατικό;Σκοπεύετε να πάτε σε αεροδρόμιο για να ξεψυχήσετε;
 
Με τα λεφτά του έλληνα πολίτη μέσα από τις ελληνικές τράπεζες θέλουν να πάρουν κι άλλα χρήματα (από δήθεν αποζημιώσεις) και δεν κάνουν έργα. Ούτε έχουν ξεκινήσει!!! Πήραν έτοιμη την επέκταση και το πανέμορφο αεροδρόμιο των Χανίων (όπως και όλα τα υπόλοιπα), έφτιαχναν τόσα χρόνια αυτοί τις αρνητικές κριτικές των τουριστών, τα βρωμούσαν αυτοί, δεν τα άφηναν να επεκταθούν ή να καθαριστούν και τα πήραν με μόλις 1 δις. Οι τουρίστες δεν είχαν πρόβλημα να μένουν σε αυτά τα αεροδρόμια αφού πλήρωναν ελάχιστο φόρο αντί για τα 14 € σήμερα!!!

https://www.cretalive.gr/crete/etoimazo ... th-fraport
 
kostadinoujohn":iexvnj06 said:
Οι τουρίστες δεν είχαν πρόβλημα να μένουν σε αυτά τα αεροδρόμια αφού πλήρωναν ελάχιστο φόρο αντί για τα 14 € σήμερα!!!

Προφανώς δεν είχες πετάξει ποτέ ως τουρίστας με μια πτήση να φεύγει ντάλα μεσημέρι, οπου περίμενες με τον REP ΕΞΩ από το αεροδρόμιο γιατί δεν είχε χώρο μέσα, περίμενες στην ουρά, για το check in, επαιρνες παραμάσχαλα τις βαλίτσες τις δικές σου και ολης της οικογένειας, ξαναπερίμενεις σε μια σουρεάλ 2η γραμμή, για να δώσεις τις βαλίτρσες και έπαιρνες το δρόμο προς το έλεγχο, για μια 3η δόση ατέλειωτης σειράς. Βλέπεις ως δημόσιο αεροδρόμιο ήγταν δυσκολο να λύσεις τα θέματα του ιμάντα, την απλή λύση της σειράς προτεριότητας με του ρυθμιζόμενους ιμάντες να μπουν ζιγκ ζαγκ οι ανρώποι αντί να εχουν τις διπλές και τριπλές σειρές.
Δεν αναφέρομαι στην ελειψη εξαερισμού και κλιματισμού, ουτε στην έλειψη καθισμάτων. Επίσης βάλε και την καθαριότητα, την έλειψη χαρτιού τουαλέτας, την έλειψη μαγαζιών, την ύπαρξη 2 ιμάντων για την παραλαβή αποσκευών. Δεν είναι όλα αυτά προβλήματα που έλυσε η fraport, είναι όμως προβλήματα που έβλεπε ο ταξιδιώτης, και μάλλον δεν βλέπατε όλοι εσείς οι εναντίων της ιδιωτικοποίησης, καθώς πιθανολογώ οτι φορούσατε το φίλτρο ενός καλού μισθού. Όλα τα παραπάνω δεν τα εγραφε η φραπόρτ, τα εγραφαν και μας ανέφεραν πελάτες μας, (ξενοδοχείο), και παντα αναφέρονταν στο αεροδρόμιο ως ντροπή. Για την πλειονότητα των ντόπιων που αναχωρεί με την πρώτη πτήση της Aegean, το χειμώνα, για Αθήνα, δεν τα έβλεπε όλα αυτά τα προβλήματα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής. Οκ, έχετε μια άποψη, όλοι έχουν, την εκφέρατε, και πριν την ιδιωτικοποίηση, πάρθηκε μια απόφαση αντίθετη με αυτή που θέλατε, καλώς για μερικούς κακώς για άλλους, αλλά εδώ τι θέλετε; να μας ανοίξετε τα μάτια; Ότι δεν ξέρουμε και θα μάθουμε από το φορουμ, το evil plan της fraport? Και στην τελική, ενοικιάστηκε, δεν πωλήθηκε . Σε 40 ή 50 χρόνια το ξαναβλέπουμε.
 
kostadinoujohn":29cwn10i said:
Οι τουρίστες δεν είχαν πρόβλημα να μένουν σε αυτά τα αεροδρόμια αφού πλήρωναν ελάχιστο φόρο αντί για τα 14 € σήμερα.

Επειδη εχω αλλεργία στις ανακρίβειες.

Οι τουρίστες εντος σεγκεν πληρωναν πριν 12.3 και τωτα πληρωνουν 14.09. Αύξηση 14%.
Οι τουριστες εκτος σεγκεν πληρωναν 22.30 και τώρα πληρωνουν 14.09. Μείωση 37%. Ω ναι μείωση.
Στις τιμες δε συμπεριλαμβάνει Φπα.

Αυξησεις στα αεροναυτιλιακα τελη υπάρχουν κυρίως στο landing καθώς δεν υπάρχει πλεον το 50% του winter discount και στο parking γιατι πριν ηταν τσαμπα.

Τα τελη των αεροδρομίων παραμένουν προς το παρών σε ανταγωνιστικα επιπεδα με τα υπολοιπα περιφερειακά αεροδρόμια της Μεσογείου και θα παραμέινουν και στο μελλον λόγω του cap των 18 ευρω στη συμβαση παραχώρησης.

Οταν γραφουμε κατι ας το εχουμε ψαξει λιγο
Δε κανει κακο.
 
Top