WOW air! (Iceland)

spotterakis

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
21/01/2008
Μηνύματα
2.766
Likes
475
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
EZY
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Μια νέα λόκο(?) εταιρεία με βάση το Ρεϊκγιαβικ (KEF),πολύ...ουάου, ανοίγει τα φτερά της στους Ευρωπαϊκους αιθέρες τον ερχόμενο Ιούνιο,πρωτομηνιά, η..WOW air (αντε και...γιούχου αιρ η επόμενη.. :rant: )..Ξεκιναει με 12 προορισμούς,seasonal και μη, με μισθωμένα Α-320 από την Avion Express..Προορισμοί: ALC,BER,BSL,CDG,CGN,CPH,KRK,LYS,STN,STR,WAW,ZRH..Οι τιμές της δεν είναι και πολύ λόκο για να πεις.."ουάου" αλλά τα Α320 δεν ειναι 180-άρια αλλά 158 θέσεων!..Προφανώς θα "μαλλιοτραβηχτεί" με την Iceland Express και την Icelandair κατά κύριο λόγο και μετά με τις υπόλοιπες που θα βρεθεί στο..δρόμο τους,δλδ NO,U2,4U, etc..
Της εύχομαι να...επιβιώσει σε μια τόοσο μικρή αγορά και να πουν όλοι ουάου...Κάποιοι εδώ που λυσσάν να παν Ισλανδία (και εμού του αιδ... που λεει και μια ξανθιά-το πασίγνωστο μοντέλο-α(η)οιδός-"ηθοποιός"), ίσως να την σκεφτείτε σαν μια εναλλακτική..

http://www.routesonline.com/news/29/bre ... programme/

http://www.wowair.com/en
 
Μία διόρθωση μόνο .Το KEF που αναφέρεις για έδρα της εταιρείας είναι το Keflavic και όχι το α/δ του Ρέικιαβικ που έχει αρκετά πιο μικρούς διαδρόμους.
Η απόσταση Keflavic -Ρέικιαβικ με αυτοκίνητο είναι περίπου 35 λεπτά.
 
Ναι το ξέρω,απλά το Ρέικγιαβικ το ανέφερα εννοώντας την σύνδεση της πρωτεύουσας..Έτσι κι αλλιώς και στο σάιτ της εταιρίας σου αναφέρει Ρέικγιαβικ και σε παρένθεση KEF..Δεν μπορούσα να πω ότι θα συνδέσει το Κέφλαβικ (σαν πόλη) με 12 προορισμούς.. :rolleyes:
 
Ξεκίνησαν οι κρατήσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας, για πτήσεις 1 Ιουνίου από CDG και STN 3 Ιουνίου.
Το Παρίσι δεν το συζητώ το αρχίζει από €396 με επιστροφή, έχει βγάλει προσφορές από Λονδίνο STN – KEF €80,5 απλή μετάβαση

Η γνωστή όμως ιστορία €80,5*2 =€161 βαλίτσα €28*2 =€56 κράτηση θέσης €9,9*2= 19,80 Σύνολο €237 (δεν ξέρω πόσα θέλει για φαγητό) έναντι €299 που το θέλει η Icelandair καθημερινά από LHR και Iceland Express που θέλει €236 συν 2*45 βαλίτσα = €326 από LGW εκτός Τρίτης.


Λονδίνο κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή
Παρίσι κάθε Παρασκευή, Κυριακή


----edit----
Our aircraft are suitable for tall Vikings. Spacious and comfortable

----edit2---
Για τους Αθηναίους όμως αυτές οι τιμές δεν συγκρίνονται με το €446 που θέλει η Α3 & Eurowings μέσω DUS με επιστροφή. Νομίζω ότι κάτω από €446 δεν θα βρούμε, όποιος βρει ας το σφυρίξει και στους άλλους.
 
