LGKV/KVA Kavala "Megas Alexandros"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Νέος προορισμός οι Βρυξέλλες από 4 Μαΐου 2018 από την TUI fly Belgium, με δύο εβδομαδιαία δρομολόγια. :D :great:
 
Παρκινγκ Αεροδρόμιο Μεγας Αλέξανδρος Καβαλα

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει χώρος στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο όπου μπορώ να σταθμεύσω το όχημα μου χωρίς χρέωση?
(χρόνος στάθμευσης 1-2 ημέρες)
Σας ευχαριστώ
 
Re: Παρκινγκ Αεροδρόμιο Μεγας Αλέξανδρος Καβαλα

Καλησπέρα φιλε, μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες που ψάχνεις στην επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου, εδώ -> https://www.kva-airport.gr/el/category- ... /nd_id-865
 
Σχεδόν καθημερινές είναι πλέον οι συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Καβάλας ατόμων που προσπαθούν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Να σημειώσουμε ότι τις περισσότερες φορές τα έγγραφα που χρησιμοποιούνται από άλλες χώρες όπως Ιταλία και Βουλγαρία.

Πλέον υπάρχει έλεγχος των ταξιδιωτικών εγγράφων σου - ως προς την αυθεντικότητα τους - πριν τον έλεγχο χειραποσκευών. Αφότου περάσεις τον έλεγχο, υπάρχει δεύτερος έλεγχος των εγγράφων για extra-Schengen προορισμούς. Οπότε δεν ελέγχουν μόνο στον προορισμό αλλά και πριν την πτήση.

Περίοδο δόξας περνάει το αεροδρόμιο με τις εκτροπές των πτήσεων εξωτερικού. Τρίτη 2 Ιανουαρίου και εκτός από την Easyjet προς Gatwick, υπήρχαν 2 πτήσεις της Eurowings/Germanwings προς Γερμανία.
 
Τρελή αύξηση στις αφίξεις εξωτερικού το Δεκέμβριο για το αεροδρόμιο της Καβάλας! Δεν ξέρω αν έχει ξανακουστεί τέτοιο νούμερο!

175478.6% αύξηση, από 14 αφίξεις εξωτερικού το Δεκέμβριο του 2016 στις 24,581 αφίξεις!

https://www.kva-airport.gr/uploads/sys_ ... vs2016.pdf
 
Να ναι καλά τα έργα στο ''Μακεδονία''.... :D
 
Μπράβο στην Fraport που το καθαρίζει...

«Σκόνη, χώμα, νάυλον, χαλασμένες λάμπες και... φλαμίνγκο»! «Αρνητικά στοιχεία που προσδιορίζουν άδικα την γενικότερη εικόνα της χώρας»...

http://www.kavalapost.gr/197011/huffing ... erolimena/
 
Η Eurowings θα συνδέει τη Καβάλα με τη Στουτγάρδη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα με δυο δρομολόγια την εβδομάδα. :!: :great:
 
Top