Πλοια!

Ξερει καποιος καμια ιστοσελιδα με νυολογιο πλοιων? ψαχνω πολυ καιρο και δεν εχω βρει τιποτα :wall:
 
Αν ψαχνεις για "νυολογιο" δεν προκειται να βρεις τιποτα. Δοκιμασε "νηολογιο". ;)
 
yiannis19":oo9karso said:
Ξερει καποιος καμια ιστοσελιδα με νυολογιο πλοιων? ψαχνω πολυ καιρο και δεν εχω βρει τιποτα :wall:

Kαλημερα σου για δοκιμασε εδω αλλα οχι για νηολογια αλλα για μερικα χαρακτιριστικα πλοιων συμφωνα με το ονομα τους http://www.e-ships.net/new/?View=ShipSearch
 
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα αεροπλάνα, αλλα μου αρέσουν και τα πλοία
Εγω συνήθως κάνω τη διαδρομή Πειραιας-Νάξος
Άλλες διαδρομές που έχω κάνει:
Πειραιάς-Τήνος
Πειραιάς-Μυτυλίνη
Και μια διαδρομή από κάπου στην Εύβοια προς κάπου στη Φθιώτιδα (Σόρρυ δε θυμάμαι τα λιμάνια)
Ελπίζω μια μέρα να πάω σε Κρήτη ή Ρόδο, είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο.
 
Ας γραψουμε και εδω κατι γιατι σε καποιους μπορει αυτη η πληροφορια να χρειαστει.
Την 1η Μαΐου ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών του Ιονίου.
Απο την Κέρκυρα μέχρι τη Ζάκυνθο.

Η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή θα συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, τη Βασιλική της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, τη Σάμη Κεφαλονιάς και τη Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα η ακτοπλοϊκή γραμμή με αφετηρία τη Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

https://etravelnews.gr/1-maiou-xekinaei ... on-ioniou/
Για τις τιμες νομιζω θα γνωριζουμε μετα απο 2 η 3 εβδομαδες.(Απο την αλλη 9 ωρες δεν ειναι και καλη ιδεα απο Κερκυρα μεχρι Ζακυνθο).
 
Νομιζω για καποιους ειναι καλα νεα.
Άγκυρα σήκωσε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 5:15 το απόγευμα το ανανεωμένο Aqua Blue που βάζει πλώρη προς Κυκλάδες και Κρήτη, στο παρθενικό του δρομολόγιο για φέτος.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17.00, το Aqua Blue θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο και τις Κυκλάδες (Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη), έχοντας ως τελικό προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 21.30, το πλοίο θα ξεκινάει από το Ηράκλειο Κρήτης για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το Aqua Blue είναι ένα πλοίο χωρητικότητας 1000 ατόμων και 300 οχημάτων, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία Seajets, στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, προσφέρεται και έκπτωση 30% όταν εκδίδεται μετ’ επιστροφής εισιτήριο (round trip).

http://www.voria.gr/article/salpare-to- ... ti-fotovid
Το εισιτηριο Θεσσαλονικη-Ηρακλειο το εχουν με 75 €.
Το Aqua blue πιάνει 10 λιμάνια με τελικό προορισμό αυτό της Κρήτης ενώ το ταξίδι από Θεσσαλονίκη για Κρήτη διαρκεί 24 ώρες.
http://www.thestival.gr/culture/tourism ... foto-video


Και αυτα απο ενα ελληνικο τουριστικο σαιτ.
Περαστηκανε στο σύστημα τα δρομολόγια του Aqua Blue. Τρίτη και Παρασκευή απο Θεσσαλονικη στις 17.00 για Σκιάθο (22.45), άνδρο (04.40), Σύρο (06.25), Τήνο (07.20), Μύκονο (08.10), Πάρο (09.55), Νάξο (11.15), Θήρα (14.10), Ηράκλειο (18.10). Επιστροφή Τετάρτη και Σάββατο απο Ηράκλειο στις 21.30 και την επόμενη θα πιάνει Θήρα (01.10), Νάξο (04.00), Παρο (05.10), Μύκονο (07.10), Τήνο (08.00), Σύρο (08.55), Άνδρο (10.45), Σκιάθο (16.45), Θεσσαλονίκη (2245).
Υπάρχει επίσης ένα Θεσσαλονίκη-Σποράδες και πίσω κάθε Δευτέρα , 0800 απο θεσσαλονικη, 2300 επιστροφή.
 
Top