Λάθος posts ...

Re: LGKL/KLX Kalamata

Αίσχος! Αφού δε δίνει λεφτά ο δήμαρχος, θέλει να ο δώσει όσο όσο στους Γερμανούς κι αυτό! Ποιος ξέρει τι ύπουλα παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας...

“Το Αεροδρόμιο Καλαμάτας πρέπει να ακολουθήσει την πορεία που ακολούθησαν τα 14 αεροδρόμια της Fraport”, δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, αναφορικά με το μέλλον του Αεροδρομίου Καλαμάτας.

Ο δήμαρχος φάνηκε ακόμα μια φορά υπέρμαχος των παραχωρήσεων σε ιδιώτη, κατά τα πρότυπα της Fraport με τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, που παραχωρήθηκαν για 40 χρόνια από το ΤΑΙΠΕΔ στην κοινοπραξία Fraport-Όμιλος Κοπελούζου.

“Σας το λέω ευθέως, η Fraport κάνει θαύματα” σχολίασε ο δήμαρχος, αναφερόμενος στις εργασίες αναβάθμισης των υποδομών, που γίνονται στα Αεροδρόμια που ανέλαβε η κοινοπραξία της Fraport. “Κερδίζει; Ναι, κερδίζει! Κάνει όμως θαύματα.

https://www.messinialive.gr/nikas-frapo ... -thavmata/
 
Re: Αεροδρόμιο Βελιγραδίου - BEG

το αεροδρόμιο Nikola Tesla ιδιωτικοποιείται και υπογράφτηκε η σύμβαση παραχώρησης ...
http://www.exyuaviation.com/2018/03/vin ... ssion.html

Για δείτε τα νούμερα : 25 χρόνια, 5,5 εκ επιβάτες, 501εκ ευρώ προκαταβολή, 730 εκ σε έργα.... και τα 14 δικά μας : 40+10 χρόνια, 1,23δις προκαταβολή, 330εκ σε έργα απο τη fraport
η Vinci η οποία πήρε μέρος στη διεκδίκηση των ελληνικών αεροδρομίων με παρα πολυ χαμηλή προσφορά !!
Κάτι βρωμάει ??
 
Re: Αεροδρόμιο Βελιγραδίου - BEG

Η κοινοπραξία κατέβαλε στο ΤΑΙΠΕΔ ποσό ύψους 1,234 δισ. ευρώ. Η συνολική οικονομική συμφωνία, για την 40ετή παραχώρηση, προβλέπει επιπλέον 22,9 εκατ. ετήσιο εγγυημένο καταβλητέο μίσθωμα, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον πληθωρισμό, καθώς και κυμαινόμενη μεταβλητή αμοιβή που υπολογίζεται κατ’ έτος 28,6% των λειτουργικών κερδών.

http://www.kathimerini.gr/904901/articl ... toy-12-dis

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, θα επενδύσει μέχρι το 2021 τουλάχιστον το ποσό των 330 εκατ. ευρώ. Στην υπόλοιπη διάρκεια της περιόδου παραχώρησης θα πραγματοποιήσει επιπλέον έργα συντήρησης και αναβάθμισης στα αεροδρόμια, υλοποιώντας συνολικά επενδύσεις ύψους 1 δισ. ευρώ περίπου.

http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... romia.html

Επίσης, μπορούσαν όσοι ήθελαν να λάβουν συμμετοχή στο διαγωνισμό. Γιατί δεν έκαναν κι άλλοι (πχ ο φίλος σας ο Λαφαζάνης ή ο ρωσοκομμουνιστής) Σαββίδης 150 δις με επενδύσεις 5 τρις ?
 
Re: Αεροδρόμιο Βελιγραδίου - BEG

αγαπητέ airport123, είναι ξεκάθαρο οτι βιάζεσαι να απαντήσεις για λογαριασμό των αφεντικών...αν μπορείς , για να μην κουράζουμε τους συνφορμίτες, διάβασε λίγο πιό προσεκτικά το σχετικό ξένο άρθρο που περιγράφει τι θα κάνει στη Σερβία η VINCI, και αν έχεις τη δυνατότητα σύγκρινε τα νούμερα, λαμβάνοντας υπόψη τα χρόνια παραχώρησης (τα μισά) και τη συνολική κίνηση (ετήσια έσοδα)... αν μπορείς !! λέει και για το ετήσιο μίσθωμα , φορους που θα καταβάλει κλπ... οπως είπες και σε αλλο thread, μαθηματικά Α' Δημοτικού είναι.
 
Re: LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

Σοβαρά τώρα, θα ρίξουμε το επίπεδο τόσο χαμηλά??
 
Re: LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

Το θέμα μας είναι τα Χανιά. Άσε που η φραπορτ ΔΕΝ διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Αθηνας
 
Re: LGKL/KLX Kalamata

:thx: :thx: :thx:

Μπράβο στο δήμαρχο.

Το μοναδικό ύπουλο παιχνίδι, που όμως δεν παίζεται πίσω από την πλάτη μας αλλά μπροστά στα μάτια μας, είναι η εγκληματική κακοδιαχείρηση και το φαγοπότι σε οτιδήποτε δημόσιο στην Ελλάδα, τα οποία γίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες. Μακάρι να γίνουν όλα ιδιωτικά να ησυχάσουμε επιτέλους.
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Σύμφωνα με το FR24 φτάνει σε λίγο στα Ιωάννινα ένα SAAB 340 της πολωνικής SprintAir.
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Wow.. :great:
Κυνηγάω να ταξιδεύσω με Saab 340, την είχα εντοπίσει την Πολωνική εταιρεία Sprint και μέχρι πέρυσι έκανε δρομολόγια εσωτερικού και μεταφορά φορτίων στην Πολωνία.
Τώρα είναι charter. :(
Έχει και ωραίους χρωματισμούς, α/φ μπορντό, α/φ λαχανί, α/φ γαλάζιο.
 
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Το Saab 340 (SP-KPG) είναι και σε χρώμα ροζ.

Έρχεται από Split, οπότε είναι κάποιο τσάρτερ για Σαββατοκύριακο.
Αναμένεται στις 14:38.

Γενικώς τώρα που έχουμε τα καύσιμα θα βλέπουμε πολλές τέτοιες εκπλήξεις.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία EFL03.

Με εκτίμηση.
 
Top