Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Καλημέρα ,
Το άκουσα και εγώ για προσλήψεις επιπλέον ατόμων, από ελεγκτή που είναι εν ενεργεία . Αυτό που έχω απορία είναι αν πάρουν σε νησιά ,θα ισχύει πάλι η εντοπιότητα ; Aν ναι τότε μπορούμε να έχουμε μεγάλες ανακατατάξεις . Έχει ακούσει κανείς τίποτα άλλο ;
 
Καλησπέρα,

Λογικά αν πάρουν σε νησιά που ήταν ήδη μέσα, θα πάρουν από τις λίστες κατάταξης του Ασεπ. Αν βάλουν και άλλα αεροδρόμια φαντάζομαι θα δηλώσουν εντοποιότητα όσοι έχουν στα καινούρια αεροδρόμια οπότε θα υπάρξουν ανακατατάξεις μόνο για αυτά τα νησιά. Δεν έχω ακούσει κάτι αλλά αυτό μου φαίνεται πιο λογικό.
 
Καλημέρα, μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, στα αποτέλεσμα στον ασεπ ακόμα τα έχει ως προσωρινά και όχι ως οριστικά. Σαν να υπάρχει ακόμα εκκρεμοτητα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :D
 
Καλημέρα και απο εμένα. Είμαι και εγώ μία από τις επιλαχούσες και παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό, ποιό είναι το όνομα της ομάδας στο fb, να μη γεμίζουμε και το forum με απορίες!
 
Υπήρξε ακόμα ένας επιτυχόντας του διαγωνισμού σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.
 
Είναι αναπλήρωση που έγινε λόγω κωλύματος. Πριν 4 μήνες ανακλήθηκε ο διορισμός ενός από τους 32.
 
Λογικό ακούγεται. Απλά έχω την εντύπωση ότι ήταν λίγο πίσω στην κατάταξη. Αν δεν κάνω λάθος 65ος. Φαινεται να προηγούνται άλλοι. Εκτός και αν κάνω λάθος.
 
Η αναπλήρωση είναι για τη Ρόδο. Δες ξανά τον πίνακα.
 
Γεια σας, μήπως ξέρετε πότε να περιμένουμε νεότερα οι επιλαχόντες; γιατί το έγγραφο στο διαύγεια και η χθεσινή ανακοίνωση δείχνουν ότι κάτι πλησιάζει.
 
Top