Wizz Air στην Ελλάδα

Λογικο..αφου η σελιδα τους στις αλλες γλωσσες την αναφέρει ως Macedonia και οχι ως FYROM, με google translation δεν θαβγαινε κατι αλλο.. Ποιος θα ασχοληθει σοβαρα με αυτό για να το αλλαξουν; Εδώ στην ελληνική σελίδα της Volotea το Cork το βγάζει..Φελλός!!! :D
 
Εαν θελετε στειλτε email διαμαρτυριας στην εταιρεια και εξηγειστε τους "ευγενικα" οτι ο ΟΗΕ τους αναγνωριζει ως FYROM και πως ως ελληνες μας προσβαλουν.
Εμεις, εκ των εσω, τους εχουμε ηδη ενημερωσει γι' αυτο το θεμα αλλα χρειαζεται input και απο το επιβατικο κοινο για να το αντιληφθουν.

Edit: οποιοι θελετε να στειλετε email διαμαρτυριας για το FYROM, εκτος απο την ιστοσελιδα να τους επισημανετε και τη χρηση της λεξης Macedonia στο περιοδικο που εχουν στο αεροπλανο.
 
Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα (και μόνο αυτή) έχει ακόμα θέμα με την ονομασία και θέλω να πιστεύω ότι με τις τωρινές διαπραγματεύσεις το θέμα θα λήξει για όλους γιατί έχει κουράσει τόσα χρόνια πια.
Πάντως και για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, αυτή η υπέρμετρη ευαισθησία μας που μόλις βλέπουμε σε ξένη σελίδα το τελευταίο συνθετικό του πλήρους ονόματος της χώρας, να νοιώθουμε προσβολή κλπ κλπ έχει γίνει ελαφρώς γραφική.
Όπως όλος ο κόσμος λέει "China" και όχι την επίσημη ονομασία της χώρας "People's Republic of China" ή "Saudi Arabia" και όχι το official "Kingdom of Saudi Arabia", έτσι και λέει "Macedonia" αντί για "Former Yugoslav Republic Of Macedonia" ή ακόμα αντί για "Republc of Macedonia". Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι γίνεται και δε νομίζω ότι η Wizz και η κάθε Wizz είναι ανθέλληνες ή το κάνουν επίτηδες, αλλά το όνομα μπαίνει όπως μπαίνουν και λοιπά ονόματα χωρών αντί της πιθανής μακροσκελούς επίσημης ονομασίας.

Το έχουμε ξανασυζητήσει και παλαιότερα το θέμα της ονομασίας και έχει πάει στα trash γιατί το θέμα είναι πολιτικό και δυστυχώς κάθε συζήτηση καταλήγει σε πολιτική.
Όποιος θέλει ας στείλει mail αλλά ας λήξει το θέμα της ονομασίας εδώ.
 
Δεν ειχαν πολυ καλες εμπειριες οι επιβατες στο θεμα εξυπηρετησης εδαφους στο ATH-LTN απο,τι διαβαζω στα θρεντ του pprune..Πολυ αναμονη μεσα στο λεωφορειο ενω ακομα δεν ειχαν αποβιβαστει οι επιβατες κ δεν ειχε παει το πληρωμα..

https://www.pprune.org/airlines-airport ... -a-58.html

https://www.pprune.org/airlines-airport ... 2-a-8.html
 
Σε πρόσφατη πτήση μας έβαλαν στα λεωφορεία, μας κατέβασαν μπροστά στο αεροσκάφος και περιμέναμε μέχρι να καθαριστεί για να επιβιβαστουμε.
Επίσης όντως κάποιοι επιβάτες ήταν ακόμη μέσα!
 
άτακτη υποχώρηση της wizz στο Αθήνα-Βουκουρέστι και στο Αθήνα-Σόφια (;)

Αυτή τη στιγμή πτήσεις μετά τον Οκτώβρη δεν υπάρχουν, ενώ θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πως αρχικά είχαν φορτωθεί όπως στους άλλους προορισμούς.

Πού να αντέξουν τόσο ανταγωνισμό / όλο το καλοκαίρι πουλούσαν 9.99€
 
Πραγματι, αρχικα ειχαν ανεβει τα δρομολογια για ολο τον χειμωνα.
Ο σχεδιασμος αλλαξε πριν απο 15 ημερες και σταματανε στο τελος Οκτωβριου.
Η αλλαγη αυτη δεν εχει να κανει με τον ανταγωνισμο, τα δρομολογια πηγαιναν πολυ καλα. Η Wizz εχει απο τα χαμηλοτερα λειτουργικα κοστη, χαμηλοτερα και απο την Ryan, αντιμετωπιζει ευκολα τον ανταγωνισμο.
Το προβλημα ειναι η ελλειψη χειριστων με αποτελεσμα η εταιρεια για τον χειμωνα να ανγκαστει να αποθηκευσει 4 αεροσκαφη, ενα εκ των οποιων ειχε εδρα στη Σοφια, εξ´ ου και η ακυρωση των πτησεων.
 
Δεν νομίζω να είναι η έλλειψη χειριστών που ευθύνεται γι αυτό εκτός αν υπαρχει δήλωση από την ίδια την εταιρία.

Το χειμώνα οι πτήσεις είναι λιγότερες από το καλοκαίρι γι αυτό και πολλές ευρωπαϊκές εταιρίες όπως easyjet και ryanair δίνουν άδειες και άδειες άνευ απολαβών στο ιπτάμενο προσωπικό τους.Αν δεν κάνω λάθος και η Aegean σταθμεύει κάποια από τα αεροσκάφη της την χειμερινή περίοδο.

Το ότι έχει τα χαμηλότερα λειτουργικά κόστη από ανταγωνισμό δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι κερδοφόρα δρομολόγια για αυτήν.Ισως αν τα συγκεκριμένα αεροπλάνα δρομολογηθούν αλλου(Βιέννη-νέα βάση) να παράγουν μεγαλύτερο κέρδος.
 
Παιδιά Καλησπέρα . Θέλω μια βοήθεια . Έχω βγάλει εισητήριο με την wizz έχω ένα θέμα με το check in. Επιλέγω την ταυτότητα και ρωτάει απο κάτω αν έχει ημερομηνία λήξης . Επιλέγω όχι ,πατάω να γίνει το check in και δεν μου το κάνει. Δεύτερον η μητέρα μου έχει διαβατήριο. Στην ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει η επιλογή της χρονολογία; 2023 που λήγει το διαβατήριο . Έχει μέχρι 2018. Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω για αυτά τα δύο θέματα. Γνωρίζετε κάποιο τηλέφωνο της WIZZ στην Αθήνα ? Eυχαριστώ
 
Top