ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Αν δεν κάνω λάθος 4 φορές EK και μια φορά QF μέχρι σήμερα για Λαρνακα.

ΕΚ = 2 medical,μια γέννηση εν πτήση και το τελευταίο από Αθήνα.
QF = 1 medical
 
Δύο A380 της Emirates στην Αθήνα.

Η μια πτήση που εκτελείται κατά κόρον τώρα το καλοκαίρι με A380 και η EK152 από Κοπεγχάγη που έκανε Medical Diversion φαντάζομαι ενώ βρισκόταν βορειοανατολικά της Άγκυρας.
Τα δύο αεροσκάφη είναι αντίστοιχα τα (A6-EDE και A6-EUY).

Πραγματικά όμορφες στιγμές για αυτούς που είναι στο αεροδρόμιο αυτήν την ώρα.
Ελπίζω κάποιος να τραβήξει φωτογραφίες.

Με εκτίμηση.
 
Και γιατί δεν προσγειώθηκε στην Άγκυρα και ήρθε στην Αθήνα;Επίσης τέτοια-21:00-τι φωτογραφία να βγάλεις σε ιπτάμενο α/φος;
 
Είναι η Άγκυρα diversion airport για τα Α380 της ΕΚ? Η Κωνσταντινούπολη πάντως δεν είναι..
 
Αν είναι medical δε νομίζω να έχει πρόβλημα να προσγειωθεί στην Άγκυρα το α/δ της οποίας είναι πιστοποιημένο από την Airbus για το 380.
 
Αυτό ακριβώς. Και η IST είναι πιστοποιημένη αλλά η ΕΚ δεν το έχει ως εναλλακτικό για αυτό και όσα medical ήρθαν Αθήνα ενώ ήταν πιο κοντά προτίμησαν το Βενιζέλος. Έχει αναφερθεί παλαιότερα στο φορουμ
 
Πόσο τιποτένια φαίνονται τα υπόλοιπα Airbus ανάμεσα από τους δύο γίγαντες. :shock: :shock: :rolleyes: :rolleyes:

Σε ευχαριστούμε πολύ seven4seven. :thx:
 
Πολυ ωραια η φωτογραφια!!!, γνωριζει κανεις γιατι εχει σταθμευσει το ενα στο intraschengen κομματι του terminal? Ειναι λογω capability του αεροδρομιου σε gates για τα A380?
 
Καλημέρα ομάδα,
Τις προάλλες που είχα παει στο Βενιζέλο να δω το 380 παρατήρησα οτι δύο ATR της ολυμπιακής έκαναν circling approach και προσγειώθηκαν στον 03R. Αρχικά είδα το πρώτο να κάνει αυτό το κύκλο κα επιβεβαιωσα ότι προσέγγισε έτσι στο FR24. Γνωρίζει κανείς πως είναι δυνατόν αυτό γιατί απόσο ξέρω το circling approach στο βενιζέλο δεν επιτρέπεται. Αμα θέλετε να ανεβάσω και την φωτογραφία της πορείας του αεροσκάφους απ το FR24 για να καταλάβετε ακριβώς πως κινήθηκε το αεροσκάφος πείτε μου!
 
Top