εχει ταξιδεψει κανεις με wow air????
Κλεισαμε εισητηριο για οκτωμβριο για Ισλανδια και στο πηγαινε εχουμε CPH-KEF ΜΕ WOW!!!!!
ξερει κανεις τι παιζει?????? :banana: :banana: :banana:
 
Τώρα και στο Σικάγο (ORD) η WOWair από τις 13 Ιουλίου :D
 
Όπως σε κάθε αξιοπρεπή loco δεν σου χαρίζετε τίποτα. :twisted:
Για να επιλέξεις θέση πληρώνεις US$33 έχει επιλογές XL και L θέσεις.
Για βαλίτσα πληρώνεις US$48. (πτήσεις ΗΠΑ)
Μεγάλη προσοχή στο αεροδρόμιο KEF καλύτερα να έχεις διαβατήριο ή εάν έχεις Ελληνική ταυτότητα να είναι λιγότερο της 10ετίας. Δεν πρόκειται να σε αφήσουν να επιβιβαστείς με ταυτότητα πέραν των 10 ετών γιατί γνωρίζουν ότι δεν ισχύουν, άσχετα αν στην Ελλάδα ακόμη δέχονται ταυτότητες του Βασιλείου της Ελλάδος.
Φυσικά στο αεροδρόμιο θα περπατήσεις για να επιβιβαστείς στο α/φ δεν έχει αερογέφυρες και βλακείες.
Κατά την διάρκεια της πτήσης δεν σου χαρίζεται τίποτα ούτε καφέ που κάνει 500 ISK=€3 το μικρό μπουκαλάκι νερό κοστίζει 350 ISK=€2 ίδια τιμή έχει το Panini ή η μπύρα 1.200 ISK=€8 ενώ το κρουασάν ή η σούπα κοστίζουν 600 ISK=€4
Μην νομίζεις ότι η Icelandair είναι καλύτερη έχει όμως ποιο ευρύχωρα α/φ ενώ η WOWair έχει 9 Α320/21 και 3 Α330. Εάν είσαι τυχερός και η πτήση σου χρησιμοποιεί Α330 εάν διαλέξεις/πληρώσεις θέση τότε προσπάθησε για 2DEF έχουν καλύτερο διάκενο.

Τώρα ποιος Έλληνας θα τους επέλεγε για YUL,BWI,BOS,ORD,LAX,MIA,EWR,PIT,SFO δεν γνωρίζω; Πρώτον για να φτάσεις στο KEF είναι ακριβός ο ναύλος και δεύτερον από εκεί θα έχεις δευτεράντσα εξυπηρέτηση.
 
Η WOW Airlines προσφέρει την ευκαιρία σε 2 ανθρώπους να μετακομίσουν σε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στο Ρέικιαβικ, το οποίο θα γίνει η βάση τους από 1 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.
Οι 2 φίλοι θα πάρουν και μισθό 3.300 ευρώ ο καθένας. Σκοπός των 2 φίλων και ταξιδιωτών θα είναι να δημιουργήσουν περιεχόμενο για την χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία.
Οπότε, θα πρέπει να καλύψουν θέματα όπως το φαγητό, η νυχτερινή ζωή, ο πολιτισμός, η φύση και το πως μπορεί να ταξιδέψει κάποιος χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα.
Συνολικά, οι 2 φίλοι θα κάνουν 8 ταξίδια σε προορισμούς της WOW Air, καθώς και 4 ταξίδια στο εσωτερικό της Ισλανδίας.

https://travelguide.wowair.com/?_ga=2.2 ... 1524825378
 
Μπορεί η WoW να πετά προς Τελ Αβίβ, τώρα ζήλεψε και θέλει να επεκταθεί στα επικερδή δρομολόγια της Ασίας. Τον άλλο μήνα αναμένεται να ανακοινώσει τα δρομολόγια προς Ασία. Με την παραλαβή των 4 Α330neo μπορεί να επεκταθεί μέχρι 14 δρομολόγια προς Ασία, αποκαλούν τους εαυτούς τους <Ντουμπάι του Βορά> κατ’ εμέ όμως ποιο πολύ θα κονταροχτυπηθούν με το Ελσίνκι και την Finnair.

https://onemileatatime.boardingarea.com ... a-flights/

φωτο του Α330-900

https://www.flightglobal.com/news/artic ... rs-448119/
 
H Icelandair πρόκειται να αποκτήσει την WOW air.
Περιμένουν πρώτα την απόφαση του Υπουργείου Ανταγωνισμού
 
Top