Αεροπορικά μαργαριτάρια!

Εκεί στην Orion Airways είναι πραγματικά για γέλια δεν ξέρουνε κυριολεκτικά τι τους συμβαίνει.

Όποιος μπει στο παρακάτω link, συγγνώμη αλλά θα του βγούνε τα ματάκια.

Το καλωσόρισμα στην ιστοσελίδα τους γίνεται με ένα Airbus A380 σε ένα βίντεο, μόλις τελειώσει το βίντεο σε επαναφέρει στην πραγματικότητα με τα Boeing 737-300 και Boeing 737-800. Όποιος μπει για να δεί τον στόλο στο 737-800 έχει φωτογραφία ένα Airbus 320.

Κερδίζει με αξία το Νόμπελ εφευρετικότητας του 2018.
http://www.flyorion-airways.com

Απολαύστε και θαυμάστε την βλακεία τους.
 
Εγώ πάντως, εάν ήμουν η CSA, θα τους τραβούσα μια μήνυση που πήραν το 500άρι στην σελίδα τους, πάνω απο το οποίο έχουν βγάλει τους τίτλους της Τσέχικης, και έχουν βάλει τους δικούς τους. Για το 800άρι της Air Berlin, δεν λέω τίποτα γιατί δε βγάζει τόσο μάτι. Γελοίοι
 
Πάντως τους βρίσκω πρωτοπόρους. Έχουν το πρώτο τριόροφο Α380.
 
Άρθρο από το ΑirNews.gr: Γεγονός, ήταν η ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες της πτήσης OA 250 της Olympic Air με προορισμό τη Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος της Ο.Α απογειώθηκε στις 07:10 ενώ ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί στις 05:20. Έπειτα, από μισή ώρα πτήσης, [*]ο πύργος ελέγχου ζήτησε από τον πιλότο[*] να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». [*]Αιτία η λανθασμένη ένδειξη σε όργανο προσγείωσης[*].
 
Από το « έγκυρο » και εξειδικευμένο site onalert.gr

Ένα από τα πολλά ζητήματα που προκαλούν χρόνια χρονοτριβές και υπερβάσεις κόστους - ήταν η αξιοπιστία των ηλεκτρομαγνητικών καταπακτών και των εργαλείων συγκράτησης (EMALS), τα οποία σύμφωνα με μια έκθεση του Πενταγώνου νωρίτερα φέτος αποδείχθηκαν αναξιόπιστες

EMALS : Electromagnetic Aircraft Launch System (Ηλεκτρομαγνητικό σύστημα εκτόξευσης αεροσκαφών) ή πιό απλά ηλεκτρομαγνητικοί καταπέλτες είναι η απλή μετάφραση !
Πρόκειται για το νέο σύστημα που πρόκειται να αντικαταστήσει τους καταπέλτες που λειτουργούν με ατμό στα αμερικάνικα αεροπλανοφόρα και το οποίο αντιμετωπίζει ακόμα βρεφικές ασθένειες στο νέο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
 
Νεκραναστήθηκαν τα DC-3 !!!
Από το απαράδεκτο site e-daily.gr που το επισκέπτομαι μόνον για να ακούσω ραδιόφωνο on-line όταν κάθομαι στον υπολογιστή :

« Η φωτιά φέρεται να λαμβάνει μεγάλη έκταση, ενώ για το περιορισμό τους συμμετέχει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, όλος ο στόλος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου «πετζετέλ», υδροφόρες της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και του Δήμου, ένα αεροσκάφος τύπου «ντακότα», ενώ αναμένεται άμεσα και η συνδρομή δύο «καναντέρ»

Περισσότερα: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη βορειοδυτική Κέρκυρα | E-Radio.gr Ειδήσεις »
 
Top