Στην Πολωνία για τρίτη φορά

  • Thread starter Luz
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Περιμέναμε το α/φ και χαζεύαμε το Small Planet που θα πήγαινε και αυτό στην Κω.
Πολύ δουλειά προς Ελλάδα δείχνουν τα πράγματα. :great:

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25221

Το αεροπλανάκι μας ήλθε Q400, αυτή την φορά είχε τα χρώματα της EuroLot.

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25211

Η επιβίβαση έγινε από γέφυρα επιβίβασης και υπήρχε μικρή επέκταση στο τέλος της γέφυρας για να μπορούμε να επιβιβαστούμε στο μικρό α/φ. Τις βαλίτσες τις έπαιρναν υπάλληλοι από την πόρτα της γέφυρας και τις φόρτωναν στο α/φ. Εντός του α/φ τα σήματα, περιοδικό, πλήρωμα ήταν της Lot.
Δεν έχω καταλάβει την ύπαρξη της EuroLot. :?:
Καλά κάνει η κυβέρνηση της Πολωνίας και προωθεί την ενοποίηση της εταιρείας.
Απογειωθήκαμε με 3 λεπτά καθυστέρηση. Η εξυπηρέτηση επιβατών περιελάβανε ένα καλάθι από το οποίο διάλεγες σοκοφρέτα, ξηρούς καρπούς και σου έδιναν και ποτήρι με νερό (με σόδα ή φυσικό). Έχουν ανεβάσει φωτογραφία στο φόρουμ.

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=24177

Φτάσαμε στο WAW, όπου μας προσπέρασε το κυβερνητικό α/φ (έχουν 2 Β737 κυβερνητικά)

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25226

επίσης είδαμε και το τσαρτεράδικό της Enter Air

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25225

την ίδια στιγμή προσγειωνόταν και ένα Q400 με τον ειδικό χρωματισμό της Ptasie mleczko

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25227

είναι σοκολατοποιΐα ιδρυθείσα το 1936 και σημαίνει <ορνίθων γάλα> από το έργο του Αριστοφάνη Όρνιθες και αναφέρεται σε δυσεύρετη νοστιμιά.

Είχαμε ειδοποιηθεί ότι είχε εγκριθεί η προσφορά μας για αναβάθμιση θέσεων σε business στην Α3, έμελλε να μάθουμε εάν περιελάβανε είσοδο στο lounge WAW, το κτήριο έχει 2 lounges, της Lot είναι στον άνω όροφο κοντά στην πύλη 23. Με το που μπήκαμε στο lounge και σκανάραμε την κάρτα επιβίβασης δεν μας είπαν κάτι ...........και προχωρήσαμε κανονικότατα. :cool:

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25218

Ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος, και έχει άλλον χώρο για τους επιβάτες gold που δεν είχαμε πρόσβαση. Η είσοδος είναι μετά τον χώρο με τις καρέκλες

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25217

Οι επιλογές ζεστού φαγητού ήταν ένα νοστιμότατο κοκκινιστό κρέας και μαγειρευτό λάχανο με άνηθο. Είχε επιλογές τυριών και αλλαντικών, και φυσικά αφρώδη οίνο και 4 επιλογές κρασιών.

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25228

Το λευκό από την Αργεντινή ήταν όλα τα λεφτά. (xa…xa) :rolleyes:

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25216

Αφού προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, έπρεπε να βρούμε να κάτσουμε. Υπήρχε πολύς κόσμος με δυσκολία βρήκαμε 2 πολυθρόνες. Φυσικά τα ποτήρια του κρασιού είχαν το λογότυπο της Lot. ¨όχι φτήνιες :idea: …παρακαλώ. :!:

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25214

Πρέπει να ήταν η ώρα της πολυκοσμίας γιατί όταν προσγειωθήκαμε παρατήρησα ότι υπήρχαν 5 Β787 στις γέφυρες επιβίβασης. Η εταιρία έχει 8 Β787-8 θέσεων 252 και 2 Β787-9 θέσεων 294. Στο lounge υπήρχε αρκετή διαφήμιση για την νέα πτήση της Lot προς SIN. Η Lot πετά επίσης για ICN, NRT, PEK, EWR, JFK, ORD, LAX, YYZ. Επίσης και από την BUD πετά για JFK. Αυτή την περίοδο και η Lot έχει προβλήματα με τους κινητήρες έχει ένα Β787 καθηλωμένο.
Κάποια στιγμή ηρέμησαν τα πράγματα, και ελευθερώθηκαν οι καναπέδες.

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25215

Επειδή θα φτάναμε αργά στην ΑΤΗ και την άλλη ημέρα θα δούλευα, εκμεταλλεύθηκα το ντουζ και ξύρισμα ώστε να είμαι έτοιμος για ύπνο στο σπίτι. :thx:

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25219

Πάλι τρέχαμε να προλάβουμε την επιβίβαση της Α3, βρήκα όμως χρόνο να φωτογραφίσω την επιβίβαση της Wizzair που για φτήνια δεν χρησιμοποιούν την γέφυρα αλλά περπατούν.

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25220

Υπήρχε μια κινητικότητα να επιβιβαστούμε σύντομα, μόνο εμείς και μια οικογένεια 4 ατόμων είχαμε μείνει. Με το που μπήκαμε στο α/φ, οι αεροσυνοδοί μετέφεραν το διαχωριστικό της business από τον 3 διάδρομο στον 2ο.

Απογειωθήκαμε 5 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα. Δεν κατάλαβα τον λόγο βιασύνης. Αφήναμε το WAW που ιδρύθηκε το 1934 στο χωρίο Okecie και το 2017 διακίνησε 15,8 εκατ. επιβάτες. :D

Πάλι είμασταν 6 άτομα στην business από 8 διαθέσιμες θέσεις.
Με το που άρχισαν το σερβίρισμα, είχαν για κυρίως γεύμα κοκκινιστό αλλά ευτυχώς είχαν και μας έδωσαν κομμάτι κρέας στην σχάρα. Νόστιμο αλλά στεγνό, ρώτησα την αεροσυνοδό εάν είχε μουστάρδα, μου απάντησε όχι, αλλά προσπάθησε και μου βρήκε από αχρησιμοποίητα γεύματα δύο σάλτσες μία ροζ και μία πράσινη. Δεν ήξερε τι ήταν, διάλεξα την πράσινη που μου θύμιζε πέστο. Για επιδόρπιο είχαν γαλακτομπούρεκο, ευτυχώς είχε και μου έδωσε σαλάτα φρούτων.

https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25229

Αυτή την φορά έβγαλαν free shop, δεν την γλύτωσα αγόρασα ρολόι στον βαφτιστήρα. Η αεροσυνοδός, μου το συνόδευσε με τα δώρα που δίνουν στα παιδιά (μπλοκ, κερομπογιές, μπρελόκ). :thx:
Άλλες εταιρείες προσφέρουν στα παιδιά και stuffed animal, η Α3 μάλλον δεν δίνει, :?: δεν μου προσέφεραν.

Πάπαλα… και εις άλλα με υγεία. :arrow:
 
Top