Aegean Cabin Crew

KiraM":8qeqta0o said:
Και αν προσλαμβάνουν άτομα που δεν είναι υπήκοοι του Ελληνικού κράτους;

Θεωρητικά οι υπήκοοι κράτους-μέλους της Ε.Ε. που μιλούν ελληνικά, δεν θα έπρεπε να έχουν κώλυμα πρόσληψης.
Βέβαια, όταν για την Aegean αποτελούν κώλυμα η ηλικία και το φύλο, στην υπηκοότητα θα σταθούν;;;
 
Καλησπέρα.
Η εκπαίδευση, η στολή κτλ παρέχονται δωρεάν όμως αν παραιτήσεις υποχρεούσαι να καταβάλεις αποζημίωση στην εταιρία που ισούται περιπου με ένα μισθό. Επίσης, αν φθείρεις κάποιο μέρος της στολής πρέπει να το πληρώσεις. Σχετικά με την υπηκοότητα δε θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα αφού η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε. η οποία απαγορεύει τις διακρίσεις βάσει υπηκοότητας για υπηκοους της ΕΕ. Απλά θεωρώ ότι οι ξένοι υπήκοοι θα πρέπει να προσκομίσουν κάποια έγγραφα από τη χώρα τους τα οποία θα πάρουν καιρό. Η ηλικία και το βάρος τυπικά δεν αποτελούν πρόβλημα, ουσιαστικά όμως η εταιρία φαινεται να προτιμα άτομα μέχρι 29 ετών και αυστηρά 10 κιλα κάτω από το ύψος για τις γυναίκες. Αν τους κάνεις όμως και δεν απέχεις πολύ, πιθανον να σου ζητηθεί να κάνεις διατροφή για να φτάσεις αυτό το βάρος. Αναφορικά με το φύλο, τον τελευταίο καιρό παίρνουν και μερικούς άντρες.
 
Δηλαδη εγω με 1,75 και 60 κιλα που τα θεωρω ηδη πολλα για μενα θα εχω θεμα?? Πρεπει να φαω?
 
Με 1,75 υψος και 60 κιλά βάρος πλησιάζεις στα όρια του λιπόσαρκου σώματος και επουδενί ΔΕΝ πρέπει να χάσεις άλλο βάρος

Δείκτης Μάζας Σώματος
 
ΜΟΥΝΙ ΠΕΟΣ ΣΚΑΤΑ Για το ύψος σου η εταιρία προτιμα να είσαι μέχρι και 65 κιλα. Ούτε ελαχιστα παραπάνω όμως. Αν είσαι έστω και λίγο πιο πολύ σε καλούν τον πρωτο καιρο του training σε ένα γραφείο όπου και σου ζητείται να αδυνατίσεις. Γίνεται ιδιωτικά και διακριτικα αλλά μετά σε ρωτά η υπόλοιπη τάξη από το training το λόγο που πήγες εκεί και αναγκαστικά μαθαίνουν ότι πρέπει να αδυνατίσεις. Και εσύ ο ίδιος να μην το πεις θα το πει κάποια άλλη κοπελα που πήγε και εκείνη και έτσι μαθαίνεται. Υστερα σε ξαναζυγιζουν με τον ιδιο τροπο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να δουν αν αδυνατισες τελικά.
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν Είμαι από χώρα Ε.Ε Και είχα πάει ήδη στη Ryanair και με απέρριψαν στην πρώτη φάση... της εγγραφής.. Δεν Πέρασα καν μέσα Ούτε το τεστακι να γράψω.. λόγω ότι το διαβατήριο δεν είναι Ευρωπαϊκό.. Και με απογοήτευσε πάρα πολύ.. Γιατί ετοιμαζόμουν πολύ σχολαστικά Και όπως μου φάνηκε ήμουν αρκετά προετοιμασμένη σε σύγκριση με τους υπόλοιπους υποψηφίους που μερικοί ήρθαν σε φάση να δω τι γίνεται, δεν είδα καν το e-mail τι έλεγε για ενδυμασία Π.Χ.. πιστεύετε ότι δεν έχω καμία ελπίδα Ούτε στην Aegean;;;
 
Δεν γνωρίζω την απάντηση, αλλά σε τέτοια περίπτωση εγώ θα ρωτούσα την εταιρία πριν καν στέλνω βιογραφικό / συμπληρώσω κάποιες online forms (που συχνά δεν δίνουν την δυνατότητα να δώσεις παραπάνω πληροφορίες), τονίζοντας ότι ζεις/ εργάζεσαι στην Ελλάδα από…, έχεις άδεια παραμονής, άδεια εργασίας κλπ. (υποθέτω ότι το έχεις).

Αν γράφουν ρητά ότι προϋπόθεση είναι να είσαι υπήκοος Ελλάδας ή ΕΕ, μάλλον δεν κάνει νόημα απλά να πας έτσι.
 
Με κάλεσαν για συνέντευξη την άλλη Τετάρτη. Πείτε υιός για συνέντευξη?
 
Συγχαρητήρια!!! Καλή επιτυχία!!! Πες μας μετά πως ήταν.. Εμένα δεν με κάλεσαν... μάλλον δεν ταιριάζω στο προφίλ τους..
 
Konstantinaf":3ny5p1go said:
Δηλαδη εγω με 1,75 και 60 κιλα που τα θεωρω ηδη πολλα για μενα θα εχω θεμα?? Πρεπει να φαω?

Ίσως σου ζητηθεί να πάρεις βάρος. Το έχω ακούσει και αυτό. Αν ζητάνε να χάσεις ελάχιστα κιλα γιατί να μη ζητήσουν και να πάρεις εφόσον θέλουν 10 κιλα κάτω από το ύψος;
 
Top