Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Από 13 Νοεμβρίου καθημερινές πτήσεις της Cobalt Airlines από ΑΤΗ-LGW. :great:
CO240 11:00-13:00

https://cobalt.aero/
 
Ταξιδευω σημερα απο LGW για Αθηνα και οι πρωτες ηδη, εντυπωσεις ειναι μετριες. Για αρχη, το web check in μου βγαζει συνεχεια errors in my booking. Οποτε, προσπαθησα να τους παρω τηλεφωνο για να δω αν μπορω να κανω check in στο αεροδρομιο χωρις χρεωση και αν πραγματι η κρατηση μου ηταν ενταξει. Το τηλεφωνο που εγραφε στο confirmation email για το ΗΒ, δεν χρησιμοποιειται πια (και παρολ αυτα υπηρχε ακομα στο εμαιλ) και επρεπε να παρω στην Κυπρο για την επιβεβαιωση. Βεβαια πολυ φιλικοι στο τηλεφωνο.

Η συνεχεια σημερα στις 18:20 απο LGW.

cheers.
 
Μα νομίζω πως γράφει στην κράτησή σου πως τσεκ ιν γίνεται στο αεροδρόμιο δωρεάν. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο θυμάμαι οταν πέταξα μαζί τους τον Μάιο.
 
Το τσεκ ΙΝ στην Κομπαλτ ηταν παντα δωρεαν.
Βαλίτσες πληρώνεις 15 ή 20 κιλά.
Και τα ποτά και τα φαγητά πληρώνεις.
Κατα τα αλλα καλή και φθηνή.
Την προτείνω!
 
rotomano":1p666nxx said:
Το τσεκ ΙΝ στην Κομπαλτ ηταν παντα δωρεαν.
Βαλίτσες πληρώνεις 15 ή 20 κιλά.
Και τα ποτά και τα φαγητά πληρώνεις.
Κατα τα αλλα καλή και φθηνή.
Την προτείνω!


Δεν το γράφει ότι είναι δωρεάν. Βέβαια η λογική λέει ότι πας και το κάνεις στο αεροδρόμιο εκτός αν σου λέει το αντίθετο. Αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας στις low cost. Πάντως η εταιρεία ήταν φίνα. 15κιλα αποσκευή, πήραν και τη 10κιλη κάτω. Το αεροπλανο 5B-DCY, πρώην αεροφλοτ. Οι επιγραφές, για σωσίβια και ζώνες, ήταν αυτοκόλλητα πάνω από τα ρώσικα, αλλά γενικά σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Επιβίβαση και απόβιβαση σε φυσουνα. IFE δωρεαν, bluebox, όπου σύνδεεσαι στο δίκτυο WiFi του αεροσκάφους και βλέπεις ταινίες στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Κεφάτο πλήρωμα και πιλότος και όλα στην ωρα τους. Γενικά πολύ ευχαριστημένος.
 
Δωρεάν είναι το check in στο αεροδρόμιο και πολύ flexible στις θέσεις επίσης λένε οτι οι πτήσεις τους από Αθήνα σε Λονδίνο πήγε πάρα πολύ καλά εξού και η ανακοίνωση για καθημερινές πτήσεις.
 
Να διευκρινιστεί ομως ότι δεν πρόκειται για πτήσεις Λονδίνο - Αθήνα, αλλα για πτήση Λονδίνο - Λαρνακα με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα. Βεβαια 2 φορές που την έχω πάρει απο Λονδίνο, στην Αθήνα κατέβηκαν σχεδόν όλοι οι επιβάτες εκτός απο 2-3 που συνέχιζαν για Λαρνακα.
Δεν ξέρω συνεπώς γιατί την συνεχίζουν για Λαρνακα, ίσως διοτι δεν εχουν βαςη στηνΑθηνα;
 
Τα 5B-DCR και 5B-DDC έχουν να πετάξουν από την Παρασκευή και γενικά υπάρχουν καθυστερήσεις. Γνωρίζει κανεις περισσότερα?
 
Ακούγεται έντονα σήμερα στην Κύπρο ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα (κυρίως ρευστότητας) και οι μέτοχοι δεν δείχνουν καμία διάθεση για νέα επένδυση. Ίσως οι μεγάλες ζημιές του 2016, 2017 μετά το τεράστιο άνοιγμα που έκανε η Cobalt να αποβούν μοιραίες για την εταιρεία.
 
Δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο. Πάντα αναρωτιόμουν που έβρισκε τα χρήματα για τέτοια ανοίγματα και απ'ότι φαίνεται οι "επενδυτές" έκαναν την δουλειά τους και τώρα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
 
Top