Το ανανεωμένο airliners.gr

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή ορισμένοι έχετε τον άπειρο ελεύθερο χρόνο να τρολάρετε μονίμως κάποια συγκεκριμένα topics δε σημαίνει ότι κι οι Συντονιστές έχουν τον ίδιο ελεύθερο χρόνο να ασχολούνται κάθε τόσο με εσάς. Έχουμε πει πολλές φορές να μην ασχολείστε με τα θέματα που δε σας ενδιαφέρουν ή που απευθύνονται σε άλλη αεροπορική κατηγορία.

Την επόμενη φορά που θα πέσει το ανάλογο τρολάρισμα, το αντίστοιχο μέλος θα βρει άλλους τρόπους να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο για 1 μήνα, δώρο από τη Συντονιστική ομάδα.
 
Διαγράφτηκαν τα μηνύματα στο topic της Cobalt περί έλευσης των Α330 λόγω... Πρωταπριλιάς :mrgreen:
Όντως ήρθε το VP-CBE στην Αθήνα ολόλευκο αλλά δεν έχει σχέση με την Cobalt.

Και του χρόνου :1:
 
Εεεεε....
Κι εμείς που δεν τα προλαβαμε που θα τα δούμε..? :mrgreen:
 
Θα επαναλάβουμε ότι η κατηγορία "Αεροδρόμια" δεν είναι για κινήσεις αεροδρομίων αλλά για θέματα που αφορούν τα αεροδρόμια πλην κινήσεων. Για οτιδήποτε περί κινήσεων του κάθε αεροδρομίου υπάρχει η κατηγορία "Planespotting & Monitoring"!!!
 
Έχω μια πρόταση.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζουμε στην κατηγορία που επιλέγουμε τα αεροδρόμια, τα Ελληνικά αεροδρόμια τα έχετε πολύ κάτω κάτω στην στήλη. Για το λόγο αυτό προτείνω να τα αρχειοθετησετε στην αρχή αρχή έτσι ώστε να τα βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα καθώς είμαστε σε Ελληνικό φόρουμ.

Αυτό που λέω το έχετε ήδη στην κατηγορία που επιλέγουμε τις αεροπορικές εταιρείες, της ελληνικές της έχετε πρώτες πρώτες στην κατηγορία και έτσι τα βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Άκη και οι υπόλοιποι συντονιστές ελπίζω να δεχτείτε την πρόταση μου έτσι ώστε να υπάρξει ένας σωστός και ευέλικτος τρόπος στην επιλογή διαφόρων κατηγοριών όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες.

Με εκτίμηση.
 
Άρη, ευχαριστώ για την παρατήρησή σου. Μόλις προχώρησα στην αλλαγή που πρότεινες, τα ελληνικά αεροδρόμια υπάρχουν πλέον στο πάνω μέρος της λίστας.
 
Άκη εγώ σε ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες αυτήν την πρόταση-ιδέα μου, ώστε να διευκολυνθούν όλα τα μέλη όταν θέλουν να επιλέξουν έναν Ελληνικό Αερολιμένα για την φωτογραφία τους, έτσι ώστε να μην μπαίνουν στον κόπο να ψάχνουν μέχρι κάτω όπου και βρίσκονταν τα αεροδρόμια της Ελλάδος.

Σε ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά.
 
Παρατηρώντας εδώ και καιρό την σελίδα που αφορά την επιβατική κίνηση του κάθε αεροδρομίου που είναι στην αρχική σελίδα βλέπω πως είναι πολύ φτωχή από ενημέρωση έχει μείνει στο 2017 και σε κάποια σημεία που αφορούν την γενική επιβατική κίνηση του κάθε αεροδρομίου έχει μείνει στο 2016.

Άκη ποιόν έχεις αρμόδιο για να ανανεώνει την κίνηση;

Αν μπορείς Άκη ενημερώσετε το με τα φρέσκα στοιχεία του 2018 και σου προτείνω σε κάθε αεροδρόμιο να γραφτεί και ο πάροχος καυσίμου και Handling καθώς και οι ώρες που είναι ανοιχτό το αεροδρόμιο. Ξέρω ότι θέλει κάποια μελέτη και δουλειά για αυτό αν έχεις διαθέσιμο χρόνο μελέτησε το, αν όχι άστο.

Με εκτίμηση
 
Top