Αγνοείται 777 της Malaysia AL

5 ακομα κομματια του μοιραιου αεροσκαφους βρεθηκαν ανοικτα της Μαδαγασκαρης .
 
Τίτλοι τέλους για τις έρευνες για το χαμένο αεροσκάφος της πτήσης MH370:
Αναστέλλεται η άκαρπη αναζήτηση του Boeing στον Ινδικό Ωκεανό

Κι έτσι η MH370 είναι το πρώτο πολιτικό αεροσκάφος δημοσίων αερομεταφορών που θα παραμείνει άγνωστο το σημείο και τα ακριβή αίτια της πτώσης του ! (Μαζί με το αεροσκάφος της Αμέλια Έρχαρτ, η οποία όμως πετούσε μόνη της και όχι με μερικές εκατοντάδες επιβάτες.)
 
Νομίζω πως για τους ειδικούς δεν θα είναι δύσκολο να καταλάβουν αν είναι από 737 ή 77 ..
 
Στις 14 Δεκεμβρίου 2022 ή λίγο πριν, βρέθηκε κομμάτι από πόρτα του συστήματος προσγείωσης στην Μαδαγασκάρη σύμφωνα με αυτό MH370: Landing gear lowered before crash ‘suggesting criminal intent’ , και δυο ενδιαφέροντα φρέσκα βίντεο
,
 
Μη δείτε το "ντοκιμαντέρ" του Netflix για την MH370.

Είναι ένα ανακάτεμα ανόητων θεωριών συνωμοσίας, στο 80% του χρόνου μιλούν κάτι τύποι που περιγράφουν σενάρια που έχουν ήδη διαψευστεί ή που είναι αδύνατον να ισχύουν, δίνεται ελάχιστος χρόνος σε πραγματικά ειδικούς και είναι γεμάτο γελοίους ισχυρισμούς και αντικειμενικά λάθη.

Π.χ.
-Ρώσοι πράκτορες/αεροπειρατές κατέβηκαν στον χώρο των ηλεκτρονικών, σύνδεσαν ένα λάπτοπ με τον σέρβερ του αεροπλάνου και πιλοτάρισαν το αεροσκάφος από εκεί (γελάστε ελεύθερα). Γιατί το έκαναν αυτό; Για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από την προσάρτηση της Κριμαίας που συνέβη λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Μετά βέβαια πέθαναν όλοι, αλλά δε βαριέσαι...

-Το αεροπλάνο δεν πήγε νότια, αλλά βόρεια και έπεσε στο Καζακστάν και εκεί συγκάλυψαν το γεγονός επειδή το Καζακστάν είναι υποταγμένο στη Ρωσία. Τρέχα γύρευε.

-Το έριξε ο πιλότος για δικούς του λόγους. Μηδέν στοιχεία και γι' αυτό, αλλά ας το πούμε, δεν πειράζει.

-Το κατέρριψαν με πύραυλο στη Σινική Θάλασσα οι ΗΠΑ επειδή μετέφερε "ευαίσθητα" ηλεκτρονικά συστήματα που δεν έπρεπε να πέσουν στα χέρια της Κίνας. Δύο AWACS "τύφλωσαν" τις επικοινωνίες του και μετά το έριξαν. Προς απόδειξη, έχουν μια Αμερικανίδα νοικοκυρά που βρήκε κάτι άσπρα στίγματα σε δορυφορικές φωτογραφίες που είναι σίγουρη ότι ήταν συντρίμμια.

Οι παραπάνω θεωρίες παρουσιάζονται στα σοβαρά ως οι πιθανότερες αιτίες. Έλεος.

Πολλές ιστοσελίδες και ΜΜΕ τονίζουν πόσο ακατανόητη και ανεύθυνη είναι η προσέγγιση του Netflix, που δίνει βήμα κυρίως σε τρεις υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας, το άρθρο αυτό συνοψίζει πάνω-κάτω όσα παρατήρησα και σκέφτηκα κι εγώ βλέποντάς το.

Και εδώ το τρέιλερ
 
Top